Forum » Operacijski sistemi » Prekinjanje mrežne povezave
Prekinjanje mrežne povezave
klevic ::
Lep pozdrav
Na web serverju (compaq, 2 Xeon....intelova onboard lan kartica, OpenBSD 4.0) mi po 5-10 minutah prekine mrežno-internetno povezavo. Povezava se vpostavi nazaj že če recimo direktno na serverju dam pingat neko stran. Lahko se tudi normalno znova povežen (dhclient...) in stvar deluje spet 5-10min
Server imam povezavan na internet preko statičnega ip-ja, poskusil sem tudi dhcp pa ne pomaga.
Poskusil sem na drugem routerju, pa je stvar še vendno enaka
Poskusil sem z drugo mrežno - tudi prekine
Tudi sistem sem na novo inštaliral (kompletno) - enako prekinja.
Torej problem ni v kartici, ni v routerju, ni v sistemu. V biosu ne najdem nič koristnega.
Kje bi lahko bil problem.
lp klemen
Na web serverju (compaq, 2 Xeon....intelova onboard lan kartica, OpenBSD 4.0) mi po 5-10 minutah prekine mrežno-internetno povezavo. Povezava se vpostavi nazaj že če recimo direktno na serverju dam pingat neko stran. Lahko se tudi normalno znova povežen (dhclient...) in stvar deluje spet 5-10min
Server imam povezavan na internet preko statičnega ip-ja, poskusil sem tudi dhcp pa ne pomaga.
Poskusil sem na drugem routerju, pa je stvar še vendno enaka
Poskusil sem z drugo mrežno - tudi prekine
Tudi sistem sem na novo inštaliral (kompletno) - enako prekinja.
Torej problem ni v kartici, ni v routerju, ni v sistemu. V biosu ne najdem nič koristnega.
Kje bi lahko bil problem.
lp klemen
www.gwost.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težava z routerjem (TP-LINK tl-wr741nd) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 13529 (6268) | AC_DC |
» | Sestavljen računalnik - ni slike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25860 (24184) | mihibo5 |
» | Router Netgear WGR614Oddelek: Omrežja in internet | 3147 (2837) | e-marko |
» | Bitcomet "ubija" internet povezavo?Oddelek: Omrežja in internet | 4726 (3334) | jan01 |
» | Težave.... ADSL !Oddelek: Pomoč in nasveti | 1457 (1044) | connan |