Forum » Pomoč in nasveti » Generic Host Process for Win32 Services
Generic Host Process for Win32 Services
Pumpi ::
Živjo,
Od časa do časa (brez vzorca, po 2 min ali pa 3 urah) mi pade ADSL povezava do interneta pri SIOL-u, ki je dosedaj delovala brezhibno. Tudi zvok ne dela več in moram resetirat računalnik, če hočem, da vse znova deluje. Status internetne povezave mi zmrzne, saj nanj ne morem vplivat, zato je nujen reset.
Imam win xp ter nod32
Ob napaki mi pokaže naslednje sporočilo
Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to close.
Kako lahko ugotovim, kaj bi lahko bilo narobe ?
Thanks,
Pumpi
Od časa do časa (brez vzorca, po 2 min ali pa 3 urah) mi pade ADSL povezava do interneta pri SIOL-u, ki je dosedaj delovala brezhibno. Tudi zvok ne dela več in moram resetirat računalnik, če hočem, da vse znova deluje. Status internetne povezave mi zmrzne, saj nanj ne morem vplivat, zato je nujen reset.
Imam win xp ter nod32
Ob napaki mi pokaže naslednje sporočilo
Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to close.
Kako lahko ugotovim, kaj bi lahko bilo narobe ?
Thanks,
Pumpi
- zaklenil: OmegaBlue ()
OmegaBlue ::
Ljudje božji uporabljajte iskanje. In obiščite povezavo zgoraj.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 30378 (13812) | darkolord |
» | Igre na linuxih?Oddelek: Operacijski sistemi | 2321 (1481) | pingec |
» | Ali bi z win server 2003 kaj pridobil?? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7530 (6086) | krneki0001 |
» | ADSL in HUBOddelek: Pomoč in nasveti | 1841 (1538) | cmocko |
» | Internet connection sharingOddelek: Omrežja in internet | 1869 (1371) | Quickbeam |