Forum » Omrežja in internet » Router LINKSYS Wireless-G SpeedBooster cuden problem - ne znam resiti!
Router LINKSYS Wireless-G SpeedBooster cuden problem - ne znam resiti!
Julio ::
Imam omenjeni router star ze kako leto dni kupljen pri enaa.com v akciji za 23k,
doma mam 1 PC direktno povezan (preko zic) v router,
drugi je LAPTOP, ki je wireless (Centrino 1.6Ghz)
nastavu mi ga je kolega 1 let nazaj k se kao spozna na te stvari, pol pa tut sam ni vedu nic vec..( pomoje za prjatle nima vec casa )
pa sm reku da vprasam raj klele k se bo kdo nasel k bo mogoce vedu kaj bi blo narobe:
hitrost na laptopu (ima ga punca) je res nesramno pocasna...pa je vse delal lepo (vsaj zdi se mi).. problem je sledec:
ko jst prklopm svoj rac (desktop) pol njej zacne delat ful pocas...pa nismo nic posebi stelal nista.. niti filmov downloadam ne...nic...skratka delo preko neta kako stran zloudam, pogledam email...
gremo na prej...povezavo mamo preko SIOLA DUO PAKET 1024/256...
in kot tretje...kolega k mi je ze zdavnaj instaliru router, je reku nej si nekam shranim eno kodo (cca 8 mestno nekje velike crke in stevilke)...da rabm ce bom kdaj kej formatiru... ???!?!?!?!?!
in zdej mam 2 vprasanja:
1. formatiru sm pa KODE NKJER RABU NKOL? pa sm to naredu ze parkat... kva je ta koda?
2. zakaj je na laptopu pocasnjesi net (NI VIRUSov...) a je mozn da bi kao virus prsu do routerja pa ble tm nastavitve kej unicene itd?
3. Kako nastavim Router od NULE se enkrat...da bi kao NAREDU RESET ...in potem jovo na novo vse?
no sm popoln analfabet...za te stvari... (router nastavlat... al pa BIOS al pa take reci..ostalo pr winsih pa ni blema)...
tko da bom zelo vesel vsakega nasveta v cem bi bil lahko problem... da me mal poucite o routerjih...
hvala vsem
doma mam 1 PC direktno povezan (preko zic) v router,
drugi je LAPTOP, ki je wireless (Centrino 1.6Ghz)
nastavu mi ga je kolega 1 let nazaj k se kao spozna na te stvari, pol pa tut sam ni vedu nic vec..( pomoje za prjatle nima vec casa )
pa sm reku da vprasam raj klele k se bo kdo nasel k bo mogoce vedu kaj bi blo narobe:
hitrost na laptopu (ima ga punca) je res nesramno pocasna...pa je vse delal lepo (vsaj zdi se mi).. problem je sledec:
ko jst prklopm svoj rac (desktop) pol njej zacne delat ful pocas...pa nismo nic posebi stelal nista.. niti filmov downloadam ne...nic...skratka delo preko neta kako stran zloudam, pogledam email...
gremo na prej...povezavo mamo preko SIOLA DUO PAKET 1024/256...
in kot tretje...kolega k mi je ze zdavnaj instaliru router, je reku nej si nekam shranim eno kodo (cca 8 mestno nekje velike crke in stevilke)...da rabm ce bom kdaj kej formatiru... ???!?!?!?!?!
in zdej mam 2 vprasanja:
1. formatiru sm pa KODE NKJER RABU NKOL? pa sm to naredu ze parkat... kva je ta koda?
2. zakaj je na laptopu pocasnjesi net (NI VIRUSov...) a je mozn da bi kao virus prsu do routerja pa ble tm nastavitve kej unicene itd?
3. Kako nastavim Router od NULE se enkrat...da bi kao NAREDU RESET ...in potem jovo na novo vse?
no sm popoln analfabet...za te stvari... (router nastavlat... al pa BIOS al pa take reci..ostalo pr winsih pa ni blema)...
tko da bom zelo vesel vsakega nasveta v cem bi bil lahko problem... da me mal poucite o routerjih...
hvala vsem
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Damjan Jagar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 568753 (5582) | c23po |
» | SecureW2; Žična in brezžična povezava na istem laptopu (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7825 (7171) | ArchNem |
» | Linksys Router WRT54GL težave s signalom...Oddelek: Omrežja in internet | 2110 (1880) | Tilen |
» | Nakup Ruterja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13103 (9701) | Pyr0Beast |
» | Postavljanje strežnika (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4970 (3919) | tx-z |