Forum » Izdelava spletišč » Posiljanje Datotek
Posiljanje Datotek
kitesurfer ::
Pozdravljeni
Imam problem pri izdelavi spletnega naročila,ki zajema osebne podatke,kasneje pa je treba poiskat
dokument,ki je povecini wordov dokument,velikost par strani in ga poslati lastniku strani.
Ostale podatke sem naredil s php-jem,ki se shranejo v mysql bazo in jih lahko vedno pogledajo,kako bi to resil
pri posiljanju dokumentov
Hvala za odgovore
Imam problem pri izdelavi spletnega naročila,ki zajema osebne podatke,kasneje pa je treba poiskat
dokument,ki je povecini wordov dokument,velikost par strani in ga poslati lastniku strani.
Ostale podatke sem naredil s php-jem,ki se shranejo v mysql bazo in jih lahko vedno pogledajo,kako bi to resil
pri posiljanju dokumentov
Hvala za odgovore
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ima bolnišnica Izola problem z razumevanjem delovanja interneta? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 27619 (20574) | MMKK |
» | Male rumene pikice Reality Leigh Winner poslale v zapor za pet letOddelek: Novice / NWO | 16381 (13179) | poweroff |
» | Najdena resna varnostna ranljivost v AJPESovi podpisni komponenti (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Varnost | 81862 (64416) | jukoz |
» | Korejska igra hoče mojo sliko in kopijo osebne (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 11963 (10562) | Reycis |
» | Wikileaks objavil guantanamske dosjeje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 20886 (18717) | Iatromantis |