Forum » Programska oprema » MSN Live! Messenger se ne vpiše (no errors..)
MSN Live! Messenger se ne vpiše (no errors..)
pac3k ::
Zadeva je taka, stoji pa takole.
Včeraj sem prekinil povezavo za 5 minut, po vnovični vzpostavitvi povezave pa se messenger ni hotel več vpisati v MSN omrežje.
Nobene napake ni javilo, le MSN "strička" sta se vrtela v neskončnost - procesu vpisovanja ni bilo videti konca.
Sedaj sem 2 uri brskal po netu in iskal rešitev. Na veliko forumih sem opazil, da imajo ljudje iste težave, a večinoma rešitve ni bilo. Veliko ljudi je iz včeraj na danes bodisi ob rebootu bodisi ob ponovni vzpostavitvi povezave naletelo na zgoraj opisani sindrom.
No ker sem potrošil precej svojega časa da sem našel zelo preprosto rešitev, jo bom zaupal še vam če bo slučajno kdo naletel na podobne težave.
Postopek:
Start > Zaženi (Run)
V polje vpišemo "regedit"
V registru (v programu regedit) poiščemo mapo: "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\"
Ter zbrišemo mapo "MSNMessenger"
Zatem se bo MSN Live! Messenger normalno vpisoval kot doslej.
Lp!
Včeraj sem prekinil povezavo za 5 minut, po vnovični vzpostavitvi povezave pa se messenger ni hotel več vpisati v MSN omrežje.
Nobene napake ni javilo, le MSN "strička" sta se vrtela v neskončnost - procesu vpisovanja ni bilo videti konca.
Sedaj sem 2 uri brskal po netu in iskal rešitev. Na veliko forumih sem opazil, da imajo ljudje iste težave, a večinoma rešitve ni bilo. Veliko ljudi je iz včeraj na danes bodisi ob rebootu bodisi ob ponovni vzpostavitvi povezave naletelo na zgoraj opisani sindrom.
No ker sem potrošil precej svojega časa da sem našel zelo preprosto rešitev, jo bom zaupal še vam če bo slučajno kdo naletel na podobne težave.
Postopek:
Start > Zaženi (Run)
V polje vpišemo "regedit"
V registru (v programu regedit) poiščemo mapo: "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\"
Ter zbrišemo mapo "MSNMessenger"
Zatem se bo MSN Live! Messenger normalno vpisoval kot doslej.
Lp!
zee ::
če ti crkne povezava, se nekaj časa (cca 1 uro) ne moreš vpisati v MSN Messenger. Po preteku tega časa se lahko normalno vpišeš.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Modri dirkač ::
Ni to problem.
Jst sem mel prej 7.5 gor, vrgu dol in inštaliral Live!Messenger in sta možiclja v nedogled plesala, tudi po celo noč in ni bilo nič, tudi napake ne. Če si šel "connection" kontrolirat je bilo vse v redu.
Ko sem dal pa nazaj 7,5 je bilo pa vse spet normalno.
BTW, hvala za rešitev.
Jst sem mel prej 7.5 gor, vrgu dol in inštaliral Live!Messenger in sta možiclja v nedogled plesala, tudi po celo noč in ni bilo nič, tudi napake ne. Če si šel "connection" kontrolirat je bilo vse v redu.
Ko sem dal pa nazaj 7,5 je bilo pa vse spet normalno.
BTW, hvala za rešitev.
Everybody lies!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76270 (16911) | tilinho20 |
» | MSN live messengerOddelek: Pomoč in nasveti | 9519 (5092) | Zoro3 |
» | [INFO]Windows Live Messenger (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 8633 (4840) | KTr1sk |
» | Nujnost instaliranja Windows Live Messengerja ob prijavi v MSN MessengerOddelek: Pomoč in nasveti | 3741 (3118) | jakal |
» | windows messenger liveOddelek: Programska oprema | 3566 (2840) | sidd |