Forum » Slo-Tech » Ima slo-techar toliko pojma o navijnju kot ameriški klošar???
Ima slo-techar toliko pojma o navijnju kot ameriški klošar???
Dalmatinc ::
Mene to žali in to zelo; kva mi grejo taki na živce ker misli da smo Slovenci glubi. Ziher je kak zafurstriran čefur
JXS ::
Dalmatinc: če je kdo tle "glub" (kar kol to po tvoje pomen, napise se glup) si ti. kdaj si pa se vidu čefurja da bi mel comp. pa dostop do neta??
Dalmatinc ::
To to :)))
dober si me zajebal
Ampak se strinjam sem idijot, ker čefur misli da je najnovejši computer Comodore 64 pa še ta mu pomeni čudo tehnologije
dober si me zajebal
Ampak se strinjam sem idijot, ker čefur misli da je najnovejši computer Comodore 64 pa še ta mu pomeni čudo tehnologije
Tr0n ::
No, no... nic ne bomo zalili nasih sorojakov.
Na PC-Gamer forumu so pa itaq sami froci (od 11 let navzdol) tako da sploh ne vem, zakaj ga S-Tjevci berejo.
Na PC-Gamer forumu so pa itaq sami froci (od 11 let navzdol) tako da sploh ne vem, zakaj ga S-Tjevci berejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
R0K ::
Tr0n : jerk !!
... ni to res sploh...če bi primerjali koliko kmetov je na PCG forumu in koliko ovwc, gnovej pa person je na slo-techu, bi se malo zamislil katiro stran bi začel obiskatovat...
...sicer pa smo mal zgrešil...
... ni to res sploh...če bi primerjali koliko kmetov je na PCG forumu in koliko ovwc, gnovej pa person je na slo-techu, bi se malo zamislil katiro stran bi začel obiskatovat...
...sicer pa smo mal zgrešil...
Sergio ::
kultiviran pogovor, prosim.
sicer pa - oba foruma služita eni ciljni populaciji. pač se zadeva le delno prekriva. brezveze se kregat zaradi tega.
sicer pa - oba foruma služita eni ciljni populaciji. pač se zadeva le delno prekriva. brezveze se kregat zaradi tega.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zivljenje in delo v tujini - je se kdo izkusil, da je povsod cefur? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15799 (10917) | Scaramouche |
⊘ | Čapci v mestu MariborOddelek: Loža | 2377 (2040) | dzinks63 |
⊘ | Izkušnje slovenk z južnjakiOddelek: Loža | 7109 (6069) | kuglvinkl |
⊘ | zakaj?????? ["kako se branit proti nasilnimi ljudmi"] (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 14888 (11814) | OmegaBlue |
» | Ljudje na Hrvaškem (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 6436 (4747) | kolesar |