» »

kupite si USB ključ PATRIOT X-PORTER

kupite si USB ključ PATRIOT X-PORTER

Neon87 ::

Da ne bo kdo mislil, da delam karšnokoli reklamo ali kaj.
Vendar sem tako navdušen nad tem USB ključem, da če slučajno kupujete USB ključ ali ga potrebujete, je to prava rešitev:

USB ključ

V slabih 30 sekudah sem naprimer skopiral nanj več kot 700MB veliko datoteko ima pa tudi zelo veliko hitrost branja. Poleg tega je za ceno 10000SIT še velikosti 2GB in lepe oblike ter predvsem odporen na vodo in udarce, saj je v bistvu cel "gumijast". Nič mu ne more do živega razen če ga izgubite, zato tudi doživljenjska garancija. :D
  • spremenil: Neon87 ()

mih@ ::

ja še en lastnik tega ključa:))
In tud jst priporočam nakup!:D

bond007 ::

Verjamem, da je hitro. USB ključi so se v zadnjem času zelo pocenili, kapacitete pa povečale:D

No sam imam kar 40GB disk v prenosnem ohišju - sicer malo večja zadeva in ne tako priročna , ampak ima 20x več placa :)) Stane pa približno enako. Hitrosti so celo malo večje.. nekje 28MB/s. Napaja se prek usbja.

Pomoje je fino imeti tak usb ključek, ki zna še mp3je špilat. Takšen je res uporaben - pa za ceno 10 jurjev :) Recimo tale - sicer samo 1GB

jure1825 ::

js sem imel od patriota 1gb in je bilo na začetku tolko zajebancije da je sploh začel delat. Gor ima neke dve particije, eno t.i.i varno in eno navadno in če sem ga pustil v pcju ko sem pc ugasnil ali restartal ga ni več našel. Na nekaterih pcjih sploh ni delal, no zdaj ko sem počistil vse particije pa na novo naredil na srečo dela na vseh pcjih....

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

USB ključ 128Gb 3.0 dela smo na PCju.

Oddelek: Pomoč in nasveti
172303 (1942) Yohan del Sud
»

Kateri USB ključ kupiti? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
16532138 (19051) Izi
»

[MP3] predvajalniki s flash spominom (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Zvok in slika
61177044 (32742) M.B.
»

Formatiranje usb ključa

Oddelek: Pomoč in nasveti
3315376 (15376) tomaz-
»

Nova anketa: Kolikšna je spominska zmogljivost vašega USB ključka? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ankete
517934 (6393) dejanslo

Več podobnih tem