Forum » Strojna oprema » Resetiranje računalnika
Resetiranje računalnika
Badboy_ ::
Imam problem z nenehnim resetiranjem računalnika. Problem se dogaja ko računalnik zaženem in pridem v delovno okolje se pravi desktop (ne glede na sistem WInXP ali Linux) računalnik dela normalno (brez da bi se resetiral) s tem da ne odpiram programa, če zaženem Firefox ali katerikoli drug program ali aplikacijo se računalnik resetira sam od sebe. S tem sem najprej mislil da je mogoče problem v napajalniku, ki je imel moč 235W, zato sem napajalnik zamenjal za nekoliko močnejšega 300W, vendar problema nisem odpravil. Nato sm menil, da je problem v kompatibilnosti rama pa vendar sta oba 133Mhz (256MB+64MB SDRAM). Sistem poganja 800Mhz Celeron (zraven ima še ATI 128 Xpert 32MB). Glede na konfiguracijo bi moral 300W napajalnik zadoščati saj sem sam pred leti imel podoben računalnik pa ni bilo nikakršnih problemov. Če ima kdo kašno idejo glede problema oz. rešitev se zahvaljujem že vnaprej.
PeroMed ::
Poglej če maš slučajno kondenzatorje napihjene. pa poglej na kolko se ti procesor segreva, čeprav to dvomim da je krivo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična kartica - resetiranje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4240 (2850) | Assass1n |
» | ATI AGP ne zažene sistema (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3682 (2941) | boset |
» | kako naviti procesor?? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4409 (4112) | biokill |
» | Škart Inno GF 4 Ti 4200?Oddelek: Strojna oprema | 2530 (1474) | LeQuack |
» | Vsi, ki ne morete spraviti FSB-ja na 133 pišite sem (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4662 (3703) | rc-car |