» »

Odpoved z delovnega mesta, ste že dali/dobili, kdaj in zakaj?

Odpoved z delovnega mesta, ste že dali/dobili, kdaj in zakaj?

ZLOky ::

Jastz sem glih trenutno v postopku odpovedi. Pred kratkim sem dal uradno odpoved z delovnega mesta (več kot 20 in manj kot 999 zaposelnih - podrobnosti pa po dveh mesecih, ko bom v LJ).

Razlog: Ni samo plača, so tudi še obnašanje direktorja, ki je tak #$%&@&%$@{@§Łł\|€¤ß×÷ (´-`), da večjega ni (to vsi v podjetju vedo, samo nihče si ne upa nič storiti). Firmo bo v stečaj pripeljal. Meni je edino žal za tiste ljudi, ki bodo brez službe. Ker podjetje ima dober produkt, prodaja se po celem svetu. Samo možgani Šerifa so v pe2di.

Že veliko mladega perspektivnega kadra je odšlo. Res je da tudi novi prihajajo. Samo pri nas je potrebno leto do dve, da se nekdo vpelje v delo (govorim o visoko zahtevnem delovnem mestu), pa tudi kmalu se ne bodo novi mogli učiti od starejših, kateri imajo znanje in izkušnje, ker je večina že odšla. Po večini odhajajo štipendisti, pa še teh je zelo malo ostalo. Se mi zdi, da sva samo še dva (ta mlada, unih nad 35 ne štejem) od približno okoli 30 štipendistov pred leti.

No v glavnem grem v LJ. Jaz sem se pač znašel. Že vse zmenjeno v LJ.

A lahko "mali" človek v velikem podjetju kaj naredi, da ne bo prišlo do črnega scenarija?

Kako pa kaj vaše zgodbice?

edit: slovnica
http://www.google.com/ dela čudeže!!!
  • spremenil: ZLOky ()

Super Sonic ::

Sam je na srečo še nisem dobil (trkam :)), če že, sem odpoved dal sam.

Osebno gledam na stvari tako. Podjetje so vsi zaposleni. Če zaposleni podpirajo gnilo vodstvo, ga pač naj. Seveda je v večjih podjetjih težje uskladiti in pripraviti "šok" terapijo za vodstvo. Še posebej pri nas, kjer smo totalne ovce in še pusiji zraven. Osebno bom reku, da naj jih strižejo. Slovenija pač.

Sem pa že doživel, da je v neki bivši firmi odpoved dalo 6 (od 8) ljudi v komerciali in 3 (od 4) zaposlenih v računovodstvu in to v enem dnevu. Tistega dne sem prvič videl direktorja neke firme s solzami v očeh. Kmet, jim je plačeval premalo, poleg tega je še zamujal s plačili. Več mesecev so se menili, neki ponedeljek zjutraj pa dali odpoved. Zjebale so ga ženske v računovodstvu, ker so celi firmi obdelodanile, zakaj ni denarja. Nobena prošnja direktorja ni pomagala (podjetje je imelo okoli 55 zaposlenih). Pred dnevi sem videl tega bivšega direktorja v Obiju v precej katastrofalnem stanju.

Seveda je bilo tudi obratno. Obnašanje v velikih sistemih je na psu. Spomnim se, ko smo dobili novega šefa oddelka. Vsi smo bili prepričani, da mu bo firma po 3 mesecih dala možnost redne zaposlitve (človek je bil resnično sposoben), ampak je čisto zadnji dan, ko smo bili vsi 100% da gre podpisati pogodbo, dobil kajlo v rit - češ, da ga ne rabijo oz. nesposoben. Naslednji dan je v službo na njegovo mesto prišel brat nekoga v vodstvu. Beda.

Največja beda je pa bila lansko leto, ko sem med tem ko vsa šla z direktorjem na službeno potovanje izvedel, da bo dober sodelavec dobil nogo. Seveda zaradi reorganizacije v sami firmi (dve firmi skupaj in nekaj zaposlenih stran). Najprej nisem vedel kaj naj naredim, ampak na koncu sem mu vseeno povedal, da mu na konec meseca nameravajo dati odpoved in naj si začne iskati službo. To se je kasneje izkazalo za ključno, saj je dobil dober šiht že čez 14 dni. Bil je pa toliko fer, da se je v službi delal, da nič ne ve.

Odpoved je svinjarija v katero pa človek sili sam. Zato torej je sestavni del življenja. Neglede na kateri strani si.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Saj to je tisto. V slogi je moč. Jaz sem se že pogovarjal o tem, da bi se kao združili, pa SKUPAJ kaj naredili. Pa noben nima jajc, žal. Poleg tega, kot si omenil, VIP pa te zadeve. Samo pri nas ima ena oseba (siva eminenca) neuradno večjo moč kot direktor, pa tudi to že vsi vedo, samo noben si nič ne upa, ker se bojijo samega sebe, takim jastz pravim "ZGUBE". Mi, tisti kateri damo odpoved, pa se nočemo s tem ukvarjat ker kao gremo, pa hočemo v dobri luči oditi. Čeprav sem sam rekel, da ne bom tiho, v korist mnogo zaposlenih (beri=velikooo).

Ker, če bi en sam na nek način ukrepal/nastopil, bi izgledal kot bedak, če je pa tu večje število ljudi, pa nekaj že mora biti na tem, da nekje URADNO smrdi. Samo, kaj ko vsi jokajo "...kam pa naj grem...", ja v pi2do mat'rno. Moja teta je tudi nekaj jokala, da ji niso všeč razmere v službi, pa sem ji svetoval naj začne iskat drugo službo, pa sem jo skoraj užalil, ko sem ji to rekel. Potem pa ko je čez par mesecev res šlo vse "cugrunt" /zugrunde - se mi zdi/, je pa kar v tednu ali dveh dobila drugo službo, pa še boljšo.

Jebad ga, na svetu je dvoje ljudi; voditelji in pa ovce, ki sledijo le tem...

vasquez ::

Kdo pa je lastnik firme? Vsaj njega bi moralo skrbeti kakšne neumnosti počenja direktor...

Sem rekel, podrobnosti (vse), ko več ne bom v tem podjetju....>:D

Jao, kaj mi zdaj vse ponujajo, od večje plače do enega od vodilnih mest enega oddelka. Ko sem pa rekel (i tudi šefe napiso uradno predlog) za povišico, pa nič, ni bu ni mu, faqOF, m'rš.

klemen22 ::

In kaj zdaj se boš usral in ostal v tej službi ali pokazal da si človek načel in zagovarjal stališča ki si jih dal?
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

MadMax ::

Če si jim zdaj tako pomemben, si jim bil najbrž tudi leto-dve nazaj.
Vprašaj, če ti bojo dali par miljončkov na roko za nazaj ;)
Moj nekdanji je bil preponosen, da bi me sploh poskušal zadržat, opažam veliko nezadovoljstvo strank (storitev za katero se je ponavadi čakalo dva, tri dni, se zdaj čaka dva, tri mesece :D )
Pa ok, glavno da je on zadovoljen (čeprav je eden tistih, ki bi na vratih čekiral, da nima slučajno samokolnica s katero mu vozijo dnar v bajto umazano kolo 8-) )
Vsekakor me zanima razplet zgodbe z vsemi detajli ;)
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

A bo klemen22 kmalu persona non grata? |O
Za njega še uvedite v 22. členu slo-tech pravil, pod tretjo piko *perturbo. (Se opravičujem, če ni v pravem sklonu, osebi, karkoli...)

Poglej Zloky: ne vem zakaj takšno razburjenje. Sej si že v prvem postu dejal da odnosi niso ravno najboljši. Torej kakor sem te razumel nima veze vztrajati. Zakaj takšno razburjenje?

klemen22: Verjetno si v redu fant (po moje zihr, vsaj nekje deep down v sebi). Osebno te ne poznam, kolikor pa spremljam tvoje poste tukaj na S-T, c, c, c... nima veze...

Preberi drugi stavek prvega posta. oz, če ti ga "quotam t'tele, zgleda takolelele:

1. post:
Pred kratkim sem dal uradno odpoved z delovnega mesta

A ti tole zgleda, da še nisem dal odpovedi uradno?

3. post:
Sem rekel, podrobnosti (vse), ko več ne bom v tem podjetju....

4. post:
...faqOF, m'rš.

Mislim, da je iz tega ZELO razvidno, da NE nameravam OSTATI v tem podjetju, oz. povedano drugače, bolje rečeno (R)M. Strel™, v kratkem grem na novo delovno mesto v drugo podjetje v LJ. :D

jetam ::

Voditelji in ovce ... ze mogoce. Pa se en kup pickic, ki ne upajo pisnit dokler se ne pocutijo varne. UUU odpoved si dal ampak se ne bos ukvarjal s tem ker hoces oditi v dobri luci ampak v korist velikoooo zaposlenih bos pa povedal kaj in kako ampak to samo takrat ko bos sam na varnem. Lepo napisi da si ena navadna pi***, ki si niti pod krinko anonimnosti na internetu ne upa povedat kako stvari stojijo.

Fak of pussy.
Error on line: Object of type SIGNATURE expected

Ejsi_Disi ::

jetam:

Daj še enkrat preberi kaj je Zloky napisal.

Zheegec ::

Velikokrat se dogaja da je vodstvo nekega podjetja bolj ali manj nesposobno napredujejo ponavadi samo sorodniki in prijatelji/ritolizniki uprave (no ja, so redke izjeme). Ravno sedaj je dal nek kolega ki je precej sposoben odpoved ker mu pač ne plačujejo dovolj. Ima pa cel kup bebcev dosti višje plače pa še brez problema dobijo povišnico... pač ljudje se ne znajo obnašati kot poslovneži, čeprav so za to plačani.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Poglej ZLOky:
1.Zelo grdo od tebe je opravljanje delodajalca na ta način. Pa naj bo šef zloben ali pošten. Kar človeku gre naj se mu pove v faco ali znotraj pač podjetja. In glede na to da si pussi si pač odprl temo kjer si kritiziral svoje nadrejene in zlival žolč anonimno preko FORUMA. Takih ljudi jaz NE maram imeti v podjetju. Prvo ti npr.. nudim delo par let, potem me pa z nožem v hrbet po odpovedi nekdo opravlja po forumih. Verjetno si v službi pa tiho ko miška ko se je treba kaj pogovorit ne? In ja nekam se je treba spovedat. Če nimaš tolko pokončnih ja*c da nekaj povej in argumentiraš potem joj pomagej.
2.
Sem rekel, podrobnosti (vse), ko več ne bom v tem podjetju....

Joj prejoj (se navezuje na 1 točko). Dej zamisli si nad tem tvojim stavkom. Tut to potrjuje da nisi Pravi moški.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: klemen22 ()

IgorGrozni ::

Če bi zganjal hrup, preden bi spravil svojo rit na varno, bi bil pa tepec !

Zdaj, kaj si rajši ? Pravi Moški Tepec, ali Pametni Pravi Moški, klemen22 ? Moškost ni povezana s spovedjo !

IgorGrozni ::

....In da moraš vse povedati, kar ti pade na um, so zgodbice za male otroke, ....ko hočejo mamice vse vedet !

Človek mora biti najprej pameten ( in na varnem biti je veliko pametneje, kot biti v dreku), potem pa pride tudi moškost.

˝Petelin na kupu gnoja˝ je ravno prava primera ! >:D

Upam da njegov delodajalec bodoči bere slo-tech in kaj si lahko od njega obeta če mu ne bo konstantno povišice daju?>:D 0:)

5er--> ::

Če je/bo toliko sposoben, why not?:D

Dobro jutro radni narode Crne G... ups, Slovenije.

Dragi moji ludi (ljudje), najprej; teorija je eno praksa pa drugo (klemen22). Predvidevam, da večina NE ve (še) kakšne so razmere v "mojem" podjetju (v nadaljevanju: podjetje X), lahko vam zagotovim, da od vseh slovenskih podjetij takšnega kova, smo zelo pri dnu, po večini kriterijev. Ko bi videli ljudi, ko odhajajo iz X podjetja, bi me popolnoma, (R)bolje rečeno™ popolnoma, razumeli. Vsi žarijo, nasmeška (veselega, ne za_ebanega) jim/mi ne moreš "skinit" iz obraza, produktivni so/smo veliko bolj še tisti zadnji mesec, 2 ali 3, (pa ne da prej nismo hoteli biti, enostavno ni bilo motivacije) in še bi lahko našteval. Starejši ljudje rečejo, za koji kura_ bi delal več, če mam pa isto plačo, kot pa če delam samo tisto kar moram, vidite, tukaj se jaz razlikujem od te večine.

Jazst, ko sem začel delat v podjetju X, je bilo vse super fino fajn, itak. Po nekem časovnem obdobju pa pridejo vse "lepote" podjetja X na plano. Najprej te naučijo ne delat, jaz sem temu nasprotoval, (ja baje, porečete, verjamite ali pa ne, vaša stvar). Šefa sem veliko nadlegoval, naj mi da delo (ha, ha, butalc). Če še ne veste, 8-), delovni cajt hitreje mine. No potem sem v podjetju X še diplomo delal... ter končno se redno zaposlil. Pripravništvo sem moral delat 11 !?! (12) mesecev. Mimogrede v tem času dobival 70% plače (spet minimalac), ki ti pripada po delovnem mestu. Kar sem hotel povedat glede zadnjega stavka prejšnega odstavka je, da sem vedno delal, kot da imam plačo 50 Canakrjev vsak mesec, s polno paro se temu reče. Da sem se res temu približal, sem še honorarno delal. Tukaj porečete, za kaj pa nisi ta čas še podjetju X namenil, zato ker so mi nadure plačali samo enkrat. To, da se ponekod ne plačujejo spljoh, vem. Samo potem naj bo jasno in glasno povedano, da se ne plačujejo, ne pa da v pričakovanju delanja nadur in izostanka druženja z družino, s prijatelji, ljubico... misliš na plačane nadure, kar ti da tudi motivacijo za dodatno delo. Ok, se sprijaznim tudi s tem. Pač delam nadure v vedenju, da ne bodo plačane. Pač greš poleti prej ven iz službe, pa na... ...kopat se in igrat _______, v glavnem uživat 8-) . Še ena cvetka, to da, greš na službeno pot 700, 900, 1200km... z avtomobilom še ni tak problem, če bi vmes kje prespal. Ko pa greš ob zirov uan handrit na pot prideš na sestanek ob tvelv handrit in potem prideš domov še skoraj isti dan, pa presega vse meje razumnega človeka. Pa še bi lahko našteval, našteval, našteval, našteval, našteval, našteval, našteval, našteval,...

Sem se odločil, da tistim, ki se ne potrudijo prebrati celega mojega besedila, od prvega do zadnjega posta, sploh ne bom odgovarjal/komentiral. Ker vse lepo piše.

Prav imate. Ni lepo ogovarjat pod krinko anonimnosti. Sploh ne bom niti podrobnosti (vseh) dal sem gor. Bom raje udar naredil v podjetju in šele potem odkril vse podrobnosti "mafije" podjetja X 8-O
...ehmmm, koga pa sploh ogovarjam, Krk_o, A_croni Jes_enice (tanarbolj zeleno/ekološko mesto - svi imaju zelene tablice), Nov_o lj_ubljansko ba_nko, Pet_rol, Zavarov_alnico ______, Danf_foss, Ži_to, LJ Mlek_arne, Opti_ka Krs_tič, Re_voz, Be_ti, Mu_ra, Hel_ios, Tel_ekom...?
Aja, lepo si je tudi naslov teme prebrati in zapomniti. Nobene identitete nekega podjetja nisem razkril niti osebe, ki se bi jo ti tikalo. Kot pravi naslov, sprašujem za vaša mnenja oz. vaše zgodbice. Nikogar pa ne omenjam poimensko.

Moj bodoči delodajalec že vse ve. Na prvem razgovoru so me vprašali, zakaj nameravam zamenjati službo, ja zaradi... emmm... novih izzivov... ...emmm... bla, bla. Z guglom najdeš kako se v rit leze na razgovoru. Prava reč. Jaz sem bil odkrit, povedal sem to kar sem tu napisal ne spet tako podrobno, v glavnem sem bil odkrit, ker nimam kaj skrivat, predstavil sem se takšen kakršen pač sem. Ne verjamem v eskising, laganje..., ker prej ali slej pride na plano prava osebnost. In ne boste verjeli, to je vžgalo, resnica, ne ga srat, pa ti si neumen, po resnici si govoril, ma ne, lažeš, resno, ti si car.

Nagradno vprašanje, kdor ugotovi ime podjetja, jo peljem na večerjo.
Pravila nagradne igre: sodelujejo jo lahko samo osebe, ki ne poznajo ZLOkyja (v nadaljevanju: mene) osebno oz. po osebnem imenu mene. Mene bo peljal osebo, ki bo prva pravilno odgovorila na nagradno vprašanje. Odgovore pošljite na Kolodvorsko 2-4... ups, pardon..., ehm, odgovore pošljite SEMLELELE.

Za vse napake, slovnične seveda, se opravičujem.

edit: popravil znak "registrated"

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZLOky ()

AndrejS ::

Takih podjetij je več, tako da bo težko ugotoviti tapravo >:D

Ne smetite teme z odgovori na nagradno vprašanje!

gzibret ::

Aja, ups, sorry, nisem videl linka :8)
Vse je za neki dobr!

Vanich ::

Jes_enice (tanarbolj zeleno/ekološko mesto - svi imaju zelene tablice)

Nisem videl zelene tablice na Jesenicah že leta in leta.
Pravzaprav jih nikjer več ne vidim že dolga leta.

Drugač se pa ne zajebavat z Jesenicam, ker rasturamo.
Samo supemarketov mamo ene 5-6 komadov.
(vemo pa, kajneda, da je edini zanesljivi pokazatelj razvoja mesta v številu supermarketov na prebivalca:D )
Še v Kranju jih ni tolk.:D

O.K., mau offtopic, samo kva morem, če sem lokalpatriot.

pingo76 ::

Skoraj kot da bi poslusal (nevem zakaj mi od danes sumnik s ne dela več) ex sodelavca. Odsel je dober teden dni nazaj. Zelo podoben če ne celo enak scenarij kakor opisano. Moram priznat, da mi že fajn manjka saj je moja velika, hrupna pisarna sedaj prazna. Tudi pri nas se vse bolj nagiba k masovnim izročanjem odpovedi vitalnega kadra firme. Odnos, plače, neplačane nadure, dnevnice itd... V letu dni so mi vzeli 3 zelo dobre sodelavce... Kmalu se zna zgoditi, da zgubim se enega. Ravnotako smo se tudi posteno ulenili glede dela. Po pravici povedano me je ze strah kako bom zmogel delat v resni službi :/. No saj bo... sicer sem bolj lene sorte (vsaj priznam) in si moram dat fajn brco pa malo motivacije pol pa gre. Če motivacije ni, tudi delo ne bo opravljeno... vsaj v uglednem času ne.
Bah...

P.S. Res pa je, da sem plačan več kot dovolj za delo ki ga opravim :8) (ni dela, ali pa kdo kaj fino zaj... plače pa od vedno zelo zelo nizke)

plače pa od vedno zelo zelo nizke)

Če praviš da si len in komaj najdeš koncentracijo za delo tudi plač ne more biti kajne?

pingo76: Malo zakasnjeno, ampak vseeno, praviš: "Po pravici povedano me je že strah kako bom zmogel delat v resni službi".
Kaj to pomeni da si še študent ali kaj podobnega?

Pa še tole razjasni: "P.S. Res pa je, da sem plačan več kot dovolj za delo ki ga opravim (ni dela, ali pa kdo kaj fino zaj... plače pa od vedno zelo zelo nizke)".
To zdaj pomeni, da nič ne delaš in si za to plačan, ali pa imaš samo ti veliko plačo ostali pa ne. Kaj zdaj od tega?

pingo76 ::

Uf, ne sledim preveč slo-techu zadje cajte.

klemen22 je napisal:
plače pa od vedno zelo zelo nizke)
Če praviš da si len in komaj najdeš koncentracijo za delo tudi plač ne more biti kajne?

To o koncentraciji si sam dodal. Koncentracija se najde le motivacija mora bit. Te pa že dolgo ni in prehaja v nasprotno stanje.
Res je, sem len po naravi. Naredim pa vse. Ne ljubi se mi delat za prazen nič. Poznam pa take ki naredijo čisto vse (še preveč), pa bi se še z bičem po hrbtu med delom če bi šef tako rekel.

Glede načina izražanja tvojih mnenj me sploh ne čudi od kod persona rudis.
Da ti predstavim situacijo bolje...
Plače so v k***** v celi firmi. Dela je večinoma zelo malo z občasnimi panikami kjer garamo vsi po spisku... lenoba gor ali dol. Glede na to koliko efektivno delam so plače še vedno nekoliko nizke. So pa povsem zanič iz vidika osnovnih življenskih potreb. Opravljam inžinirkso delo s plačo za tarifni razred osnovne šole...
Denarja je v firmi dovolj, da bi se pošteno in korektno delalo a kaj ko ga demncialno vodstvko zaj.... kjer se le da, poleg tega da si kupuje domači "inventar" na stroške firme. Saj ne rečem nič če kje to klima ali dve... a ko vidiš to večinoma vsak mesec... da o drugih načinih razmetasvanja denarje ne govorim.

Konce koncev je denar le eno področje... Odnos do delavcev je obupen. Z nami delajo kot da smo roboti, občasno tudi žalijo, zmerjajo/grajajo za stvari o katerih še veš ne (se ne užalim hitro) in ko oni zaj... (95% primerov) naredijo sestanek ko tem kako SMO zaj.... in moramo zdaj to rešit (oni pa na kosilo/wherever za par urc).

ZLOky je napisal:
pingo76: Malo zakasnjeno, ampak vseeno, praviš: "Po pravici povedano me je že strah kako bom zmogel delat v resni službi".
Kaj to pomeni da si še študent ali kaj podobnega?

- Ne, sem redno zaposlen v totalno neresni firmi.

Pa še tole razjasni: "P.S. Res pa je, da sem plačan več kot dovolj za delo ki ga opravim (ni dela, ali pa kdo kaj fino zaj... plače pa od vedno zelo zelo nizke)".
To zdaj pomeni, da nič ne delaš in si za to plačan, ali pa imaš samo ti veliko plačo ostali pa ne. Kaj zdaj od tega?

- To pomeni le, da če bi bil pačan po učinku, bi bila plača primerna (no ja tudi premalo včasih). Kar pa je še zdaleč nezadostno za normalnmo življenje, saj je dela premalo. Dolgoročni vpliv take službe je potencirani lenitis ter depresija. Še dobro da se mi večinoma uspe nekako zamotiti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pingo76 ()

Še nekaj zanimivosti:

Priložene slike:

1. Podjetniška kolektivna pogodba "Izobraževanje" 1/2

2. Podjetniška kolektivna pogodba "Izobraževanje" 2/2

3. Stroški do podjetja

4. Pogodba o izobraževanju

Da boste videli slike, samo kliknite nanje in se bodo prikazale povečane (končnica png)

Aha, problematika. Potrebno si je prebrati vse 4 slike. Vprašujem pa naslednje; Na sliki 3 so navedeni stroški (k'r neki), in glede na pogodbo o izobraževanju (slika 4), so po moji razlagi in po nasvetu 3 (treh) pravnikov stroški, katere moram vrniti, le 5000€ (EUR) + obresti od tega. Pa še to bi lahko zahteval sorazmerni delež. Kot zanimivost, nikjer v pogodbi ne piše, da moram izobraževanje zaključiti ali pa kaj se zgodi, če ne zaključim, he he. Pa ne mi zdaj pisat "zakaj si to sploh podpisal...", al pa "take pogodbe se ne podpisuje...". V glavnem gre se za to, koliko stroškov sem dolžan vrniti podjetju iz okvira izobraževanja.

Pa ne se mi obesit na drugi stavek na drugi sliki!!! Preberite pogodbo in VSE ostalo.

V naprej hvala.

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: OwcA ()

MadMax ::

Dnevi, tedni in meseci minevajo, nas pa še zmerm firbc matra, kaj se dogaja v deželi belih brez, na sončni strani Gorjancev :)
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

slawc ::

Pac, je pozabil, ustrasil, ...
LP, Slawc

flipflop ::

Da ga niso v bivši firmi pospravili?

koyotee ::

pomoje je kje na havajih 8-)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

dukenukem ::

js naprimer, sem bil tudi pred tem, da dam odpoved ,zdj so povečal plačo ,ampak še zmer premalo:D novih ljudi ni v firmo ,mane pa mineva vse skup ,nooobov pa ni da bi jih kj naučl:D

jperc21 ::

Jaz sem trenutno še zadovoljen , ampak če bo to tak naprej z plačo ( premala glede na odgovornosti dela ) , grem drugam.
Vsaki dan redno gledam če je kaj pametnega na borzi.

LP
Keep your head up, even when the world is hard, never give up!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenos dejavnosti v Leku (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10817596 (1021) mancslo
»

Še kdo kriv, ker v firmi ni odkril napak drugih? (strani: 1 2 )

6110427 (7634) solatko
»

Odpoved brez zamere (strani: 1 2 )

5511225 (8689) noraguta
»

Neustrezna pogodba o zaposlitvi in izkoriščanje izobrazbene stopnje delavca s strani

4210238 (9029) solatko

Več podobnih tem