Forum » Loža » študij 'ORGANIZACIJA DELA'
študij 'ORGANIZACIJA DELA'
whatson ::
Zanima me predvsem o univerzitetnem študijskijskem programu 'ORGANIZACIJA DELA'; v kranju.
- Hodi kdo tja ( ;) )
- Kako je tam ( folk, prof,... )
in predvsem
- Kaj si ko diplomiras? Kam naprej? Kako je z zaposlitvijo?
Hvala
- Hodi kdo tja ( ;) )
- Kako je tam ( folk, prof,... )
in predvsem
- Kaj si ko diplomiras? Kam naprej? Kako je z zaposlitvijo?
Hvala
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
- spremenil: whatson ()
Thrivial ::
Najlazji fax, ki si ga lahko izberes v tej okolici.
Univerzitetna smer je sicer malce lazja, ampak vseeno...
Vpis ponavadi ni problem, v decembru pa lahko racunas na izdatno pirotehnicno udejstvovanje sosednje sole.
Dobra stran je Rudi Seligo, ki je tudi predavatelj. Zanimivo bi ga bilo spoznati.
lp
Univerzitetna smer je sicer malce lazja, ampak vseeno...
Vpis ponavadi ni problem, v decembru pa lahko racunas na izdatno pirotehnicno udejstvovanje sosednje sole.
Dobra stran je Rudi Seligo, ki je tudi predavatelj. Zanimivo bi ga bilo spoznati.
lp
:: Member of Eror Team ::
... and Eror Team is gone...
Elton ::
... na koncu pa si (žal) isto kot dipl. inž. računalništva (vsaj kar se zaposlitve tiče) ...
dex ::
v decembru pa lahko racunas na izdatno pirotehnicno udejstvovanje sosednje sole.
Sem di(v)jak te sosednje šole in letos res ni velik pokal. Res pa je da hodim samo na dopoldansko izmeno.
Drugače je pa ta fax v drugi polovici osemdesetih obiskoval moj oče. Zdej ima naziv organizator dela programer in niti najmanjše lepe besede o šoli...res pa je, da je to kr zlo dolg nazaj in še niso bli v novih prostorih. Zdej si je pa lepo oči odpočit na tamkajšnjih študentkah, ki se razmigavajo v skupni telovadnici
tejka ::
Thrivial
Seligo je dober predavatelj, vsaj v mojih casih je bil. Statistiko nam je naredil prav zabavno
whatson
Drugace sta pa za nas bila ena boljsih predavateljev dr. Rajkovic in dr. Gerlic, pa se kaksen bi se seveda nasel. Velja seveda za smer informatika.
Z zaposlitvijo naceloma ne bi smel biti problem, se pa strinjam z dexom, da nas preveckrat hocejo enaciti z racunalnicarji
Seligo je dober predavatelj, vsaj v mojih casih je bil. Statistiko nam je naredil prav zabavno
whatson
Drugace sta pa za nas bila ena boljsih predavateljev dr. Rajkovic in dr. Gerlic, pa se kaksen bi se seveda nasel. Velja seveda za smer informatika.
Z zaposlitvijo naceloma ne bi smel biti problem, se pa strinjam z dexom, da nas preveckrat hocejo enaciti z racunalnicarji
Elemen_T ::
whatson: Pojdi študirat v Ljubljano, človek !!
Kranj mori, ti povem.
Kar se faxa samega tiče pa nevem kaj dosti.
Fotr študira tam trenutno...kaj dosti se pritožuje ne, zadeva je relativno lahka, mogoče najlažji faks nasploh, ampak sej veste - subjektivnost.
Če te kaj konkretnega zanima pa lahko vprašam. Najbolje da mi pišeš na mail.
Kranj mori, ti povem.
Kar se faxa samega tiče pa nevem kaj dosti.
Fotr študira tam trenutno...kaj dosti se pritožuje ne, zadeva je relativno lahka, mogoče najlažji faks nasploh, ampak sej veste - subjektivnost.
Če te kaj konkretnega zanima pa lahko vprašam. Najbolje da mi pišeš na mail.
Thrivial ::
tejka: sem jaz kdaj trdil nasprotno?
lp
lp
:: Member of Eror Team ::
Mercier ::
Naj mi en razloži za kaj ste kranjski informatiki usposobljeni, oziroma kaj bi naj delali.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fakulteta za strojništvo ali elektrotehniko??? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Šola | 52309 (30820) | Unknown_001 |
» | Zakonsko bi obvezali fakultete, da javno objavijo % študentov, ki pridejo v višje letOddelek: Loža | 8269 (6509) | Invictus |
» | Profesor na izrednem faksu zahteva preveč? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 15793 (12612) | Smurf |
» | Politologija - mednarodni odnosiOddelek: Šola | 7388 (6947) | Daedalus |
» | Vprašanje o FRI-ju (fakulteta za rač. in inf.) !!!Oddelek: Loža | 2861 (2604) | whatson |