Forum » Loža » Prostovolci za testirat program
Prostovolci za testirat program
sinko999 ::
Torej kot sem že napisal v naslovu bi rabil ljudi ki sprobali program in bi mi podali pripombe na prevod programa CPUCoool dobite ga tukaj najboljše bi bilo da naredite delni posnetek teksta ki vam ni všeč in mi pošlete vašo različico texta na moj meil.
Vsem ki mi boste pomagali se vnaprej zahvaljujem.
PS: Admini če mislite da ta tema ne spada sem jo prestavite.
Vsem ki mi boste pomagali se vnaprej zahvaljujem.
PS: Admini če mislite da ta tema ne spada sem jo prestavite.
Ni? ni ve?no !
- spremenil: sinko999 ()
Tomi ::
Ok,tema je prestvljena, pa ne zato, ker bi bila tako napačno, ampak načeloma bere Ložo več ljudi kot Pomoč in nasvete.
metrodusa.blogspot.com
Neo32 ::
BTW: Link, ne dela, dej nared link na to stran k si jo napisov ne na ne kr eno drugo.
Neo32 (c)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Neo32 ()
sinko999 ::
Upoorabite link ki je direkt napisan . Ne vem zakaj noče delati. Meni se gre za to da presodite prevod samega programa in me opozorite na napake .
LP
LP
Ni? ni ve?no !
burekar ::
Dober program. Zelo uporaben. Zaenkrat nisem videl še nobene napake.
"The last 29 days of the month are the hardest."
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Človeški jezik (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 17128 (13443) | kuall |
» | Prevajanje brezplačne programske opremeOddelek: Programska oprema | 2386 (1662) | Tear_DR0P |
» | Računalnik-prevajalec (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 7851 (7148) | Tear_DR0P |
» | Firefox 1.0 je tu! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 11266 (11266) | MrStein |
» | slo-tech GNU/Linux distribucija (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16117 (11513) | Gandalfar |