Forum » Pomoč in nasveti » Odstranitev pečata z računalnika
Odstranitev pečata z računalnika
Ursus ::
Zanima me kako ste to naredili in kakšno vlogo sploh ima ta pečat, saj imaš garancijo po komponentah. Je samo za to da moraš sam ugotovit katera komponenta je za reklamacijo in da moraš za vsako spremembo it na servis?
lp
lp
roba87 ::
Ja s tem se trgovci zavarujejo. To pomeni da ti garancija ob strganju nalepke ne velja več (včasih je odvisno tudi od prodajalca, ki ti pogleda v večini primerov skozi prste) za tiste komponente katere si kupil pri firmi ki ti je zalepila garancijsko nalepko.Ponavadi lepijo nalepke takrat ko kupiš celoten računalnik v trgovini (že sestavljen) in ne takrat ko kupiš komponente in si ga sam sestaviš, sicer ti takrat niti ne morejo nalepit nalepke ker ga sestaviš doma.Če ti kaj crkne in še ti velja garancija je najbolje da odneseš računalnik na firmo ki ti ga je prodala in nimaš straha pred tem da ti nebojo upoštevali garancije.Pa potem ko ti pokvarjen del zamenjajo , spet dobiš garancijo na novega....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup po želji sestavljenega računalnika v Sloveniji ne bo več možen! (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kaj kupiti | 119464 (98318) | BlueRunner |
» | Garancijska nalepka (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9208 (6434) | Invictus |
» | GarancijaOddelek: Kaj kupiti | 3056 (1523) | darkolord |
⊘ | Comtron in garancija (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8402 (6883) | Mr.B |
» | OC in garancija!!Oddelek: Navijanje | 1489 (1211) | Mate |