Forum » Pomoč in nasveti » MSN težave-po izbrisu in menjavi maila me še vedno vidijo
MSN težave-po izbrisu in menjavi maila me še vedno vidijo
Ursus ::
Prvo sem si nastavil MSN ki je že v WIN z enim mailom, potem sem (vsaj se mi zdi) blokiral za vse uporabnike in instaliral MSN 7.5 ter patch (a-patch), to sem naredil z drugim mailom in ročno dodal nove kontakte.
Zanima me kako je mogoče da me nekdo ki sem ga imel v prvem mailu še vedno vidi oz. vidi kdaj se prijavim jaz pa njega ne-pod kontaktih ga ni...
hvala
Zanima me kako je mogoče da me nekdo ki sem ga imel v prvem mailu še vedno vidi oz. vidi kdaj se prijavim jaz pa njega ne-pod kontaktih ga ni...
hvala
Ursus ::
Torej, ko sem imel prvi msn sem kontakte blokiral in ga izbrisal, na novem msn-ju pa jih nisem.
Me sedaj še vedno vsi vidijo? Kako lahko to preprečim če ne vem več vseh mailov kontaktov?
lp
Me sedaj še vedno vsi vidijo? Kako lahko to preprečim če ne vem več vseh mailov kontaktov?
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows live - MSN - HotmailOddelek: Omrežja in internet | 2931 (2820) | jurre |
» | MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 9396 (6581) | klemenSLO |
» | Hotmail problemOddelek: Pomoč in nasveti | 845 (768) | KoMar- |
» | Cenzura v MSN Messengerju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 17829 (13509) | 64202 |
» | MSN Messenger 7.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 37137 (35209) | R33D3M33R |