Forum » Operacijski sistemi » Taskbar
Taskbar
=_adler_= ::
Hell(o)!
Morde se bo komu zdelo vprašanje smešnu, sam meni pa ni ker se mi je taskbar razvlekel na dve vrstici visoko (start meni je v enem kosu, ura in dan pa sta eden nad drugim). Če ima kakšen morda idejo... prosim, pa hvala za odgovor
Morde se bo komu zdelo vprašanje smešnu, sam meni pa ni ker se mi je taskbar razvlekel na dve vrstici visoko (start meni je v enem kosu, ura in dan pa sta eden nad drugim). Če ima kakšen morda idejo... prosim, pa hvala za odgovor
Matej_K ::
Desni klik na Taskbar ----> Zakleni opravilno vrstico
Pojdi na vrh opravilne vrstice z miško in jo povleci navzdol (za eno vrsto) in ponovi tisto iz prve vrstice!
Pojdi na vrh opravilne vrstice z miško in jo povleci navzdol (za eno vrsto) in ponovi tisto iz prve vrstice!
... .. .
Hmmm, za to foro že vem pa na žalost ne deluje. Tam je start čez eno vrstico, pri meni pa se je celoten strart razvlekel kar čez dve!!! aja pa xp
meni tudi system restore ne pomaga...(zna bit virus?) vse sm že pregledal s kasperskim
Zgodovina sprememb…
- spremenil: =_adler_= ()
Percusso ::
Točno to se je meni zgodilo pred kratkim.
(Sicer po tem, ko so windowsi zablokirali in je ob rebootu bila tema)
Verjetno si poskusil vse, ampak tudi jaz sem že mislil, da sem, pa sem še malo telovadil s premikanjem, potem pa je le ratalo.
Si mogoče instaliral kak program - pri meni je izgleda Nero s svojim toolbarom povzročil zadevo. Šele ko sem izklopil dodatni toolbar in večkrat premaknil quicklaunch in ostalo levo-desno-gor-dol, je zadevo šlo normalizirati.
Ne obupat.
(Sicer po tem, ko so windowsi zablokirali in je ob rebootu bila tema)
Verjetno si poskusil vse, ampak tudi jaz sem že mislil, da sem, pa sem še malo telovadil s premikanjem, potem pa je le ratalo.
Si mogoče instaliral kak program - pri meni je izgleda Nero s svojim toolbarom povzročil zadevo. Šele ko sem izklopil dodatni toolbar in večkrat premaknil quicklaunch in ostalo levo-desno-gor-dol, je zadevo šlo normalizirati.
Ne obupat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8.1 Update 1 prihaja že marca (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 30858 (25254) | kamuee |
» | Windows 7 RTM vaša ocena ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16456 (10333) | Galaxy |
» | V opravilni vrstici ni ikonic za odprte programeOddelek: Pomoč in nasveti | 1105 (943) | fulgur |
» | GIMP 2.6Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6684 (4252) | R33D3M33R |
» | Pomoč nuuujno ker sem brez slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1203 (902) | Pyr0Beast |