Forum » Operacijski sistemi » Windows Installer ?!
Windows Installer ?!
dr.bassti ::
Zdravo!
Včeraj sem poizkušal namestiti AutoCad 2007 pa mi le to ni uspelo saj računalnik javi error. Stvar naj bi bila povezana z Windows Installer-jem, error pa zahteva ponovno namestitev Windows-ov XP. AutoCad sicer dela na bratovem računalniku odlično, meni pa je Windows Installer problem javilo že večkrat - vselej ko sem zagnal Setup kakšnega programa.
Se da ta problem kako drugače rešiti kot s ponovno inštalacijo? Se je kaj podobnega zgodilo že kateremu iz med vas? Kaj ste storili?
Včeraj sem poizkušal namestiti AutoCad 2007 pa mi le to ni uspelo saj računalnik javi error. Stvar naj bi bila povezana z Windows Installer-jem, error pa zahteva ponovno namestitev Windows-ov XP. AutoCad sicer dela na bratovem računalniku odlično, meni pa je Windows Installer problem javilo že večkrat - vselej ko sem zagnal Setup kakšnega programa.
Se da ta problem kako drugače rešiti kot s ponovno inštalacijo? Se je kaj podobnega zgodilo že kateremu iz med vas? Kaj ste storili?
Malo pomalo
teomonk ::
Odvisno kaksna je napaka. Probaj instalirati windows installer 3.1. Ce bo kaj pomagalo!
Installer 3.1
Installer 3.1
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasen vklop in izklop windows xp sp2!!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1397 (1148) | StratOS |
⊘ | problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1078 (1032) | Damjan Jagar |
» | Poganjanje Oken in okenskih programov na OS XOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3179 (2984) | jlpktnst |
» | Windows Installer problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2138 (2065) | Myth |
» | autocadOddelek: Programska oprema | 2155 (2001) | AnWar |