Forum » Omrežja in internet » Hacked !!!
Hacked !!!
BojlerTM ::
vseeno ful dobra fora..
kako to sploh nardijo? activeX?
kako to sploh nardijo? activeX?
"Salt?"
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."
"Pepper?"
roscha ::
E? A mi lahko en prosim pove kaj je poanta? Na žalost se ne zgodi nič. Prazna stran...
Ups. Napaka. Ni prazna na njej piše:
Ups. Napaka. Ni prazna na njej piše:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roscha ()
BojlerTM ::
ojej...
how could i been so blind??
how could i been so blind??
"Salt?"
"Pepper?"
"Pepper?"
[BISI] ::
roscha: Tak pac je, ce ne uporabljas IE!
Znana napaka IE, pa da vam ne bo kdo diska gledal...
Znana napaka IE, pa da vam ne bo kdo diska gledal...
SLO-Security ::
Upam da si ni kdo šodoželjno pobrisal kakšno mapo, ko je mislu da to dela nekomu drugemu
KO SE ZAVEŠ [NE]VARNOSTI HTTP://www.SLO-Security.com
NOVO: Na SLO-Security.com sedaj tudi FORUM-2! s strokovnjaki !
NOVO: Na SLO-Security.com sedaj tudi FORUM-2! s strokovnjaki !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SLO-Security ()
roscha ::
Aha! Pač spet M$ "this is not a bug this is a feature" neumnosti. Sem pa debelo gledal, kaj je vsem smešno, pri meni pa kilav rezultat... Linux + Mozilla včasih ni najboljša kombinacija. (Khem!)
by!
by!
[t502] ::
G[e]c ::: Od kod si dobil to sliko? /me screams cos he's been hacked by G[e]c
j/k
Samo mas pa enak (del) listinga od mene =)
[t502]
j/k
Samo mas pa enak (del) listinga od mene =)
[t502]
Zgodovina sprememb…
- spremenil: [t502] ()
rc-car ::
Meni je pa vceraj en frend jokal, da mu je nekdo vdrl v racunalnik in da je cel njegov disk navplogled na netu :)
jest sam uporabljam Netscape in mi ni nic delalo, tko da je on jokal se naprej.. hehe..
jest sam uporabljam Netscape in mi ni nic delalo, tko da je on jokal se naprej.. hehe..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
StratOS ::
Ja ti kr misl da si varen !!!
Kdo misli da je na netu varen se vara.
Tudi firewalli niso kaj dobri.Jaz z zonealarmom najdem po 30 snifferjev na dan. Vam to da kaj misliti.
Hja, res da so po vecini m$ programi podvrzeni vdorom ...., vendar ne mislite da so zato lahko n$ userji kaj bolj zasciteni ....
hja naj samo povem da je kar se zascite winXP najslabse zasciten. Zudi kar se tice Firewall opcije /
Odloci se sam !
Kdo misli da je na netu varen se vara.
Tudi firewalli niso kaj dobri.Jaz z zonealarmom najdem po 30 snifferjev na dan. Vam to da kaj misliti.
Hja, res da so po vecini m$ programi podvrzeni vdorom ...., vendar ne mislite da so zato lahko n$ userji kaj bolj zasciteni ....
hja naj samo povem da je kar se zascite winXP najslabse zasciten. Zudi kar se tice Firewall opcije /
Odloci se sam !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TeamViewer nedosegljiv, vdor kljub pričevanjem uporabnikov zanikajo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 15910 (10138) | Saul Goodman |
» | internet vdori v računalnik, rešitev!?! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7521 (6090) | ToniT |
» | The Renewed Beauty Of Slo-Tech's Design (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 5525 (5525) | subz |
» | Win XP[ za/proti ] (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5112 (3914) | CaqKa |
» | WIN XP: RTM (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Programska oprema | 11370 (9113) | Tr0n |