» »

Ne odpira internetne strani

Ne odpira internetne strani

Makica1 ::

Živjo,

Upam da bo kdo vedel odgovor za moj problem.
Zadeva je takšna, da mi niti Mozilla in niti Internet explorer nočeta odpreti samo ene internetne strani (ostale strani pa brez problema), ki pa na drugem računalniku normalno deluje. Gre za stran http://www.hattrick.org Ostale strani mi normalno delujejo. Tudi če z googlom vtipkam hattrick in kliknem na povezavo mi piše, da ne najde strani. Na drugem računalniku pa vse to narmalno deluje. Ta stan mi je v preteklosti normalno delovala in jo imam med zaznamki, vendar je bil vmes računalnik na popravilu, kjer so menjali matično ploščo in od takrat ne deluje. Sicer se mi ne zdi to povezano, vendar ne vem ali so tam kaj spreminjali.

Ali ima kdo kakšnem predlog. Operacijski sistem imam XP, SP2 pa nimam naloženega.

Hvala

vladika ::

a loto igraš?:D
poglej piškotke (izbriši jih)ne vem mogoče bo pomagalo
in pa obilo sreče ne...

51M3K ::

Nekdo ti je očitno zablokiral stran to. Idi pod start, iskanje, daj tam vse datoteke in mape, napiši notri hosts pa enter, čakaj da najde, odpri, ko te vpraša z čem daj beležnico in če ti notri piše naslov od te strani izbriši ven pa shrani fajl tak ko je bil torej datoteka, shrani, pa zapri pol bo pa delalo.

lp, 51M3K
Loading...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ne odpre 24 ur

Oddelek: Omrežja in internet
216475 (2896) janezvalva
»

Računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema