» »

Prenosnik se ugaša

Prenosnik se ugaša

Kami ::

No problem je taki.

Prenosnik se na vsake nekaj časa (zelo pogosto) ugaša (samo čas je random, ponavadi se po kakih 10 minutah, če ga potem takoj nazaj vklopim, ko se je ugasnil se pa hitro spet ugasne - čez kako minuto ali manj).

Sumil sem baterijo ampak sem jo odstranil in direkt na elektriko priklopo in se še vedno ugaša.

Problem je tud kr nemorem nobenga OS-a gor spravit kr se vedno prej ugasne (1x mi je sicer ubuntu uspelo dat gor ampak potem sem formatal sem mislil da bom mel srečo z Windows XP - a ko sem ene 10x probal in se je vedno vmes ugasnilo me je minlo) :P

Malo pa tudi sumim tudi adapter, ker se baterija ne polni.

Problem pa ni pregrevanje kr sem tud probal hladit laptop z hišnim ventilatorom, pa tudi temperature so normalne.

Realman ::

Zakaj mislis,da ni pregrevanje krivo.Jaz bi bil kar 90% preprican, da se nekaj pregreva.Imel podoben problem na enem starejsem Fujitsuju PIII.Nikakor ni slo nalozit winsov, vedno se je prej ugasnil.Potem sem pa naredil nekaj drasticnega, ne bom rekel kje, samo winse sem sel nalagat, tja, kjer je bilo samo kaksnih 8 stopinj, saj vem da to ni najboljse, vendar mi je uspelo.Stvar sedaj dela, ker pac v winsih ne kuri toliko.Seveda, ce ga pa obremenis na 100%, pa tudi v winsih ugasne.
TAko, da mislim, da imas tudi ti problem z pregrevanjem.

_Sajmon_ ::

enako težavo sem imel, pardon, še imam sam na starejšem ibm prenosniku, ki je bil polit z vodo (ali sokom...). Ko je hladen, dela nekaj minut, potem pa mrkne. Če izklopim napajanje in ga dam na baterijo, mi deluje kot da bi se napajanje vklapljalo in izklapljalo nekajkrat na sekundo. Skratka, ne dela...

Sem ga že imel na servisu, pa so par čipov menjali in je potem delal. Sedaj pa zopet ::(...

Kami ::

Am zato, ker sem ga probal hladit z hišnim ventilatorjem (ja hladil sme ga tudi spodaj):P

Pa ni nič pomagalo

Realman ::

To z ventilatorjem ne naredis nic, pregreva se od znotraj in ne od zunaj.V bistvu si samo zunaj luft mesal-dobesedno.Poskusi z kaksno kletjo, ce imas moznost...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Je to normalo? Problem ventilator. (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
8913514 (12044) imagodei
»

Računalnik ne prižge

253455 (3088) Fif55
»

Prenosnik se greje (strani: 1 2 )

587007 (5908) Pyr0Beast
»

Ugašanje prenosnika