» »

Namestitev gonlnikov nVidia v angleščini namesto slovenščine.. se da?

Namestitev gonlnikov nVidia v angleščini namesto slovenščine.. se da?

pingo76 ::

Torej, imam:
Win XP SP2 ENG in non international nVidia gonilnike za plato in grafiko. Kljub vsem prizadevanjem se mi vse skupaj posloveni in pol ne razumem več nič. So much for non international drivers... :/
Kje je haklc? Kako lahko odpravim vse napade umetne inteligence? Da mi ne podturava vse v "Slovenščino"?

Nastavljanje protiupogiba... :\

Upam da je razumljivo.

P.S. Usklajena spona za teksturo... :D :8) :\

Potrbujem to tudi za ene par ljudi ki delajo pri nas pa ne znajo še slovensko... Pc pa kr izumlja slovenščino krej se le da...

Sumim, da bo kaj v stilu Regional settings ali system locale ampak nebi rad odkrival tople vode ker jo je že nekdo.
  • spremenil: pingo76 ()

VidKo ::

Maš prav:

Start/Settings/Control Panel/Regional and Language Options. Nato v "zavihku" Regional options spremeniš "Standards and Formats" ter Location" na angleški jezik. Nato v zavihku Advanced spremeniš še "Language for non-Unicode programs" na angleški jezik, potrdiš in rebootaš mašino. Instaliraš gonilnike, resetiraš in spremeniš nazaj.

Mislim, da bi lahko kak korak izpustil, vendar sem vedno naredil vse spremembe, saj se mi ni dalo 3x ponovno nameščat da bi ugotovil točno kateri zavihek je pomemben.

Je pa še ena možnost ki je delovala pri gonilnikih za nforce plate in ne vem zakaj ne bi tudi pri teh za geforce grafične: pri že nameščenih gonilnikih greš v mapo kjer se nahajajo in pobrišeš vse DLL jezikovne datoteke razen angleške. Mislim da se nahajajo v mapi System32

Lp, VidKo
http://www.commit.si
spletna računalniška trgovina za overclockerje, gamerje in modderje

Zgodovina sprememb…

• spremenil: VidKo ()

pingo76 ::

Lepa hvala. :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

šumniki v ukaznem pozivu

Oddelek: Operacijski sistemi
102094 (1129) GTX970
»

Starejši dos računovodski programi v Win 7 ne delujejo šumniki ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
61544 (1317) enjst
»

xfx 8800gts in slotech (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
867389 (4210) cole-22
»

File Renamer za čšžje

Oddelek: Programska oprema
91305 (1224) umetnic
»

mirc - ne delajo šumniki!?