Forum » Pomoč in nasveti » Program za snemanje med igranjem igric?!?!
Program za snemanje med igranjem igric?!?!
Nettisunny ::
Lep Pozdrav...
Na internetu je velik posnetkov, ki prikažejo kako posamezniki igrajo igre.....primer...HALO 2....in dodajo zraven glasbo....zanima me...ce kdo pozna kasn nacin...oz. program s katerim bi lahko naredil: Igram Halo preko interneta in hkrati posnel vse kar se je dogajalo medtem ko sem igral in potem naredil kratek filmck.....
Prosim za pomoč
Lp Miha
Na internetu je velik posnetkov, ki prikažejo kako posamezniki igrajo igre.....primer...HALO 2....in dodajo zraven glasbo....zanima me...ce kdo pozna kasn nacin...oz. program s katerim bi lahko naredil: Igram Halo preko interneta in hkrati posnel vse kar se je dogajalo medtem ko sem igral in potem naredil kratek filmck.....
Prosim za pomoč
Lp Miha
TEDY ::
Fraps lahko uporabljaš zaston, samo imaš omejeno resolucijo.
Je tudi program Game Cam, ki pa mislim da je tudi za plačati.
Je tudi program Game Cam, ki pa mislim da je tudi za plačati.
Nanthiel ::
Jaz sem iskal zelo dolgo za en program, ki je popolnoma zastonj in deluje... in našel sem ga!
(Vendar meni iz nekega razloga noče snemati zvoka... vem da mi je nekoč. xD)
Link: CamStudio
(Vendar meni iz nekega razloga noče snemati zvoka... vem da mi je nekoč. xD)
Link: CamStudio
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za snemanje dogajanja na zaslonuOddelek: Programska oprema | 2682 (2333) | r3dkv1c4 |
» | Program za snemanje namizjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1600 (1405) | [D]emon |
» | Snemanje zaslone igreOddelek: Igre | 1388 (901) | x4en0n |
» | Snemanje zaslona / Screen Recording - z čim ? :OOddelek: Programska oprema | 7568 (7050) | dzinks63 |
» | .aviOddelek: Programska oprema | 918 (839) | 5er--> |