» »

Nadaljuj en stavek...

Nadaljuj en stavek...

««
14 / 43
»»

Tic ::

...ker je plešast dolgolasec vozil nabito prazen avtobus in na ravnem ovinku zdrvel v hribovit prepad, saj...
persona civitas ;>

rc-car ::

... mu je njegova dolgolasa plesa zakrivala pogled in ni videl ...
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

Binji ::

dvoglavega zmaja pred sabo
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

R0K ::

.. ki je jedel Milko z lešniki ..

... ki jo je pred tem v folijo zavila veverica ...
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

... svizec pa jo je zapakiral v papir ...

tako da je nastal hrustljavi vevericji desert

ahac ::

.. ki ga sedaj prodajajo pod imenom šiš-kebab.

Tomi ::

Ko je produkt prišel na trg in na borzo, je takoj..
metrodusa.blogspot.com

n0_body ::

...prevzel trg in zato..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: n0_body ()

... izjavil, da bodo sedaj šiš-kebap izdelovali iz ..

... lesnikov ...

..vendar pa je Romunija vložila protimonopolno tožbo, ker...

msmiha ::

... so jim iz drugih držav kradli lešnike...
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

... ki so bili od SloLandije, ki jih je premagala na kvalifikacijah za SP ...

Tic ::

..zdej se pa zato učijo predmetni odvisnik pri podredju, saj...
persona civitas ;>

... so že časovnega obdelali ...

... vendar ker lesnikov zacne primanjkovati ...

Filo ::

...so se odločili da pojdejo na izlet kjer jh bo prelepa , bohotna pokrajina popeljala na čudovito ladijo v grčijo , kjer bodo za maturatnca pil metaxo in kadil čike in v prelepem blagostanju pivcal pive ob sončnem zahodu, kjer bodo gledal dobre bejbe , ki se sprehajajo tik pod horizontom....:D ....

da se jim jasno vidi, kaku jim prsi skacejo gor pa dol:D

Sledila bo še ena verzija Why the Titanic sunk..
metrodusa.blogspot.com

... v kateri bo DiCaprijo že predčasno umrl, saj bo padu v 3 dimnik in si popraskal uho ...

(? :) )

Zgodovina sprememb…

• spremenil: R0K ()

PersonaRudis ::

...medtem pa neko drugo bitje na nekem drugem planetu, v nekem drugem času, ter seveda drugi dimenziji razmišlja o smiselnosti izdelave valjastega predmeta (kolesa) iz kamna, saj ne vidi nobenega smisla v tem, češ kaj bo to njemu in njegovi civilaziciji korislilo v prihodnosti, zato namesto tega odide na lov, kjer se ponesreči in umre, tako da ...

... njegov naslednik raje izumi kocko, ki je neprimerno bolj uporabna ...

Matek ::

...za igranje Človek ne jezi se, ki pa nažalost še ni izumljen, zato...
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

... morajo pametna bitja na nekem drugem planetu, v nekem drugem casu, ter seveda drugi dimenziji izumiti se kvadraten kos kartona, ki jim bo sluzil za plosco pri cloveku ne jezi se, vendar se tukaj pojavi tezava ...

.. ker še nobeni ne poznajo kroga, in zato ne morejo narisati polja ... zato pokličejo ...

cahahopie ::

...komunalce da jim spucajo možgane ker so se...

darh ::

... očitno preveč navadili na bukova drevesa, ki ob slabem vremenu podajajo žoge samo najlepšim punčkam, ki ...
Excuses are useless! Results are priceless!

kn3z007 ::

...ki pa v bistvu sploh niso punčke, ampak zlobni zlobni papagaj...
Lp
kn3z007

www.geneza.com

... ki obožujejo korenčkov sok, zato ...

... kar naenkrat zacne primanjkovati korencka, kar pa spet ...

... izzove velike probleme pri preprodajacih le-tega, saj je v kraju o katerem govorimo korenčkov sok strogo prepovedan in tudi ...

... izdelovanje njega ni ravno legalno, zato se odlocijo, da ...

...strupen, kajti uporabljajo gnojila...

Enzo77 ::

.., iz svojega sekreta,zato...
With a license to gib :)

Filo ::

ker tiho morska gnojila imajp preveč, slan okus, in ker je slano njihov sovražnik jim normalno paše, da se pozabavajo na svoj lasten nacin s sladko gnojno jamnico, ki kar tece iz sekretov v potokih, kjer pa se ovce pasejo, in zato moji prijatelji imamo, in imajo med sami belimi ovcami ene, ki hočejo biti posebne in so črne....

cahahopie ::

..ker je v Mami Kuri nova modna muha nosit dolge, široke, poštrihane, viseče in lepo okrogle...

PersonaRudis ::

...kocke, vendar pa pri tem ne smemo pozabiti na barvo levkocitov nacionalistični Eskimov, ki so po pričevanju nekaterih kanibalskih gurmananov iz roda Homo sapiens sapiens, ki jih seveda v tej galaksiji, času, planetu, in dimenziji seveda še ne morejo poznati, saj še niso izmislili laserja, ki v bistvu ne obstaja, vendar kljub temu je, zelo okusna, vendar lahko pri starejših primerkih zaznamo rahlo aromo po ponarejenem bankovcu državice Gedfskizts, vendar pa nekateri kljub temu pravijo, da je boljše biti nor, kot zelen in da je smisel življenja napisan nekje, v neki tretji glaksiji, v nekem nedefiniranem času, ter absolutno neznamem kraju, in da kdor najde ta avtomobil, verjetno ne ve, da je jabolko, ki ga on vidi prozorno, samo pri tem ponavadi pozabi na to, da so delfini močnejše postave od psov, in da pri parjenju delfina s kitom lahko nastane kvečjemu le človek s krvno skupino AB, saj so nekje že o tem govorili, vendar kljub temu danes ne szeži, kar pa še ne pomni, da so bicikli počasnejši od raket, saj nič ni relativno, razen nekaterih avstralskih gum, namenjenih velikom helikopterjem, s karerimi nam nikoli ne bo uspelo to, kar nam lahko uspe s navadni HB svinčnikov -se podpisati, a je to kljub vsemu zelo čudno, da so kocke okrogle, krogle kockaste, ko pa je dobro, če je hrana spečena preden je umorjena, saj tako ne čuti tistih vonjev, ki bi jih čutil ob dotiku kristalne krogle, ki je navadni preparat burske advokatske zbornice, ki so jo ustanovili leta -2463, ko se Pištek ravno delal diplomsko nalogo iz pekarstva, a se je pri tem zmoti, in skoraj po naključju odkril ogenj v očeh miške, ki jo pa je na žalost pojedel tiger, ki so ga zato fentali v ...

... v konzerve namesto paštete Kekec, ki pa ...

(ma ti si en psiho ej! :D )

..je v resnici goveja in ne jetrna, kot piše na pokrovčku, zato pogumni maček pokliče društvo za varstvo potrošnikov, da bi...

... preveril, če resnično noben ne ve koliko je bila vredna sedmica ta teden, saj je v svoji neumnosti pozabil ponev za palačinke pri sosedi, medtem ko mu je ona...

msmiha ::

... pripravljal jeterno pašteto za njegovega psa, ki pa je ni maral, zato je pes...
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

... poginil, na grob mu je napisal ...

jetrna pasteta z zaseko rula

Marabela ::

, še posenej, če ajvar ETA zraven dodaš!...

... da o tomi majonezi sploh ne govorimo ...

..ampak ker ima Hellmans manj maščobe, je pa...
metrodusa.blogspot.com

... zelo dobra če jo mešaš z kečapom, ki ima samo ...

... dva paradiznika in pol kilograma neociscene masti, ki pa ...
««
14 / 43
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Osama bin Laden dead! (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Problemi človeštva
707156232 (20915) FoxKnox

ZGODBICA, ki si jo bomo izmislili. (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1186326 (4619) OwcA
»

Posnetek Ladnovega Bineta (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22258421 (55649) Tomi

Več podobnih tem