Forum » Loža » Nadaljuj en stavek...
Nadaljuj en stavek...
kn3z007 ::
...in tako je naši Jožek, skupaj z Motiko odšel v gostilno, ravno takrat pa je mimo gostilne pridrvem jugić turbo...
Lp
kn3z007
www.geneza.com
kn3z007
www.geneza.com
Trupl0 ::
zato je potem vzel kij in usekal voznika yugota po glavi, ter mu posodil številko tehnične pomoči, kjer mu lahko zastonj zamenjajo glavo s kupusom, samo mora položiti 12K dem (krneki :D )
If you are going through Hell, keep going !
rc-car ::
... tega pa nas Jozek ne prenasa, zato ...
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Tomi ::
..ampak ker je avtor sedaj vse bolj zaljubljen..
metrodusa.blogspot.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
||_^_|| ::
...pa se tako smeji da ji gre vsa vlaga v usta in v oči in zaradi tega je njena nožnica čisto suha, torej bo moral uporabiti...
... majonezo in hrenovko ...
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
... Bin Ladna, ki je tam zaradi ..
...zaradi hemeroidov, ki jih je fasal med dolgotrajnimi spopadi z sosedom po spectrumu...
Lp
kn3z007
www.geneza.com
kn3z007
www.geneza.com
..ki pa zaradi malo grdega vmesnika ne delajo tako kot bi diplomanti želeli, zato..
metrodusa.blogspot.com
... poskusijo se z macOS-om, vendar ...
PersonaRudis ::
...praženih nakolvalcih iz ušeh švicarskih dirkalnih podgah, ki sta jih z užitkov jedla Joyce in Henrik VIII. v peklu 10.septembra 2001, ob skodelici zelenega čaja s smetano, ter razpravljala o splošni veljavnosti 2.Newtonovega zakona in medtem nestrpno, a zaman iskala 1034-ti del Santa Barbare ter sta si med tem z užitkov...
..ki pa je vseboval 2,4-dinitrofenil hidrazin, zato ga ni kupil, ampak je raje..
metrodusa.blogspot.com
...kupil nov komplet zobotrebcev, vendar ga je veselje kar hitro minilo, saj je ugotovil, da je kot med valji Minardijevega desetvaljnika le 72 stopinj, in ne 78, kot si je predstavljal, in da bo Renault s 110 stopinjskim kotom uspel več, kot njegov 4 leta stari Subaru z bokserskim motorjem, zato se je odločil, da bo moral še vsaj enkrat prebrati Martina Krpana, da bo ugotovil, kaj je smisel življenja in bo po tem lahko zadovoljen, še posebej zato, ker ga ne moti niti to, da ima kljub višina 274 cm noge velikosti 43 in da ima njova punca zelo velike...
dex ::
luknje v trojki in štirki, zato se ji v njih občasno skrivajo zobne miške, ki so svoja pooblastila za opravljanje zoboodnašajoče dejavnosti dobile od cesarja Ferdinanda III...
vem, da nič ne vem...
msmiha ::
... kjer po navadi tudi prespijo dan ali dva ...
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
...nacionalistični Eskimi, ki bogatijo na račun doma za ostarele, katerega so postavili 149,3 km od S pola, v katerem imajo ujete bivše vatikanske odvisnike starejše od 77 let, ki jim cinajo tranzistorje v pokvarjenih Spectrumih ter izdelujejo poceni kopije avtomobilov Bentley, namenjenih na Kitajski trg, kjer nekateri kupijo celo...
Binji ::
plisaste pande brez leve zenice
gonzi: ti pa imas domisljija
gonzi: ti pa imas domisljija
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
..ki v nacionalni univerzitetni knjižnici berejo časopis le vsak drugi dan, saj je bilo rečeno da, ..
metrodusa.blogspot.com
... ima desna zenica manjso razpolovno dobo in lahko pride celo do ...
..da je bil izraz na obrazu ženske v nasproti vozečem avtomobilu, ko sem se s kolesom bližal pri hitrosti več kot 65 po klancu navzdol..
metrodusa.blogspot.com
... zastrasujoc in nickaj prijazen, vendar se ...
...in tako na poti k levjemu kralju Oju Sami, ki je dvojnik od tretjega enojnika Osame bin Ladna, sreča kolca moža, ki pa sploh ne kolca, ampak ga ravno zvija...
Lp
kn3z007
www.geneza.com
kn3z007
www.geneza.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Osama bin Laden dead! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Problemi človeštva | 156230 (20913) | FoxKnox |
⊘ | ZGODBICA, ki si jo bomo izmislili. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 6326 (4619) | OwcA |
» | Posnetek Ladnovega Bineta (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 58420 (55648) | Tomi |