Forum » Loža » Nadaljuj en stavek...
Nadaljuj en stavek...
Tic ::
...raztrgan IDE kabl naredi prevezavo iz AGP 16x na ATA -74, kar pozvroči neznonse motnje v dvojiškem sistemu , iz česar lahko sklepamo...
persona civitas ;>
rc-car ::
... da IDE ne prebavlja kechapa, sploh pa ne majoneze, zato ...
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
cahahopie ::
...pa kače spijo v visoki travi in nato pride Mujo in reče: "Dajte mi jabuku sa okusom banane!", toda te niso mel zato ni...
PersonaRudis ::
...zbijejo najljubšo podgano, jo obrijejo, povaljajo v smolo, nato v lastno obrito dlako, tace namažejo s sekundnim lepilom, ter ga nakelijo na eno kockasto kroglo, s katero nato...
... potem bi se uboga kmečka gmajna začela puntati ...
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Bajo1 ::
...in celo še kasneje... ...čemur neizogibno sledi, da folk ne ve več kje je bit tegale posta, ker...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bajo1 ()
DJroky ::
...in si naslednji dan daš notr nov procesor in ram...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DJroky ()
ahac ::
... ki ga je popil izdajalec, kateremu smo zaupali...
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Matek ::
Varstvo cankarjevega bataljona, pa se je izkazalo...
[R0K, kdaj planiraš zložit zgodbo?]
[R0K, kdaj planiraš zložit zgodbo?]
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Tomi ::
..da ga bolj zanima TLC alifatskih kislin, zato je šel na Kemijski inštitut, kjer je srečal..
metrodusa.blogspot.com
...Karla Marxa, ki mu je povedal za žalostno novico o tragični smrti eskimov, ki so skušali pridobit licenco od Billa Gatesa za izdelovanje piratnih kopij igric PS3, vendar so jih agresivni Japonci fentali tako, da so jih utopili v rjvavi kečap, kupljen...
... na Cebitu 2004 kjer bodo tudi prvič predstavili PS3 ...
R0K ::
... poleg pa bo tudi štant od MSja, kjer bo slonel xBox 2 z vgrajenim stolom, hladilnikom, tajnico, klima napravo, ABSom (splho za igranje nove TOCE3), itd...
Matek ::
...veljal pa bo za necrackljivega, dokler ne bo na sceno stopil Cracka-man, ki bo...
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
sharp ::
... ki bo staro mamo porinil po štengah ter odšel v sobo kjer bo navil geforca 6 do nezavesti ....
Elemen_T ::
Ma LOL!
Sem šel skozi celo temo in se nasmejal kot že dolgo ne
Kere mate to, kr neki ste pametni
No vi kar ignorirajte moj post pa furite temo dalje, jest sem preveč skurjen za domišlijo momentalno
Sem šel skozi celo temo in se nasmejal kot že dolgo ne
Kere mate to, kr neki ste pametni
No vi kar ignorirajte moj post pa furite temo dalje, jest sem preveč skurjen za domišlijo momentalno
R0K ::
...in sel v trgovino po novega GeForca 7 MX XXL z 2GB rama, kar je že nujnik za današnje igre ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: R0K ()
...votsijekoh hikslearzi kirovol zi okčatrk ojovs az sep ačak laritnetap ej ageretak...
Butelj ::
Megla je bila tako gosta, da bi jo lahko razal z nožem. NAto nekaj poči v vrbah nekaj zaškripa in nato se prikaže palček smuk!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Osama bin Laden dead! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Problemi človeštva | 156235 (20918) | FoxKnox |
⊘ | ZGODBICA, ki si jo bomo izmislili. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 6330 (4623) | OwcA |
» | Posnetek Ladnovega Bineta (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 58421 (55649) | Tomi |