Forum » Loža » Nadaljuj en stavek...
Nadaljuj en stavek...
DeLonghi ::
...majhen, ki pa je zacuda povecal svojo velikost in pozrl Franceka z Milko vred. Po strasnem vakuumu in sesljanju ter grozovitem pokljanju usesnih mecic in stiskanju mozoljev na riti, se je porodil nas junak direktno v maternico. Ko je hotel zajeti sapo, mu je nekaj prisepnilo :"...
..................................
Zbogom in hvala za vse ribe
D.A.
D.A.
kn3z007 ::
...ne bo hotel več nobeden nadaljevati te zgodbice,drugače pa...
Lp
kn3z007
www.geneza.com
kn3z007
www.geneza.com
R0K ::
... ampak ROK bi rad, da se zgodbica nadaljuje, ker bodo cez cas napisal pravljico o tem threadu, ki jo bodo pripovedovali otrokom, da bodo lažje zaspali ...
Justy ::
... potem ko bodo gledali porocila o nasih politikih, ki so tak svojevrsten in res izjemen, seveda popolnoma unikaten primer svojevrstne bistroumne in vsemogocne topoglavosti in nerazumnega in nepostenega pocetja ...
...ampak politike pa itak nobeden ne gleda, razen tisith, ki jo res gledajo, zato se odpraviš v hladilnik po...
Lp
kn3z007
www.geneza.com
kn3z007
www.geneza.com
...je punci od žene njene dvojčice hčerki odtekla voda in je zagnala vik in krik. Ker si se ustrašil, da je iz kozolca padla ovca pridirjaš tja z traktorjem in ugotoviš...
Lp
kn3z007
www.geneza.com
kn3z007
www.geneza.com
Tic ::
...ki je pretekel zato, ker je kn3z007 že naredil konec stavka, kar pa še ni razlog...
persona civitas ;>
...da bi naredili konec tej štoriji, zato se kmet odloči da tisti kup nesreče odnese na sosedovo zemljo, ki pa je trikotne oblike in zato neprimerna za...
Lp
kn3z007
www.geneza.com
kn3z007
www.geneza.com
Tomi ::
..posedanje in računanje Maxwellovih zvez za termodinamske enačbe, kar povzroči..
metrodusa.blogspot.com
DeLonghi ::
...da se zemlji preseže mejo plasticnosti in se nepopravljivo deformira v ...
..................................
D.A.
D.A.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeLonghi ()
spreminjati oči iz roza v rdeče, nakar mu še v istem trenutku poči zadrga in ven prileti...
Lp
kn3z007
www.geneza.com
kn3z007
www.geneza.com
..tečni moderator, ki pove, da bo, če ne boste uporabljali lepše terminologije, ..
metrodusa.blogspot.com
Binji ::
za katerega pa bi tisti tecni administrator, ki je prej skocil iz frsljusa tezil ce bi ga natanko poimenovali, ceprav po SSKJ
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Justy ::
... ginaTHEmarija ji je ime ...
(Filo, popravi svoj post, sem spremenu iz mu v ji, sem mal falil, ceprav sem ze prej mislo ji...... tisti zadevi namrec......)
(Filo, popravi svoj post, sem spremenu iz mu v ji, sem mal falil, ceprav sem ze prej mislo ji...... tisti zadevi namrec......)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Justy ()
Filo ::
...ki je v danem trenutku pljunila skozi okno ,kjer je zadela sosedovo zobato ovco...
(ha ha mogoče jo bom pa dobu)(no videš ga hudiča lezba s spermiji)
(ha ha mogoče jo bom pa dobu)(no videš ga hudiča lezba s spermiji)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Filo ()
||_^_|| ::
...dasiravno je že bila zanošena se je pri priči v njenem želodcu začelo razvijati še drugo bitje...
..se začeti učiti organsko kemijo, saj se je prvi delni kolokvij nezadržno bližal, in Verček je kot ponavadi..
metrodusa.blogspot.com
...bil v prvi vrsti pri šipcu, ker so zastonj talali goljob sa 3 kokakolj, če kupiš 3,112 burek...
Lp
kn3z007
www.geneza.com
kn3z007
www.geneza.com
.. z dvojno porcijo mastne stare majoneze, zaradi česar seveda dobiš vnetje srčnih zaklopk..
metrodusa.blogspot.com
...kar privede do tega, da srce začne biti v kontra smeri in tako se začne vse vtreti v rikverc, nakar ti zdravnik z strokovno odmerjenim udarcem v levi kot densega prsta na nogi povzroči...
Lp
kn3z007
www.geneza.com
kn3z007
www.geneza.com
rc-car ::
... da gres back to the future ...
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
...ker če bi, potem bi uletela v sobo babica z svojo nafrizirano protezo in bi...
Lp
kn3z007
www.geneza.com
kn3z007
www.geneza.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Osama bin Laden dead! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Problemi človeštva | 156226 (20909) | FoxKnox |
⊘ | ZGODBICA, ki si jo bomo izmislili. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 6326 (4619) | OwcA |
» | Posnetek Ladnovega Bineta (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 58419 (55647) | Tomi |