Forum » Loža » Nadaljuj en stavek...
Nadaljuj en stavek...
G3GANT1C ::
...in takrat BolhaMajhna(velika mala mitološka pošast) pride in razstreli
Zemljo, vendar se preed uničenjem vsi
njeni prebivalci razen G. W. Bush ml.
preselijo na Mars...
Zemljo, vendar se preed uničenjem vsi
njeni prebivalci razen G. W. Bush ml.
preselijo na Mars...
Če bil bi bog, bi rekel da me ni. (Janez Menart)
rc-car ::
... vendar jih tudi modem jebe, ker se vsake toliko strga kabel, ki pelje iz zemlje na mars ...
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
... seveda pa se tudi nevidni kabli kdaj pretrgajo ;) ...
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Tic ::
... dobili dovolj zanesljivo povezavo med vsemogočnim in nobenim, kar jih je pripeljalo do...
persona civitas ;>
msmiha ::
... za to se odločijo da naredijo kabel iz najbližnje prevodne snovi, ki jo najdejo na tem planetu....
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
||_^_|| ::
...v paniki pa se zmotijo in kabel nrdijo iz zelo tankih steklenih vlaken ter tako izjumijo optiko...
BojlerTM ::
.. ker pa to nemorejo imeti, stvar zajebejo in iz optike rata ..
"Salt?"
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."
"Pepper?"
... ki podatke prenasajo na papirnatih listih zaradi cesar hitrost prenosa spet pade ...
BojlerTM ::
.. pod 9kbs, kar povzroci ..
"Salt?"
"Pepper?"
"Pepper?"
Binji ::
svetovno krizo prodajanja sirovih struck s prsutom...
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
blank3_ ::
... ki pa jih tak nihce ne je, saj prsut sploh ni to kar so mislili da je in so zato raje pokosili...
Zelo sem zaposlen. Potreboval bi brezčasje... Vsaj za nekaj časa.
abcde7 ::
...tožijo soseda zaradi nagravžnega rekelca in njegovih grdih copatov, ki gredo na živce še njihovemu psu Fridiju...
kn3z007 ::
...kar ji seveda čisto nič ne pomaga, nakar noseča kamela z 2 glavama in nobeno grbo pride pomagati pri implantaciji tega tresajočega stvora, ki pa v bistvu ni vibrator, ampak!!!!...
Lp
kn3z007
www.geneza.com
kn3z007
www.geneza.com
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kn3z007 ()
abcde7 ::
...zaradi gonjereje in pretiranega polivanja rož je mali Limpi pokukal skozi hlev in tam videl...
GaPe ::
One word: BEDA !
Two words: No offence .
Don't steal! The government hates competition.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GaPe ()
Justy ::
... kastrira po dolgem in pocez ...
One word: KEWL !
One word: KEWL !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Justy ()
DeLonghi ::
njegovo prijateljico pa zasledoval celo noč, ko opazi, da ni edini, ki se mu cedi...
..................................
Zbogom in hvala za vse ribe
D.A.
D.A.
kn3z007 ::
...a se v navalu strasti spotakneš in padeš v kup dreka. Medtem, ko si ga brišeš iz obraza in trebiš iz zob, se zagledaš v...
Lp
kn3z007
www.geneza.com
kn3z007
www.geneza.com
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kn3z007 ()
...v rencecega psa, katerega iztrebek si pravkar cistis z obraza. V njegovih oceh zagledas svoj steklen pogled, ko se njegovi zobi zaderejo v socno....
D.A.
D.A.
... ampak v bistvu ta drek niti bil tako slab, ker ...
...izgovor, da nisem takoj popadel žročega psa in mu iztrgal cokoladico Milka iz gobca kosmatega in jo vrnil nazaj zenscuri direktno v zep. Zep? Zvok je nakazoval, da je prislo do pomote. Prisla je naravnost v...
D.A.
D.A.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Osama bin Laden dead! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Problemi človeštva | 156223 (20906) | FoxKnox |
⊘ | ZGODBICA, ki si jo bomo izmislili. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 6326 (4619) | OwcA |
» | Posnetek Ladnovega Bineta (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 58419 (55647) | Tomi |