Forum » Pomoč in nasveti » Zakaj ne dela LCD zaslon?
Zakaj ne dela LCD zaslon?
Cowboy6 ::
kupu sm enga starejšega notebook-a, pa mi je šez cajt začel nagajat zaslon. torej, če je zaslon na miru, da se ne premika, ali podobno, deluje skoraj normalno, kaj šele, da ga čisto malo ruknem. pa mi začne prikazovati bele črte, ki se začnejo gostit, dokler ni zaslon čisto bel, in lahk raunalnik samo še resetiram. mislim, da je izgubil kje kakšen stik, toda zakaj to vseeno dela, če se zaslona dotaknem, ga pa ne premaknem.
P.S. Vesele praznike in Srečno novo leto 2002!!!
P.S. Vesele praznike in Srečno novo leto 2002!!!
Tukaj naj bi bil moj podpis.
- spremenil: Cowboy6 ()
Neo32 ::
Vrjetno izgubi kje signal zaradi prekinjenih povezav med graficno in monitorjem, sicer ne vem glih tocno kuko to kej deluje pri notebook-ih ampak nesi ga k enemu k se na to res spozna pa nej ti to postima, ce pa nimas vec garancije pa odpri pa poglej ce je kje kj prekinjeno al pa ce je kaksne slab stik.
Neo32 (c)
Amon Raa ::
Neo32 - ane k nam na ISKRO naj jih prnese pa mu bodo prfoksi rade vole pomagal:)) Hehe, drgac pa res najbols da ga ness enmu k se zastop na to. Mozn pa je tut da je kej z displejem narobe in ne verjamem da z graficno.
|ViPeR| ::
Ja ti ga kr Jagod na ISKRO prnest ti bo še nov BIOS gor naložu (gratis)
lp
lp
Time is the best teacher; Unfortunately it kills all its students.
Neo32 ::
Eh Jagoda se novga softwera ne zna nalozit, kva sele bios no, fantje mislm no...
Saso dobr praznuj no, se vidmo po praznikih...
Saso dobr praznuj no, se vidmo po praznikih...
Neo32 (c)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Neo32 ()
Highlag ::
Zakaj se ne ugasne je odvisno od nastavitve biosa, ko so bili windowsi inštalirani.
V kolikor takrat v biosu ni bil nastavljen ACPI, se windowsi inštalirajo v APM načinu.
V katerem načino so se windowsi naložili enostavno preveriš:
1. Greš v start meni
2. Klikneš desno tipko na ikoni My computer
3. Iz pomožnega menija izbereš Manage.
4. Odpre se okno, kjer na levi strani izbereš Device manager
5. Pokaže se seznam vgrajene stroje opreme.
6. Klikni na Computer, da vidiš podmeni, kjer nato piše ali normal PC ali pa APCI PC.
7. Če imaš ACPI potem bi ti ugašanje že moralo delati če imaš pa navaden PC moraš pa to nastaviti:
Na namizju klikneš desno tipko, iz menija izbereš properties, v oknu, ki se odpre klikneš na zavihek Screen saver, nato na gumb Power.
V Advanced zavihku bi moralo biti za odkljukati
Use APM ali kaj podobnega. In to je to.
V kolikor takrat v biosu ni bil nastavljen ACPI, se windowsi inštalirajo v APM načinu.
V katerem načino so se windowsi naložili enostavno preveriš:
1. Greš v start meni
2. Klikneš desno tipko na ikoni My computer
3. Iz pomožnega menija izbereš Manage.
4. Odpre se okno, kjer na levi strani izbereš Device manager
5. Pokaže se seznam vgrajene stroje opreme.
6. Klikni na Computer, da vidiš podmeni, kjer nato piše ali normal PC ali pa APCI PC.
7. Če imaš ACPI potem bi ti ugašanje že moralo delati če imaš pa navaden PC moraš pa to nastaviti:
Na namizju klikneš desno tipko, iz menija izbereš properties, v oknu, ki se odpre klikneš na zavihek Screen saver, nato na gumb Power.
V Advanced zavihku bi moralo biti za odkljukati
Use APM ali kaj podobnega. In to je to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 439487 (5168) | jedateruk |
» | Računalnik se ponovno zažene namesto ugasneOddelek: Strojna oprema | 6864 (3677) | solatko |
» | "Brez avdio naprave"Oddelek: Pomoč in nasveti | 5866 (4185) | gasos |
» | [Windows] Kako odstraniti Linux particijo (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8076 (7160) | buneech |
» | kako imeti na mrezi 3 racunalnike, da od tega 1 nima dostopa do drugih dvehOddelek: Omrežja in internet | 3331 (2753) | Pyr0Beast |