Forum » Strojna oprema » TeamGropu Xtreem BH-5
TeamGropu Xtreem BH-5
igor0203 ::
Prosil bi lastnike TG Xtreem BH-5 ramov, če lahko pripopajo slike svojih nastavitev za ram, ker svojih nikakor ne morem optimalno naštimat. Npr. na 250MHz in 3.4V mi Memtest vrže par errorjev, za 225MHz 2-2-2-5 rabim kar 3V, da lahko sploh v Windowse pridem.
Na stock dela vse BP, tako da z rami ni nič narobe. Na netu sem zasledil, da TG rami rabijo kar dosti zafrkavanja s timingi itd., da delajo BP.
Sploh bi pa bil vesel, če lahko kdo posta tiste "optimalne" nastavitve za BH-5 ram. Na XS sem sicer našel nekaj, vendar mi ni pomagalo.
Na stock dela vse BP, tako da z rami ni nič narobe. Na netu sem zasledil, da TG rami rabijo kar dosti zafrkavanja s timingi itd., da delajo BP.
Sploh bi pa bil vesel, če lahko kdo posta tiste "optimalne" nastavitve za BH-5 ram. Na XS sem sicer našel nekaj, vendar mi ni pomagalo.
Shark, teli tvoji timingi so sicer BP nardil MemTest, sam potem v Winsih takoj BSOD. Bom probal še tvoje, Moon.
Hvala obema za pomoč.
Hvala obema za pomoč.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: igor0203 ()
Moon, evo zgleda da tele evoje nastavitve delajo, ker sem normalno prišel v Winse. Rami so na 250MHz in 3.4V. Niso bli še skoraj nič burnani, upam da bom prišel na ene 3.2V.
Hvala še enkrat za pomoč.
Hvala še enkrat za pomoč.
Pri mojih se vidi, da niso še nič zburnani, čeprav se moraš tud s samimi nastavitvami kar dost je*at.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako izkopat vodnjak?Oddelek: Loža | 20478 (2354) | BigWhale |
» | superPI lestvica (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Navijanje | 31492 (16956) | gfighter |
» | Težave z nastavitvijo layer-jaOddelek: Izdelava spletišč | 2001 (1868) | Bela01 |
» | Geil UltraX PC 3200 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Navijanje | 10374 (7298) | b0r1s |
» | Mushkin Redline (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Navijanje | 10748 (7068) | WhiteWolf |