» »

EVE Online

EVE Online

««
19 / 41
»»

BigWhale ::

Politika v drone regijah je crap, ker se je loteva en kup polpismenih, potem pa nikoli ne vedo kaj so se zmenili! Sorry, moral sem nekaj rect... ;>

Sicer pa, otroci spijo, zene ni doma, TQ pa down. Jeba! :P

BluPhenix ::

TQ je zadnje dni kar precej down ... tako da to ne pelje nikamor. Že več kot 1 mesec rihtajo te db issues ... kaj resno ne morejo v tolikem času porihtat?

Res fanj, da imaš M$ proizvode ... z njihovim superb supportom ...

Jaz bom ob izteku naročnine verjetno dal en 1 mesečni skill in ko bojo stvari vsaj napol delovale acc ponovno aktiviral.

Sicer pa se nebi mogel bolj strinjat s prvim odstavkom v BWjevem postu, glavni diplomat ima tako polomljeno angleščino, da ga je zelo težko razumeti, ne vem kako se kaj dogovorijo.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

rh^ ::

Zdaj bo spet zelo zanimivo na severu (Branch). TRI/MM/RZR+ostali bomo napadli M.Pire/CoW/Fatal in jih probali spodit nazaj v empire. Kdo je močnejši je verjetno jasno ampak v vojno se bo vmešal najverjetneje tudi MC in takrat bodo stvari še bolj zanimive. Server bo bil tudi zelo pomemben, če bo zdržal fleet battle z 700 piloti vpletenimi.

Z Morsus Mihi sem se že neki dogovarjal kdo bo prevzel postaje v Brancu in vse je možno ;).

Quickbeam ::

Teli patchi so spet blazno porihtal zadevo. Že dva dni zapored je vse skupaj obstalo ko sem bil ravno na stargatu. Prvič med kampiranjem včeraj zvečer pa ko smo se po borbi zbrali da gremo nazaj. Problem je ker imam ladjo po bitki v ognju zaradi hudih poškodb sredi sovražnega ozemlja :D dobra stran pa je da sem v interceptorju.

sosco ::

Uh ja jest sem navajen da frendi so frendi ne pa kakor veter zapiha, anyway.....slišim da IRON bojda pride nazaj na sever da bi pomagal M.PIRU in drugim...a je to možno?

IRON naj bi prišel na sever pomagat Morsus Mihi in Razor. Kasneje naj bi IRON prevzel tudi nekatere statione v Branchu.

Drugače pa te database probleme imajo že več kot en mesec ... CCP pač.

pingec ::

Ok malo experimentiram s to igro, mi je kar všeč samo je toliko skillov, da ne vem kako in kaj. Za foro sem naredil en account, odlocil sem se za minerja, mogoce pa bo kasnej se en fighter. Torej odlocil sem se za raso Gallente, potem pa sem nasel en mining guide in delal po tistem tko da sm koncal s Caldari Frigate :\.
Frigate(bantam) bi se cim prej rad znebil pa bi rad zacel trainat kaj pametnega, da bom zasluzil dobro. Spodaj prilagam spisek mojih skillov, pa mi mogoce kdo kaj svetuje kam naprej? Sam sem mislil it caldari cruiser... Ce pa kdo ugotovi da sem skille komplet zafural pa bom hvalezen ce mi razlozi kako in zakaj bi mogu nardit pa bom pac zacel enga novga chara.

BASIC INFO
=======================================================================
Name: Pingec
Race: Gallente
Bloodline: Intaki
Balance: 370.658,54 ISK

Intelligence: 13,78
Charisma: 6,36
Perception: 3,18
Memory: 18,02
Willpower: 6,36

SKILLS
=======================================================================
Drones, 3 Skills, 17.665 Points
: Drones II (1) 1.415/256.000 Points
: Mining Drone Operation III (2) 16.000/512.000 Points
: Scout Drone Operation I (1) 250/256.000 Points
-----------------------------------------------------------------------
Engineering, 1 Skill, 8.000 Points
: Engineering III (1) 8.000/256.000 Points
Gunnery, 2 Skills, 500 Points
: Gunnery I (1) 250/256.000 Points
: Small Hybrid Turret I (1) 250/256.000 Points
Industry, 7 Skills, 582.920 Points
: Industry III (1) 8.000/256.000 Points
: Mining V (1) 256.000/256.000 Points
: Omber Processing III (2) 16.000/512.000 Points
: Plagioclase Processing I (1) 250/256.000 Points
: Refining V (1) 256.000/256.000 Points
: Scordite Processing II (1) 1.415/256.000 Points
: Veldspar Processing IV (1) 45.255/256.000 Points
Leadership, 2 Skills, 90.760 Points
: Leadership I (1) 250/256.000 Points
: Mining Foreman IV (2) 90.510/512.000 Points
Learning, 3 Skills, 54.670 Points
: Analytical Mind II (1) 1.415/256.000 Points
: Instant Recall IV (1) 45.255/256.000 Points
: Learning III (1) 8.000/256.000 Points
Mechanic, 2 Skills, 45.505 Points
: Mechanic IV (1) 45.255/256.000 Points
: Repair Systems I (1) 250/256.000 Points
Science, 2 Skills, 9.415 Points
: Laboratory Operation II (1) 1.415/256.000 Points
: Science III (1) 8.000/256.000 Points
Spaceship Command, 3 Skills, 30.549 Points
: Caldari Frigate III (2) 27.470/512.000 Points
: (Currently training to level IV, completes 24.9.2007 22:33:44)
: Gallente Frigate II (2) 2.829/512.000 Points
: Spaceship Command I (1) 250/256.000 Points
Trade, 1 Skill, 1.415 Points
: Trade II (1) 1.415/256.000 Points
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

Senitel ::

Kaj hudiča je pa narobe z navitasom, da si šel cross trainat za bantama? Namesto da dvigaš caldari frigate da prideš do caldari cruiserja (zakaj???), bi si v tem času lahko že umislil mining barge...

Quickbeam ::

Z neverjetnimi tremi pikami v perception bo kar kriza trenirat razne combat skille pa tudi spaceship command bo šlo bolj počasi. Res pa boš hitro natreniral industrijo.
V grobem gre tako da se combat kar je gunnery, spaceship command in ti heci trenira hitreje če imaš dober willpower in perception. Za industrijo, refining, production, mining, science je boljše visok memory in intelligence. Charisma, willpower je pa za trade in leadership.
Priporočeno je bolj ali manj enako število točk v vseh atributih, malo več tam kjer se hočeš specializirat.

Nekaj nasvetov se najde tudi na forumih. http://myeve.eve-online.com/ingameboard...

destiny ::

Pa v začetku investirej v Learning skile. Boš kasneje hitreje napredoval.

Senitel saj sem napisal, da sem slepo sledil enemu mining guide-u. :D
Kar se combat skillov tice se ne sekiram, spacship command pa bo kriza.

Se nekaj, nekje sem zasledil da se da prit do battlecruiserja v 6 dneh, kako?

BigSexy ::

Tisti BC, ki ga pilotira nekdo s 6 dnevi play time-a, je slabši kot frigata.

Kot so ti že svetovali, na začetku investirej v learninge skille (ne vse prec na l5, ker se boš naveličal) potem pa se odloči katere ladje so pri srcu. Tudi če si gallente ni nujno, da letiš gallente ladje. Za PvE (misije, npcjanje, etc.) so najbolj primerne Caldari ladje, za PvP pa gallente, minmatar (delaš lahko pa vse v vseh, da ne bo pomote) ampak je vseeno fajn, da se vsaj na začetku usmeriš v eno področje, da si bolj efektiven. Mining ladje so pa itak za vse enake :)

-big
To Infinity And Beyond !

MA problem imam da ko grem minat v 0.8 ali manj so tisti pirat NPCji in morm skos bezat, no fun. Zato bi rad presaltal na bc.

Potem pa natrenirej drone, v hi-secu praktično ni npcjev, ki ti jih droni ne bi precej hitro sesul. Če imaš retrieverja lepo 5 light dronov, pa gremo.
To Infinity And Beyond !

Jaz sem skoraj obupal nad EVEom, ker se mi ne da vec cakat na te skille. ;>

Naredi nov account >:D

bozjak ::

meni pa se trenutno ne da igrati, in samo še skille menjam... resno razmišljam da bi dau trenirat cruiser lvl5 in prekinil naročnino za 22 dni... No bomo vidli... Lp
http://upor.blogec.si
http://bozjak.deviantart.com

Točno to sem naredil jaz. Potem se vrnem, pol pa čakam na rev3 da vidim kaj bo resno novega.

No pa je še MC izgubil Titana ;)

Se vidi, da me ze nekaj casa ni bilo. Kaj pa se je dogajalo? En hiter 'recap'? :)

Orchestra ::

Dons sm potegnu dol tole zadevo pa morm rečt, da je super, samo je pa predrago.

PaX_MaN ::

Če že boš, kupuj timecode prek interneta, s kartico/paypalom, pride preceeeeej ceneje. Mislim, da pride preko interneta timecode za 90 dni manj kot kartica za 50 dni v Mantisu.

Hmm, se mi splača po enem letu (še pred Revelations) pridet nazaj? XD

Če si zapustil igro zaradi laga potem ne ;).

PaX_MaN ::

Haha. :) Ne ni bil lag. Poteklo mi je tistih 50 dni, pa še faks je začel šopat.

Na severu pa so se M. Pire, Cow, Fatal predali :)

Orchestra ::

Imam tehnicno vprasanje;Kako je mogoce, da je v tej igri vec kot 5000 sistemov, ki jih ne mores preleteti v enem dnevu in vse skupaj je v 600MB in lahko dela na 56k liniji.

lp

atasmrk ::

Na disku imas samo modele, teksture in program, ki se zna pogovarjat s CCP-evim serverjem. Vse ostalo dobi zadeva preko povezave (lokacije planetov, vesoljske postaje, celoten promet v sistemu) in kolicina teh podatkov ni tako zelo velika (problem je ,ko hoce 30 000 ljudi imeti tisto majhno kolicino podatkov). Tako lahko stvar zasede samo 600 MB. Bo moral pa kaksen drug strucko povedat, kaj vse hoce klient imet od serverja, ko igralec skoci iz enega sistema v drugega. Pa dvomim, da je stvar na navadnem telefonskem modemu igralna.

Da malo bumpnem ta topic, kaj se kej dogaja? Takšna tišina tukaj, upam da kdo od vas sploh še igra ;)

Hehe. Jaz sem se oddaljil 1 mesec, zaradi diplome, sedaj pa še kr čakam, da se vrnem. Vmes sem dal vsaj cruiserje na 5 tako da bo kaj bolj zabavno >:D

Vesoljc ::

mah, spet je offline :\
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Mah ja ... post patch dayi so vedno šit ;).

Me prav zanima kako bo po REV 3 patchu.

Ja, jaz se vsake tolk cajta prijavim, da skill zamenjam in da pogledam, ce so corp hangarji se polni in kdo se je nazadnje logiral... V primeru da hangarji ce hangarji ne bi bili vec polni.

Pa najemnino za office placam. :))

Naskillal sem precej 'support' skillov, ki so handy niso pa nujni. Tko da imam prerequsite za large rail/blaster specialization. Heh. :) Pa nekaj sem se drone skille pilil... Cez slabih 14 dni bom imel drone interfacing na V. Potem pa spet nevem kaj bom...

Mah, nekaj bo ze.

Vesoljc ::

res ne stekam kako si lahko prvoscijo, da ze vec ur ni nobenga obvestila... mislm, se web so ugasnil... sram jih bilo ;(
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Blazzz ::

obvestilo je blo da bo 20min down :|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Blazzz ()

Problem je ta, da tako Trinity kot eve-o site delujeta na isti databasi in ker imajo dt probleme je vse down :S

Zheegec ::

Jaz sem končal drone interfacing LV5 in sedaj delam BS LV5, samo imam zelo malo časa in sem zeloo redko gor.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

To je pa že hud downtime. Pa ravno danes sem kupil še en enomesečni timecode. Damn!

celada ::

ah ja command ships lvl 4 se konca cez 1 dan pa 10 ur, upam da bo server up do takrat :D

pismo mene je pa kr zajebov tale DT... sm biu ene 12 urc brez treniranja skilla...

No, upam da so popravl kar so mel za popravt... Lp

Jaz na sreco nimam vec takih skillov, ki bi se tko hitro iztekli :)))

saj se ni hitro iztekel, le ravno takrat se je :P

Lp

Samsung06 ::

Trinity vprasanje.

Torej naj bi bilo potrebno imeti shader 3 na grafični?

Pa me zanima naslednje, če ati radeon 9600/x1050 256mb podpira ta shader 3.0?

Kaj je sploh ta shader? Je to prov v grafično vgrajeno ali je to bolj software in se ga da upgradat?

Tukaj ti vse lepo piše: klik. Z uvedbo Trinity bosta na voljo 2 klienta, Trinity in Trinity 'classic'. Za uporabo Trinity, ki bo predvsem grafično superiorna, boš potreboval grafično karto, ki podpira SM3, medtem ko boš lahko še vedno igral z obstoječo grafično kartico, ki le-tega ne podpira, vendar s pomočjo 'classic' klienta.

p.s: na dnu povezave, ki sem jo prilepil je program, ki preveri ali grafična kartica podpira SM3 ali ne.

lp,

-big
To Infinity And Beyond !

Senitel ::

Short and simple: Grafične ki podpirajo SM 3.0 so: GeForce 6x00 in gor ter Radeon Xy00 in gor.

Hm, carrier nerf, ki je napovedan mi je vsec! :)

Da malo oživim temo: TSP Corp je zapustil DMC allianco in drone regijo ter se pridružil CPU. Zdaj živimo v Branchu (nekateri smo tle gor že prej živeli). V drone regijah nam je bilo lepo a preveč dolgočasno :D.

Če koga zanima, da bi se nam pridružil naj pride na kanal TSP Public.

Me prav zanima kaka bo cena jumping freighterja. Pomojem okoli 4-5b 8-O !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: rh^ ()

pomoje bo cena jump freighter-ja ogromna le nekaj casa po izidu - po mojem se bo cena stabilizirala, pri kakih 3B (samo moje ugibanje seveda).

Vsekakor bo nad njimi veliko navdusenje ce le skill req. ne bodo previsoki? (A so zahtevani skilli ze znani v celoti? Pred kratkim je bilo receno da tisti na test serverju ne morejo biti koncni saj ne vkljucujejo skillov potrebnih za jump drive).

A je ze znano ce bo jump freighter lahko vstopal v high sec / oz ali bo lahko uporabljal navadna vrata?

Lp

Hm, kako to, da ste zapustili DMC?

Come on, gossip! :P

bozjak skilli so že znani, ni mi uspelo najti slikce, da bi jo prilepil, mogoče jutri.

BW: enostavno smo imeli dovolj dronov. Smo malo bolj PVP corp in nam droni in ves carebearing stuff, ki spada zraven ni bil najbolj všeč ;).

Nazadnje sem slisal, da so jih iz ene dveh sistemov pregnali.

Jaz pa sedajle cakam, da bo open beta testing linux klienta. Me zanima kako se bo obnesla stvar. :)

Ceprav je vse skupaj le game wrapped v Wine oz Cedego, a vseeno.
««
19 / 41
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Elite dangerous (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
13432483 (2282) DJ-DUST
»

Star Wars - The Old Republic (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

915144323 (74034) ahac
»

Star Citizen postal prva AAA igra, financirana izključno s skupnostnim financiranjem (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Novice / Igre
727165284 (129792) Truga
»

katero MMORPG priporočate (strani: 1 2 )

838315 (5552) pr0sac
»

Resničnost - MMORPG (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
11313009 (8295) Pyr0Beast

Več podobnih tem