» »

EVE Online

EVE Online

««
12 / 41
»»

Blazzz ::

Ker so exploration siti zelo redki v drone regijah kakor sem bral. In glede na to da sem explorer, mi je zelo pomembno da je veliko siteov v regiji :)

celada ::

Hmm 7.0, ah skoda k nism mission whore drugace nebi bil problem :)

Snegec ::

@celada: Geddon je najmočnej kar premorem.

@BigWhale: 1469m3/cycle z stripom na Hulku z Mining Foreman 4 v Fleetu oz. 1360m3/cycle sam zase. Mam pa trenutno samo 3 Modulirane Stripe, 2x MLU in 2x Cap Recharger I fittan na Hulku.. pa 4 Med Scout Drone, pa je dost za minanje v Empire.
Snegec & Snežinka, mala potepinka.

Geddon je kr fajn ladica drgac :), bi ti pac damage delu pa bi jst tanku :D

Snegec drgac jst uporablam tale setup za minanje po low-secu:
3×strip II
gistii a-type shield booster,em hardener,1×eutetic cap recharger
2×mlu
rigi:1×em shield rig 1×thermal shield rig
Trenutno dajem enginering na 5 ker mi zmanka powergrida da bi lahko dau se en hardener gor, gistiija lahko skoz laufam ce sttageram laserje in moram da recem da tale hulkec kr lepo tanka :)
V gangu mam 1400m3/strip ker imam samo T1 kristale tako da je se malo fore (implantov ne mislim nabavljat).

BigWhale ::

Cap recharger? Zakaj pa?! **

Jest sem slappnil gor survey scanner, tri shield hardenerje, En multispectral in dva ki sem jih nasel v hangarju. Pa 2xMLU. Pa pet medium EM dronov v dronebay. Sam prakticno nikoli ne miniram, mam vedno vsaj enga babysitterja in enga da odvaza rudo. Sicer pa ponavadi krampava dva, eden se v covetorju, tako da se kante kr hitr polnijo.

Rigov nimam gor.

** Mislim... Bunch of newbies! :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BigWhale ()

Za Shield Hardenerje nimam skilla še. Engineering in Electornics mi tudi manjka za CPU in Powergrid output.

Je pa res, da tudi sam ne majnam samostojno. Ponavadi je Abso, Hauler+jest., premišljam, da bi dal gor raje mining drone :P Še targetinga moram kej dobit, ker samo 4je targeti so mi premalo.

Ah jst vedno solo minam oziroma veliko vecino casa minam solo tako da raje imam tanking setup :)

#EDIT: BW cap recharger je tam zato ker so moji cap skili bolj tako tako in mi recharger pomaga skoz gonit ta setup =)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: celada ()

Mining droni so bolj ali manj crap. Najbolj pomembno je to, da se postavis tako, da imas v radiju 14999 metrov cim vec skal. Droni porabijo prevec casa za pot sem ter tja. Pa se pustit jih moras v beltu ce te kdo napade. In potem tisto s Hulkom/Covetorjem pobirat. Ti brada zraste...

Bom postal svoj Mining op guide, ki sem ga napisal za alliance.

Najbolj pomembno je to, da se postavis tako, da imas v radiju 14999 metrov cim vec skal.

To itak. Sem zadnjič ko sem še z Retrieverjem majnal opazoval nekega Hulka ko je miniral Veldspar pa se je mogu premikat vsake 5 minut..

Sensemann ::

zivjo,

sm newbie glih dubu EVE online pa ce se komu dami mal razlozit te stvari pa to.

ty,
Sensemann

Kaj te pa zanima?

antonija ::

Upam da si sel skoz tutoriale.... vzamejo mal casa pa razlozijo veliiik zadev ;)
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Sensemann ::

Ja sem su cez totoriale ja (so kr obsezni). Ja ne vem ce mate ksn ventrilo al pa TS server pa da se lahk mal prek slusalk pogovarjamo, da se mal bl zakapiram spil.

TY,
Sensemann

Zgodovina sprememb…

:) TS ima ponavadi vsak corporation ali pa v nasem primeru alliance vsak svoj.

Zheegec ::

Ja na hitro ti sicer lahko jaz pokažem, sem ravno v empire space, jutri bom končno lahko malo šel EVE - cel teden ni bilo časa :))
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

ALIEn3001 , kaksen nick pa mas ingame?

Alien, ja pridi ze! :)) Zdaj bomo s sosedi zaceli z bolj pogostimi skupinskimi akcijami.

Zheegec ::

BW - Ja če ni časa :) 5min sem bil gor vsega skupaj, ravno toliko da sem skille zamenjal :)

Blazzz - ALIEn3k1 sem ingame, levo zgoraj imaš people&places pa me lahko dodaš.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

you owe me 10mil isk >:D

Blazz, ti si rekel, da si explorer. Daj povej koliko casa ostanejo exploration sites 'odprti'.

Nasi so nasli en signature, ga pregledali in nasli kar precej Mercoxita in Arkonorja, ki ju sicer v regiji ni. Zdaj po petih dneh je tista lokacija se vedno tam in se vedno polna rude. Ima to kak expiration date.

Ne bi rad, da nam 100mio ISK na uro pobegne, ker je tam za kake tri ure dela. :)

Elvoo ::

Zdravo vsem

Mate kak SLO corp da se da pridruzit.

Nisem glih newbie, mam 4 mil sp, trenutno sem v caldari space delam level 4 misije.

Ingame sem Elvister
ELvoooooooooooo

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Elvoo ()

Dokler ga ne bo nekdo pominal bo sajt tam. Pa se potem ni nujno da bo despawnal, k so neki broken tej grav sajti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Blazzz ()

Elvoo, ce te zanimajo drone regije, se nam lahko pridruzis. Sicer smo trenutno 100% gallente corporation ampak so med nami ze ziveli caldariji in minmatarji. :)

Zivimo v 0.0 space, smo self sufficient. In game sem pa BigWhale. :)

Quickbeam ::

Niti ne rabiš teamspeaka zdaj, dva meseca bi naj deloval trial za Eve voice.

BluPhenix ::

JA kaj pa potem? Pač eno orodje uporabljaš in je. Navadno tisto s katerim dela Corp/Aliansa.

Trial za EVE voice je extended zato, ker imajo z njim mucho problemov, ni ravno fanj, da imaš probleme z njim med kakšnim večjim opom.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Kok pa stane kakšen Carrier Jump v vašo regijo BigW?

Sem premišljeval, da morda pride cnej kt pa se prebijat z 3 karakterji čez GateCampanje v vaš del sveta.

Snegec, vsekakor je cenej ja. ;) Less risky predvsem. Drugace je pa odvisno od pilota in od skillov. Sedaj je tako, da za transport in refining alloyev in compoundov, ter prodajo mineralov v empire damo 12% cene, ki jo prodajalec dobi on the spot. Ce potem oni to dejansko res prodajo po tistih cenah ne vem in mi je v bistvu vseeno. :)

Vceraj so nam odpeljali kakih 90.000 kubikov za rafinirat in prodajo. Vsega skupaj trije carrier jumpi.

Pa vsak return trip, nam lahko pripeljejo stvari, k jih imamo za pripeljat sem.

Ce bos pa k nam hodil, pa povej, se bom zmenil, bos contractal stvari in ti jih pripeljemo.

Snegec, glede na to, kaj prevažaš je precej poceni. JE pa res, da ni takoj, navadno je treba počakat par dni, nikoli pa več kot 1 teden.

Ce bos pa k nam hodil, pa povej, se bom zmenil, bos contractal stvari in ti jih pripeljemo.

Če bom kaj k vam hodil, bom rabil transportat 1-3 Battleshipe, Hulka, 1-2 IteronaV, 1-2 t2 Assault Ship +support cruiser in opremo za vse to.
Ne bom sicer dol hodil predno imam skill za BS na vseh treh charih in možnost montiranja veliko armorja za pot navzdol. Tko da nekaj opreme, bi načeloma lahko sam peljal ke. Načeloma bi morala biti pot dol dosti varna tam tik po Downtimu.

Hulk lahko, Iteron V nima smisla. AS in cruiserji ni problem. Oprema isto.

Ne se zanašat na tik po DT, ni nujno, da je pot varna. Dobro se je prej pozanimati, ker je n-rael stalno campan, blue ali red camp. Če si nevtralc najbolj naj.

Kakašne BSje pa imaš to? Ker večino se da tukaj dobit brez problemov.

Hja.. Dva chara sta gallente, torej gallente bs-ji. Še vedno študiram s čim bi pravzaprav šel dol.. nekaj kar ima veliko low in med slotov. High me niti ne zanimajo, ker bom tako ali tako samo "sprehajal" se ke dol.

Najbrž kak Megathron/Typhoon, odvisno kaj je bolj resilient za Empire --> 0.0 trip (vaš region).

Tebe v bistvu zanima to, re te ne popnejo? ZAto bi šel z BSjem?

Če je tako ... je BS precej napačna izbira. Idealni sta pod ali shuttle. Oba se allignata in warpata takoj, tako da ti praktično ničče ne more nič. BS ja ... ok sej morda ima tank, ampak ko te ob bubblu čaka 10 BSjev ne moreš ravno kaj dosti. S shuttlom je pa kr safe zadeva, sicel ne cel trip, je pa večino. Vsekakor obstajajo načini kako izvedeti kako je s potjo, tako da v tem

Jest bi rabil način kako najvarneje prenesti mojo robo in ladje do 0.0, ke bom najbrž že nekako prilezu kot si rekel v PODu ali z Shuttlom. Ampak kot sem enkrat tam, ne nameravam sedet v PoSu 1 mesec pa se po jajcih praskat. Rabim Shipe za vse priložnosti. Minanje, rattanje itd. 3je chari nanesejo kr velik shipov.

What he said. :)

Vse shipe sem gor vlacit je traparija. Iterone sploh ne. Assault shipe in cruiserje se mogoce, ker so majhni.

Kar se varnosti poti tice je je stvar popolnoma relativna. Vcasih je najbolj varno ob osmih zvecer. :) Prides pa v shuttlu ali v podu. Ce te ne ujame interdictor, ki ima 'insta-lock' potem ti nima kaj biti. Pa se z interdictorjem te ne morejo 100% dobit.

Ostale shipe bi ti naceloma s carrierjem pripeljali sem gor, bo se najbolj varno in najhitreje. :)

nosferatoo ::

Snegec, lahko prides tudi k nam v XZerosX.
Smo 10 jumpov do empire, v 0.0, Catch regija.
Sicer ni drone regija, so pa zato 1M proper rati ;)
Imamo tudi carrier za delivery.

Kontaktiraj ingame: Nosferatoo Martok ali pa Vampiress

Aha! Evo jih. Nasi bivsi zaposleni se oglasajo. ;)

drugace je pomoje bolje da gres v kakem mwd frigu kot pa v podu/shuttlu, ker pod takoj poci ce ga smartbompa pipne shuttle je pa pocas v primerjavi s frigom

suicidej tja pa je najhitrej :)

Frig in shuttle priblizno istocasno pocita ob smartbombu... ;>

Ko sem zadnjič ke dol rinil je Brutix počil v manj ko 10sekundah ko sem naletel na Privateer GateCamp 4x BS 2x BC.

Hja, samo shuttle oziroma pod se ti v tem casu, ko te BS locka ze obrne in warpa stran. :)

Kak nano-fitted frig tudi verjetno. Frig ima prednost pred shuttlom samo v tem, da das lahko MWD gor in se prej resis warp bubbla. Vendar, ce je v campu kak interdictor/interceptor, potem je vseeno. Ker te bo ujel. :)

Razen ce nimas precej dobro opremljenega friga. Potem lahko vsakega interceptorja pocis.

Quickbeam ::

MWD je vsekakor uporaben če skočiš v warp disrupt ali mobile warp disruptor. Počakaš 30 sekund da oceniš situacijo potem pa pohitiš hitro nazaj do vrat od koder si prišel in skočiš preden te sestrelijo. Treba je obvezno počakat ker te vrata ne pustijo skočit takoj nazaj. Na oni strani nimajo warp disruptorjev tako da se lahko tam skriješ in počakaš da se naveličajo/najdeš drugo pot ali pa poskusiš še enkrat skočit noter in upaš na bolj ugoden položaj. Če le nimajo large mobile warp disruptorja...

Revelations 2 patch. Cesa se najbolj veselite? :)

bozjak ::

Lp!

Danes bom vrjetno placal eve. Sicer sem imel namen pocakati do konca poletja, a stvari so se obrnile nekoliko drugace, tako da bom vrjetno ze danes igral na prej.

BW, kako vam gre kaj v 0.0? Če se ne bom pridružil nazaj svojemu corpu, bom vrjetno iskal kakšen pvp corp. Mate vi kaj akcije? Vrjeto bom opustil ves ta biznis s katerim sem se ukvarjal preden sem odsel iz eve, in iskal malo pvp zabave...

Huh, revelations II ? Očitno pa moj timing le ni tako slab? Kakšne pa so kaj najbolj udarne lastnosti?

Lp
http://upor.blogec.si
http://bozjak.deviantart.com

Tilen ::

413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Elvoo ::

Bozjak

Ce te zanima PvP ga je pri nam vec ko dovolj, smo 10 jumpov do empire, v 0.0, Catch regija.
Imamo tudi carrier za delivery.

Kontaktiraj ingame: Nosferatoo Martok ali pa Vampiress oz lahko tudi mene Elvister
ELvoooooooooooo

Heh najbolj me zanima tale heat k pride s revelations 2 in pa omenjeni nerf nosom, bo še zanimivo :)

Bozjak,

Gre nam precej ok. Hangarji so polni, lokalni market je ze precej napolnjen. Corp je se vedno sponzor clanom. PVP je pa prakticno vedno prisoten. Dnevni roaming gangi se odpravljajo v bljiznje regije in prakticno vsak dan se najde nekaj nesrecnikov, ki pridejo v naso regijo in se jih potem preganja. :)

Ni pa tako, da bi samo nos ven pomolil in bi lahko izbiral tarce. V nasi regiji smo relativno varni. Ce se odpeljes do kaksnega NPC outposta, si pa lahko kar polno zaposlen. :)

Jest rabim sistem varen pred PC pirati (pač,. onih trigger happy mofotov), kjer se da mirno majnat.(NPC pirati do velikosti Battleshipa me ne motijo sploh).

Nevem, ce sem se v zadnjem mesecu moral skrit, ker bi prisel kak pirat... Nevem, ce se mi je to zgodilo v zadnjih dveh mesecih. Enkrat se mi zdi.
««
12 / 41
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Elite dangerous (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
13431084 (883) DJ-DUST
»

Star Wars - The Old Republic (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

915138992 (68703) ahac
»

Star Citizen postal prva AAA igra, financirana izključno s skupnostnim financiranjem (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Novice / Igre
727152881 (117389) Truga
»

katero MMORPG priporočate (strani: 1 2 )

838038 (5275) pr0sac
»

Resničnost - MMORPG (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
11312476 (7762) Pyr0Beast

Več podobnih tem