Forum » Igre » EVE Online
EVE Online
BigWhale ::
Antonija, lahko se nam pridruzis, Samo povej koliko imas SP in tako naprej. Da bomo videli kak je tvoj 'survival' factor. ;)
Drugace je pa office v Dunraelare, tam se lahko vclanis v nas corp.
Samo me prej kontaktiraj v EVE, da se pogovoriva.
Drugace je pa office v Dunraelare, tam se lahko vclanis v nas corp.
Samo me prej kontaktiraj v EVE, da se pogovoriva.
Vesoljc, drugace je pa Jita na udaru zato, ker se 3/4 ljudi odloci, da si naredi Caladari karakterja. Ker so kao 'warfaring race', potem pa ugotovi, da itak sux kar se PvPja tice... ;>
antonija ::
Skill pointov imam tam okrog 2mil, mogoce se bliza 2,5 mil. Verjetno je moj survival factor pretty low at the moment :) Drugace pa trenutno pilotiram thoraxa (malo menjam 0.4 deadspace mission in miniranje) v 0.5 spaceu. Sm najdu celo ice field v 0.5, pa sm mislu da je ice samo v 0.4 in nizjih...
Bom pa danes po rebootu serverjev 100% v EVE in te bom kontaktiral. A so nicki v EVE case sensitive?
Bom pa danes po rebootu serverjev 100% v EVE in te bom kontaktiral. A so nicki v EVE case sensitive?
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Zheegec ::
Hehe, Gallante so zakon :)
Zdj mam končno enega poštenega cruiserja
Zdj mam končno enega poštenega cruiserja
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Netrunner ::
če še kdo nevem ima eve svoj slo forum ... SLO EVE FORUM
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
BluPhenix ::
Ja, Gallente smo zakon. Lepo se usedeš na 60km in postiš da droni naredijo svoje delo. Pa še za vsak slučaj malo z railguni siljaš okoli
Antonija, jaz bom fertik predvidoma jutri, če ne bo kaj vmes.
Antonija, jaz bom fertik predvidoma jutri, če ne bo kaj vmes.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Pain,
Ja sem, sedaj objavil gor post... Je pa bilo v temle threadu vec debate, kot na tistem forumu. ;)
Ja sem, sedaj objavil gor post... Je pa bilo v temle threadu vec debate, kot na tistem forumu. ;)
Bom se tukaj postal se enkrat... ;)
Greetings,
Slovenski precej newbie corp, ki se je pred nekaj meseci preselil v 0.0. Trenutno nas je sest komadov, bolj ali manj aktivnik igralcev, dva newbija pa pricakujemo cez kak dan, dva, da se odpravita iz empire k nam. smile.gif Smo v Dark Matter Coalition alliance, D2 friendly.
Imamo svoj POS, BPOje za vecino potrosnega materiala, ki ga potrebujemo (ammo, drones, modules,...) smo self-sufficient v eni izmed 'novih' drone regij. Clanarine nimamo, oprema v corp hangarjih je na voljo vsem memberjem.
Kaj pricakujemo od clanov? Nic posebnega, loyalty, corp opi so vnaprej dogovorjeni, v glavnem gre pa za miniranje veldspara in scrodita. smile.gif High-end mineralov je toliko, da jih prodajamo. wink.gif
Ce koga zanima naj poslje in game mail, obcasno sem tudi na slovenia kanalu.
BigWhale je vedno BigWhale. smile.gif
Greetings,
Slovenski precej newbie corp, ki se je pred nekaj meseci preselil v 0.0. Trenutno nas je sest komadov, bolj ali manj aktivnik igralcev, dva newbija pa pricakujemo cez kak dan, dva, da se odpravita iz empire k nam. smile.gif Smo v Dark Matter Coalition alliance, D2 friendly.
Imamo svoj POS, BPOje za vecino potrosnega materiala, ki ga potrebujemo (ammo, drones, modules,...) smo self-sufficient v eni izmed 'novih' drone regij. Clanarine nimamo, oprema v corp hangarjih je na voljo vsem memberjem.
Kaj pricakujemo od clanov? Nic posebnega, loyalty, corp opi so vnaprej dogovorjeni, v glavnem gre pa za miniranje veldspara in scrodita. smile.gif High-end mineralov je toliko, da jih prodajamo. wink.gif
Ce koga zanima naj poslje in game mail, obcasno sem tudi na slovenia kanalu.
BigWhale je vedno BigWhale. smile.gif
BW, malo sem "freelancal", ti pošljem mejl dones ali jutri.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Alien, imaš namen s pridružit TGB? Če ja, se jutri z antonijo odpravljava v 0.0.
Jaz pridem dol verjetno v shutlu. A ladja za miniranje pa oprema je kaksna tam? (do vkljucno gallente battleship lvl II)
destiny ::
Najbolš da že kar sedaj poveš kaj bi rad letel, da ne boš potem čakal na izdelavo frčoplana, če ga ni na zalogi.
Domija... :) Sem ze rekel HONCu ampak se nimajo large ship assembly array-a, da bi ga naredili. Ga dobijo ta teden. Bom danes se mal okrog povprasal. Ce ima kdo na zalogi.
BigSexy ::
Sej je itak 90% corpa gallente, tako, da ladjevja ne bi smelo primanjkovat.. Kot so že fantje rekli, kar manjka, se bo pa naredilo.
To Infinity And Beyond !
BigSexy ::
@BW: zna bit, da je kakšen ship po ugodni ceni na našem marketu. (če se ga drugje nebi dal staknit).
To Infinity And Beyond !
Kaj je v tej temi samo BWjev corp a kaj??!?
BluP in antonija sta vceraj (z manjsim incidentom sicer) uspesno prisla k nam. :)
Rejoice! :)
Rejoice! :)
Ja, en od naju se je obiral in so mu kickal ass. Ampak je bil v shutlu tko da ni panike.
@BW: A lahko permissione za hangar pa za ship maintnance array nastavis tako da ga bova lahko nucala
@BW: A lahko permissione za hangar pa za ship maintnance array nastavis tako da ga bova lahko nucala
Ko bo kdo iz TGB gor, a lahko pride ratat/odvazat robo od miniranja?
MarkoMan ::
en vpr.:
na zacetku gres trail. pol kups game time card....a pol vsak mesec placas da igras??
na zacetku gres trail. pol kups game time card....a pol vsak mesec placas da igras??
vsak zacetek in zacetnik je tezek
Ja, točno tako je. No lahko kupiš time code tudi za 50 ali pa 90 dni.
Sam to gre pa full enga kesa. A se neda u igrce z nekimi krediti zaslužit playtime?
bozjak ::
po mojem mnenju se to ne splača... Sicer tistih cca 130 mio ni lih nek strosek, ampak problem rata ko hočš za neki našparat, takrt ti bo kr naenkrat zlo teško al šparat al pa plačvt isk za time card.
Mislm, da se more vsak sprjaznt s tem da bo treba plačat € za igranje. Kdaj pa kdaj se že da plačat z iskjem, ampak mislim da ni realno prčakvt, da bo šlo čez brez €, še posebi na začetku ko 130 mil sploh ni tako malo.
Lp
Mislm, da se more vsak sprjaznt s tem da bo treba plačat € za igranje. Kdaj pa kdaj se že da plačat z iskjem, ampak mislim da ni realno prčakvt, da bo šlo čez brez €, še posebi na začetku ko 130 mil sploh ni tako malo.
Lp
http://upor.blogec.si
http://bozjak.deviantart.com
http://bozjak.deviantart.com
Prvih nekaj mesecev je 130mio res veliko :)
komaj sem napraskal za 10mio za pošteno ladjico ter opremo v dveh mesecih... :)
komaj sem napraskal za 10mio za pošteno ladjico ter opremo v dveh mesecih... :)
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Mah ful enga keša 14€ na mesec pa ni toliko. Vm za marsikatero razvado, ki stane precej več.
ja js nisem glih navajen dnar dajat za igranje . Je pa velik dnarja relativna zadeva.
Ok pa tole a play card ki jo kupis, recmo za 30dni, a je to od 15.4 do 15.5. ali je to 30dni×24ur igralnega online casa?
Ok pa tole a play card ki jo kupis, recmo za 30dni, a je to od 15.4 do 15.5. ali je to 30dni×24ur igralnega online casa?
Kupi time code nekje cez luzo, ker so cenejsi. Mislim da dobis 30 dnevno kartico za 15 USD (uporabna tudi za aktivirnaje trial accounta).
Mah sj če maš službo je ta mesečna naročnina res drobižek, to pa že daš
No grem še mal geekat pred shut-downom :)
No grem še mal geekat pred shut-downom :)
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
rh^ ::
To je isto kot, če enkrat v mesecu ne greš s prijatelji na pijačo ;).
Sicer pa se v EVE trenutno ful dogaja :). Vojna v New Eden je v polnem poteku in veliko najrazličnejših govoric se sliši. Eni pravijo, da bo D2 brizu razpada, drugi pravijo da bodo Ragoonsi kmalu imeli cel BOB space ...
Če je kdo zainteresiran za v D2 resident corp naj me kontaktira ingame (char name: mikeni).
Sicer pa se v EVE trenutno ful dogaja :). Vojna v New Eden je v polnem poteku in veliko najrazličnejših govoric se sliši. Eni pravijo, da bo D2 brizu razpada, drugi pravijo da bodo Ragoonsi kmalu imeli cel BOB space ...
Če je kdo zainteresiran za v D2 resident corp naj me kontaktira ingame (char name: mikeni).
ma sej ni, oz. je relativn. Definitivno jo bom probal, pa se pol javm da se priklučm če bo še kej placa v kakem corpu. A je važn kje začnem, oz. kero raso izberem, da se bom mel pol možnost prklučit kakemu slo corpu
Kr Gallante izberi Ni pa nujno...
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Mavrik ::
Nekih velikih razlik med rasami ni, če ti pa kaj manjka, pa itak lahko vedno natreniraš skille za vožnjo ladij druge rase.
Drugače pa... Minmatari za vedno! Nič boljšega, kot voziti premikajoče se smetišče :D
Drugače pa... Minmatari za vedno! Nič boljšega, kot voziti premikajoče se smetišče :D
The truth is rarely pure and never simple.
antatonija, a? te variante pa se nisem slisal
Kodo sem kupil na evetimecode.com in placal s paypal-om. Ce kupujes prvic jim daj tel.st kjer bos dosegljiv ker te bojo klicali in vprasali nekaj stvari da bojo ziher da ti kopujes kodo. Ko opravis pogovor (ene 3 min si vzamejo, pogovor v anglescini) dobis kodo na mail in jo lahko direkt vpises in zacnes/nadaljujes igranje.
Kodo sem kupil na evetimecode.com in placal s paypal-om. Ce kupujes prvic jim daj tel.st kjer bos dosegljiv ker te bojo klicali in vprasali nekaj stvari da bojo ziher da ti kopujes kodo. Ko opravis pogovor (ene 3 min si vzamejo, pogovor v anglescini) dobis kodo na mail in jo lahko direkt vpises in zacnes/nadaljujes igranje.
SSJNEO ::
Ce si pa tak car k vecina u mojmu corpu pa uhka placujes z ISK tko de posilas enmu corpu k se z tem ukvarja pa oni teb podalsajo narocnino. Zakompliciran je ampak vem de je 300mil na 3 mesce.
SSJNEO ::
Podobne novice, prodajam EVE online account Minmatar brutor z 14.8 mil skill pointy. Za vec informacij me dodajte na MSN ssjneo@hotmail.com.
Minmatar? Eh, k moras v Overview vklopit, da ti prikazuje Wreck-e, ce sploh hoces, da ti njihiove shipe pokaze... ;>
Snegec ::
Kar se dajanja ISK za Timecard, se ti morda splača, da si za 20€ kupiš 500mio isk, in potem kupiš iz istega denarja še Timecard :P
Pač, tvegaš kupovanje ISKja preko neta da ti bodo zaprl acc.. ampak jebiga.
Pač, tvegaš kupovanje ISKja preko neta da ti bodo zaprl acc.. ampak jebiga.
Snegec & Snežinka, mala potepinka.
Samsung06 ::
A lahko kdo bolje razloži/updata stanje allianc. In sicer me zanimajo vojne:
1) Kje trenutno potekajo. Kdo je udeležen. Kdo drži skp. Itd.
2) Baje bob že v 4to melje nasprotnike(proti severu??)?
3)Kdo trenutno zmaguje in kaj bo s tem pridobil(katere dele spaca)?
1) Kje trenutno potekajo. Kdo je udeležen. Kdo drži skp. Itd.
2) Baje bob že v 4to melje nasprotnike(proti severu??)?
3)Kdo trenutno zmaguje in kaj bo s tem pridobil(katere dele spaca)?
Snegec ::
Čakej BigWhale, nisi zadnjič to drugače razlagal v igri?
Da, z denarjem, ki ga ti zaslužiš razpolagaš kakor ti hočeš. Da v 1uri RL dela sigurno zaslužiš več kot pa v 1uri v igri?
Se mi zdi, da je bilo tako nekako. Sicer pa, report away, nimajo dokazov :) Razen morda kakšenga dobrodušneža bi priprli, ker mi je dal kak miljonček ali 50 -.)
Da, z denarjem, ki ga ti zaslužiš razpolagaš kakor ti hočeš. Da v 1uri RL dela sigurno zaslužiš več kot pa v 1uri v igri?
Se mi zdi, da je bilo tako nekako. Sicer pa, report away, nimajo dokazov :) Razen morda kakšenga dobrodušneža bi priprli, ker mi je dal kak miljonček ali 50 -.)
Snegec & Snežinka, mala potepinka.
Nic nisem drugace razlagal. Ni bilo v tem kontekstu. Malo si pomesal. Slo je sa kupovanje GTCjev z ISKji in ne za goljufanje, ki je proti pravilom igre, ki jih doloca CCP.
Tako pocetje je pateticno.
Tako pocetje je pateticno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Elite dangerous (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 30830 (629) | DJ-DUST |
» | Star Wars - The Old Republic (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Igre | 138238 (67949) | ahac |
» | Star Citizen postal prva AAA igra, financirana izključno s skupnostnim financiranjem (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Novice / Igre | 150952 (115460) | Truga |
» | katero MMORPG priporočate (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7979 (5216) | pr0sac |
» | Resničnost - MMORPG (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 12385 (7671) | Pyr0Beast |