Forum » Programiranje » [C#] Properties.Settings.Default ne shranjuje
[C#] Properties.Settings.Default ne shranjuje
Zzzzzzz ::
v Settings imam definiranih nekaj nastavitev, ki so tipa System.Collections.Specialized.StringDictionary, vedar se soočam s problemom, da, čeprav jih med izvajanjem programa nastavim na neke vrednosti in potem kličem Setting.Default.Save(), ob ponovnem zagonu programa ne naloži (vrednost je null).
Any ideas?
Any ideas?
- spremenil: Zzzzzzz ()
Zzzzzzz ::
user.config naredi, ne shrani mi pa vrednosti objekta, čeprav kličem Properties.Settings.Default.Save() že takoj ko spremenim kakšno od vrednosti.
Tole je moj user.config fajl:
Tole je moj user.config fajl:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <configuration> <userSettings> <MojNamespace.Program.Properties.Settings> <setting name="FirstParameter" serializeAs="Xml"> <value /> </setting> <setting name="SecondParameter" serializeAs="Xml"> <value /> </setting> </MojNamespace.Program.Properties.Settings> </userSettings> </configuration>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SMB povezava Winows 10 s Synology NASOddelek: Operacijski sistemi | 3317 (2583) | dukedl |
» | [VB] ConfigurationManagerOddelek: Programiranje | 793 (705) | Looooooka |
» | Spreminanje connectionStringa v app.config C#Oddelek: Programiranje | 918 (854) | Ericssony |
» | [Win vs. Lin] Register vs. 10000 datotek na disku (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 10406 (6328) | BlueRunner |
» | Inštalacija Linux - WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1493 (1155) | Gh0st |