Forum » Pomoč in nasveti » WMV mi ugasne monitor ?!!!
WMV mi ugasne monitor ?!!!

cortez ::
lep pozdrav.
Imam velike probleme s predvajanjem wmv datotek s spleta. Namreč že pred samim začetkom predvajanja ali pa vmes med samim ogledom, mi najprej zablokira miska, potem niti ne morem ukasnt pretočne vsebine, nato pa mi mrkne še monitor in gre v standby. Računalnik se mi pa ne restarta samodejno.
Kje bi bil lahko problem? Uporabljam WMPlayer 9 in zadnje kodeke. A je imel še kdo podobne težave?
Za preiskus dam link , kjer mi je že večkrat tako naredilo.
Overdrive
Izberi nato ON tv > Overdrive
Hvala za pomoč.
Imam velike probleme s predvajanjem wmv datotek s spleta. Namreč že pred samim začetkom predvajanja ali pa vmes med samim ogledom, mi najprej zablokira miska, potem niti ne morem ukasnt pretočne vsebine, nato pa mi mrkne še monitor in gre v standby. Računalnik se mi pa ne restarta samodejno.
Kje bi bil lahko problem? Uporabljam WMPlayer 9 in zadnje kodeke. A je imel še kdo podobne težave?
Za preiskus dam link , kjer mi je že večkrat tako naredilo.
Overdrive
Izberi nato ON tv > Overdrive
Hvala za pomoč.
- spremenil: cortez ()

cortez ::
Kaj res noben ne ve, kje bi lahko bila rešitev ?
Mogoče zamenjava kodeka za wmv?
problem imam samo z wmv pretočnimi vsebinami, rm dela ok.
Mogoče zamenjava kodeka za wmv?
problem imam samo z wmv pretočnimi vsebinami, rm dela ok.

`ripper` ::
uporab mpc, jest wmp nekak nocem zaupat niti midijev da spila...cist prevec kicast pa se tko hudo kisto zmer zamori s tistimi pisanimi afnami...tko da ne vem...got rid of it =)
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri je najboljši media player? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16014 (8339) | Map |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59678 (14826) | BaRtMaN |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12826 (10681) | Jst |
» | IE 7 ali FF ne predvaja nekaterih video vsebin (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8656 (7737) | HitriPepe |