Forum » Pomoč in nasveti » Notebook težava z zvokom
Notebook težava z zvokom

Tic ::
Zivjo,
notebook imam vezan na HIFI sistem v sobi. Opazil sem eno zadevo. Če je PC priklopljen v el. omrežje, sound skoraj izgine. Basov ni, in zvok je OBUPEN! Kot da bi zadevo poslušal na beeperju...
Ima kdo kako idejo?
notebook imam vezan na HIFI sistem v sobi. Opazil sem eno zadevo. Če je PC priklopljen v el. omrežje, sound skoraj izgine. Basov ni, in zvok je OBUPEN! Kot da bi zadevo poslušal na beeperju...
Ima kdo kako idejo?

`ripper` ::
audigy usb. najbhitrejsa resitev, k mi pade na pamet =)
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)

Tic ::
Jap, to mam v planu kupit, ker ne hendlam slabega zvoka... v bistvu popizdim čist.
Zanimivo je to, da se mi dogaja ta tezava samo doma, v Ljubljani pa dela zvok ok. Kr ene buče
lp
Zanimivo je to, da se mi dogaja ta tezava samo doma, v Ljubljani pa dela zvok ok. Kr ene buče

lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvok elektrike?? (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 11496 (9233) | FX6300B |
» | DVI(PC)--->HDMI(TV) ni zvoka (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22087 (11199) | BorutK-73 |
» | Kakšen receiver kupitiOddelek: Zvok in slika | 2305 (1951) | zacetnik11 |
» | Nova plazma spušča čuden zvok ... Vrzok? kako do reklamacije?Oddelek: Zvok in slika | 1011 (1011) | MTm2H37rqt7B |
» | En zaslon, tri slikeOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 4449 (3314) | Gregor P |