Forum » Loža » PAYPAL problem
PAYPAL problem
nsane ::
Danes sem dobil kartico Visa Electron od banke Celje. Hočem se registrirati na paypal, vpišem vse potrebne podatke, ampak na koncu mi paypal izpiše:
"This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."
Pa še nekaj piše spodaj: Debit Cards (also called check cards, ATM cards, or banking cards) are accepted if they have a Visa or MasterCard logo. Moja ima visa logo, tako, da bi jo moralo sprejeti.
Prosim pomagajte.
"This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."
Pa še nekaj piše spodaj: Debit Cards (also called check cards, ATM cards, or banking cards) are accepted if they have a Visa or MasterCard logo. Moja ima visa logo, tako, da bi jo moralo sprejeti.
Prosim pomagajte.
nsane ::
Pol bi pa prosil, če mi kdo lahko plača preko Paypala, jaz pa mu denar pošlem po pošti ali pa mu nakažem na njegov TRR. Gre za 12 ksit, jaz pa mu dam onemu, ki mi plača 13 ksit. Ker si res nekaj želim.
Hvala!
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 138156 (18120) | igi82m |
» | Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 110137 (37184) | PINki |
» | Varno nakupovanje preko e-bayaOddelek: Loža | 5797 (4445) | THXMASTER |
» | Visa debit verifikacija problemOddelek: Pomoč in nasveti | 20872 (18624) | Vrocipes |
» | Paypal accountOddelek: Pomoč in nasveti | 968 (723) | Hayabusa |