Forum » Elektrotehnika in elektronika » Temperaturni senzor/kontroler
Temperaturni senzor/kontroler
LittleDevil ::
Lep pozdrav zanima me če je kak majster tukaj na slo techu ki bi znal narediti temperaturni senzor/kontroler, ki bi na LCD displayu 16x2 kazal eno ali dve temperaturi, tempaeraturni senzor pa naj bi bil lm335z ali lm335h.
Hvala za pomoč
Lep Pozdrav
Hvala za pomoč
Lep Pozdrav
LittleDevil ::
Če bi na kako vegovo al pa kej tazga hodil, bi še bilo, tako pa... Splošni gimnazijci ne vemo kaj dosti od štromu...
Če je to kdo pripravljen narediti me lahko kontaktira preko MAIL ali ZS se zemnimo tudi za ceno...
LP
Če je to kdo pripravljen narediti me lahko kontaktira preko MAIL ali ZS se zemnimo tudi za ceno...
LP
ql000 ::
Kater mikrokontroler že poznaš oz. katerega si želiš spoznati, uporabiti? Pa še tip LCD-ja bi bilo fajn vedet (Hitachi,...).
miko 55 ::
ja imam občutek da se v ic v lj dobi zadevo že narejeno, sam skupaj zlotaš. to pa znaš, le če si sposoben koordinacije dveh rok, možganov in vsega ostalega vmes. se bom potrudu pa pogledu če je kej sličnog na zalogi. počak
ql000 ::
Jaz sem malo pošlatal po conradu, tako na hitro pa nisem nič našel. Mogoče bi moral v katalog pogledat, samo ga ta trenutek nimam pri sebi.
zcetrt ::
minus 60 ali do 60? Do minus 55 gredo ds18b20 (pa do 125). Skupaj pa ti tudi spravim za neko simbolično naturalično povrnitev. Pošlji zs.
4.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DS18B20, meritve v mraziščih (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8744 (7259) | TESKAn |
» | LCD termometer (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7621 (6609) | julah |
» | [DivXviD] Yamakawa predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 36081 (14870) | aco111 |
» | vodno hlajenje by overmanOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1437 (1083) | Fury |
» | temperaturni senzorjiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1844 (1467) | DJroky |