» »

LCD Samsung "žmiga"

LCD Samsung "žmiga"

garg ::

LCD monitor Samsung pri premikanju prične "žmigati" oz. ugašati. Predvidevam, da gre za slab kontakt na priključku napajalnega kabla, vendar nisem prepričan, ker se problem ne pojavlja vedno oz. se ne pojavlja ko direktno premikaš kabel.

Monitor je kupljen v Big Bangu in je še v garanciji, vendar so me "velemojstri" v Big Bangu skušali prepričati, da mi na servisu v (Mariboru) itak ne bodo priznali garancije.

Kaj mi svetujete? Je varno pošiljati monitor na njihov servis? Ima kdo podobne izkušnje?

strictom ::

Pošlji na servis, če je bilo tako ko si ga kupil oz. če nisi sam kaj štimal. Če je, ti morajo priznati garancijo. Če ne, pa zagrozi malo z kakšno inšpekcijo.

Une velemojstre iz BigBanga pa samo pošlji nekam.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Goldee ::

@garg
Kater model od Samsunga pa maš? A maš mogoče SyncMaster 713n? Js mam ta model in mi isto dela. Samo ga ful malokrat premikam, zdaj, ko si odprl to temo, pa sem šel preverit in mi res utripa oz. se ugaša. Kupljen pa je bil pri enaa.com.
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Model je 193 P.
Bom sporočil kaj se bom odločil in "kaj se bo zgodilo..."

Goldee, poizkusil sem pošteno "zmigati" kabel pri priključku. Izgleda, da je nekaj šlo na svoje mesto. Zadeva zaenkrat deluje ok. (...do nadaljnega...) :\

;-) ::

l00l najbolš da ga za kabl sučeš po sobi...

drgač pa GARANCIJO MORAJO upoštevat, seveda če nisi kaj sam štoral not.

sofoiks ::

kontaktiraj uvoznika lancom.si mislim da imajo tudi servis v ljubljani interspar vic

Goldee ::

@garg
Same here. Zdej sm malo pomigal s priključkom in zaenkrat se ne ugaša več. Samo to ziher ni ok in bo prej al slej treba it na servis. No, ma sej mam še več kot dve leti garancije in za zdej še ni tko moteče, ker LCD malo premikam.
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Naši uvozniki žal še vedno uvažajo evropske in svetovne smeti.
Lani sem kupil monitor pri enem "kao" uglednem slovenskem prodajalcu in sem našel navodila in vso papirologijo v cirilici. :D Nisem mogel verjet.

Drugače kupujem vse v tujini in no problem.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sistem ena d.o.o. servis !!! (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
20653861 (13827) Han
»

Big Bang 'se zgodi' zavarovanje po 45 dneh... (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22954518 (31211) primorc007
»

Zavrnjena garancija v Big Bangu (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
7615931 (12689) St235
»

Kolikšne so marže na TVje

Oddelek: Loža
256533 (5793) St235

Več podobnih tem