» »

Logitech Z-560

Logitech Z-560

Veron ::

Zanima me kje bi se dalo dobiti te zvočnike? Samo da jih dobim, čeprav iz Nemčije ali pa kje po Evropi...

Super Sonic ::

Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

Veron ::

rolan jih nima, čas dobave neznan pa še staro ceno majo

5er--> ::

Kolikor jaz vem jih ne delajo več. Upam, da jih dobiš s kakšne zaloge.

DejaVu ::

haha veron, ti si tudi eden tistih, ki jih je vcasih mel, potem prodal, cez par mescov/let pa mu blo zal :D

< - me either

;)

boris22 ::

Fantje ne se zafrkavat samo stran od teh zvočnikov.Zvočniki so zelo v redu samo politika od logitecha je v k.... Jaz sem tolko jezen.Problem pri teh zvočnikih je da rad gre glavni potenciometer katerega ni mogoče dobiti niti pri generalnih zastopnikih za logitech in niti v specializiranih trgovinah z elektroniko.Meni stojijo doma ker jih nemore nobeden popravit.Pa sem jih imel že na 5 različnih servisih.

RC14 ::

Pustiš konzolo pri miru, pa glasnost lepo uravnavaš v winampu, namizju, bsplayerju, pa ne bo nobenih problemov. Če pa za vsak drek (sorry na izrazu) stiskate tiste gumbe in sučete tist krog za glasnost, pol pa itak da bo fuč čez en čas in bo nekaj crknalo. Pač ni tok kvalitetno narejeno. Igrajo pa noro, še posebno za 30.000 sit ki so bili v akciji.;) . Težko jih boš kje dobil, ker so že kr star model.


Lp

Veron ::

Tko kokr je reku virus, sem eden unih ki jih je imel, prodal in zdaj pošteno obžalujem

RC14 ::

Veron:

Ti popolnoma verjamem, ker za tistih uborih 30k ko so bili v akciji so zvočniki full hudi. Jaz jih sedaj ne bi prodal za 30k pa so stari skoraj leto, ker potem ne bi imel kaj pametnega kupit za tak denar, tk da jih bom mel, dokler bodo šopali. 8-)
Za v stanovanje je to res preveč, pa full rad "nabijam" muziko.:D

Mogoče jih imajo še kje v kakšni nemčiji, mal prečekiri, sam res dvomim v to.

Lp

boris22 ::

Sej sem rekel da so zvočniki res kvalitetni in res je bla akcija v funtechu za 30 jurjev in je 100 % bestbuy za ta denar vendar poznam vsaj 3 ljudi ki so imeli težave s tem potenciometrom od z 560 in zame ti garantiram da nisem eden od tistih ki non stop spreminja glasnost imam pa dosti drugih tehničnih stvari doma in nikoli se mi še ni zgodilo da bi crknu potenciometer. Glede politike od logitecha pa mi ge naživce da imajo zelo dobre stvari še sam imam doma miško, tipkovnico, volan pa še en sistem zvočnikov z5500 pa še kej bi se našlo vendar gre mi na živce, da za stvari ki so izven garancije je zelo slabo poskrbljeno. Za potencimoter ki stane 1-2 k sit potem nastanejo takšni problemi. Lahko bi naredili kakšen standarden potenciometer ki bi se nasel v trgovinah specializiranih z elektroniko, kot je hte in podobni. Enojne in dvojne potenciometre dobiš povsot, quadro pa nikjer in potem je edina rešitev špricanje s kontakt šprejem in regulacija jakosti z winampom in podobnimi programi. Vednar pozor ista stvar je pri volanih znamke logitech, za potenciometre isto ni poskrbljeno.Logitech si res nebi mogel privoščit kaj takega.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: boris22 ()

RC14 ::

boris22:

To ti dam čist prav. To sem slišal že prej da ti potenciometri dost crkujejo, zato pa se tega sploh ne dotikam, razen tisti gumb ko je za zvočnike prižgat. Prej sem mel 2.1 mislim da so Z-340 ,ne vem točno, pa sem čist zjebu tist vrtliv gumb za glasnost, tk da te stvari majo res škartne pri logitechu.
Če vidijo, da ta potenciometer dost crkuje, bi morali tega imeti dosti na zalogi ali pa tako kot si rekel, da bi se ga dalo dobiti v specializiranih trgovinah, saj bodo ti kupci (lastniki Z-560) ki ne dobijo tega potenciometra,izgubili zaupanje v to firmo in naslednji zvočniki verjetno ne bodo več pri njih Logitech. S tem zgubljajo kupce, res jih ni veliko, pa vendarle.
Res mi ni jasno zakaj tako delajo in ne poskrbijo za te pogosto pokvarjene dele.8-O

Lp

Veron ::

ma zdej mam sicer Z-5300 5.1, če kerga mika 5.1 sistem in 300W RMS THX mogoče bi menjal? :D

DejaVu ::

hehe, jaz pa sem si omislil rabljene Z 680 :) ki so dobro ohranjeni in zaenkrat dela vse kul, cakam pa na zvocno audigy, za popoln izkoristek.

Veron ::

Ma men ta 5.1 zvok ni ušeč, sicer bom verjetno kupil kake 2.1, sam 4.1 je zame idealno, glih tolko da maš še zadne zvočnike, da slišš vsaj razliko med zadaj in spredaj...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
19626921 (14177) psytoma
»

[5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
19926657 (10743) Hrenowsky
»

Katero X-Fi zvočno kartico?

Oddelek: Zvok in slika
181654 (1587) TekO
»

logitech z-560

Oddelek: Zvok in slika
131224 (970) skype
»

Zvočniki 5.1 (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
658438 (7098) Clone

Več podobnih tem