» »

Mladič v kritičnem stanju?

Mladič v kritičnem stanju?

Doman ::

Obtoženec haaškega Mednarodnega sodišča za vojne zločine Ratko Mladič je po kapi v kritičnem stanju.
klik;((

Azrael ::

Če je novica resnična, generalu ne bo treba iti v Haag. Seveda pa je vse to lahko le krinka, da bo lahko zaživel mirno novo življenje, z novo identiteto.
Nekoč je bil Slo-tech.

Morfejus1 ::

Upam da se čimprej stegne.

Razerzone ::

Al pa krinka za to da imajo srbi potem prosto pot v EU...taktika...

codegen ::

K sm prebral naslov sem mislu da je en mladiček...pasji recimo v kritičnem stanju...še dobr da sm narobe prebrou:D

stromar ::

Jaz tudi. V naslovu bi moral napisati Mladić, pa bi bilo vsaj malo bolj jasno

Lp

Thomas ::

Iz teme: Ujeli Anteja Gotovino v Španiji

Thomas:

Poslano: 08.12.2005 18:57:54

To bo blamaža! Ker Ratkota Mladića in Radovana K., pa v Haag ne bodo dobili.

Kriza.


8-)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

Napominjam, da sem to trdil, ko je še velespoštovano novinarstvo, analitičarstvo, komentatorstvo (in bwanstvo >:D) v naših krajih složno pričakovalo, da bo Srbija izročila Mladića Haagu. Prav take vosle so se izkazali hrvaški politiki. LOL!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

gzibret ::

Hrvati so imeli srečo, da jim je poginil Gotovina. Srbi bodo imeli še večjo srečo, le, da jim čim prej crkneta ona dva krvoloka.
Vse je za neki dobr!

lotar ::

Jebemu eni pa glede na to kaj so nardil"!!" bojo mel preveliko srečo.

Brane2 ::

Brez skrbi. Srbi bodo zajebali v končni vsoti kvečjemu sami sebe.

Je škoda, da je/če je Mladić pred smrtjo, ker potem ne bo popravnih izpitov. Ko enkrat škripne, ga nimajo več kaj izročat.

Največja kazen za VelikoSrbe bo, ko bo dejanjsko ostal samo beograjski pašaluk... :\
On the journey of life, I chose the psycho path.

Brane2 ::

Hrvati so imeli srečo, da jim je poginil Gotovina. Srbi bodo imeli še večjo srečo, le, da jim čim prej crkneta ona dva krvoloka.


Čaki mal. A tud Gotovina je škripnu ?
On the journey of life, I chose the psycho path.

Brane2 ::


Jebemu eni pa glede na to kaj so nardil"!!" bojo mel preveliko srečo.


Po eni strani se s tem lahko strinjam, saj so me štrafali že za vsako je*eno napačno parkiranje, tu pa tak norec še vedno koraka okrog.

Po drugi strani pa se verjetno ne mroe hvalit, da je nevemkako zaj* roko pravice, če je res, kar piše- da bo v osnovi crknil kot žival v skrivališču, ker ne gre v bolnišnico...
On the journey of life, I chose the psycho path.

celada ::

Mah sej kdo pa prav da on ni zvau? Ubistvu je se slabs k zival ker zivali ne ubijajo pripadnikov svoje vrste samo zato ker so druge vere oz nacije.

BigWhale ::

No, jih pa zato, ker so iz drugega legal, tropa... :)

Thomas ::

Mladić je čisto naraven pojav. Misliti, kako Slovenci nimamo nobenega podobnega kalibra, je oslarija. Na vsake toliko tisoč ljudi, se najde kakšen tak "brezkompromisnež". Le da ponavadi ne pade v take situacije, da bi tudi dejansko kaj "velikega" naredil.

Vendar tale je in Srbi ga ščitijo in kmalu po njegovi smrti jim bo "vse odpuščeno". Karadžića se bo pa pozabilo ali kakorkoli. Nihče več ne govori, da bi lahko bil v Črni Gori. Namesto tega, jebejo v glavo Cukjatija, ker ni sklical izredne seje DZ, na katerem bi dovolj hitro priznali Montenegro. Janša in Rupel nadoknadita "zamujeno", kolikor moreta z odprtjem prvega veleposlaništva. Kot, da Črnogorci so pa priznali Slovenijo express. LOL!

Gotovina bo pa fasal ene 5 let pripora, vsaj.

Morte razumet, da mormo (CRO & SLO) mau plačat za propad Jugoslavije. Sicer ne veliko, ampak takole simbolično pa vsekakor!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Oxford ::

@Thomas: Karadžića se bo pa pozabilo ali kakorkoli. Nihče več ne govori, da bi lahko bil v Črni Gori.

Carla del Ponte bo izkoristila vsako priložnost, da prižene Karadžića pred Haaško sodišče, če bo 'škripnil' Mladić. Brez vsaj enega "asa" bo njen obstoj močno kompromitiran. Mislim ... Milošević - dead, Mladić - dead ..., saj bo uboga ženica še brez penzije ostala. :\

mojsterleo ::

morebitna mladićeva smrt ne bo nič kaj spremenila politične situacije srbije, ker je na seznamu haaškega sodišča kar precej ljudi ki se skrivajo tam, vojni zločini pa ne zastarajo

kot kaže aktualna politika v srbiji se jim tak al tak posebno ne mudi v EU, več kot očitno so to ugotovili tudi crnogorci in opravili referendum

bo pa to vseeno 2:0 za srbijo in haag ne more biti posebno ponosen na to, čeprav srbi itak že ves cajt po razpadu juge živijo v neki izolaciji kar močno škodi potencialom države

opiranje na rusijo pa tut mislim da v trenutni situaciji za srbe ni kaj posebej realno; rusi so že sami do vratu v lastnem dreku in jih od ekonomskega kolapsa rešuje samo še infuzija s strani zahoda :D

Thomas ::

Jah to pa niti ne, da bi bili Rusi pred kolapsom. Nafta in plin jih kar lepo vlečeta ven in so v neprimerno boljšem položaju kakor kadarkoli doslej. Ja, Rusija je spet relativno velika sila.

Čeprav pa IMO Srbi ne bodo dobili od Rusov nič, jim ne kaže povsem slabo. Enkrat v prihodnjih letih bo Zahod rekel, da kar je bilo je bilo, Srbija je od vedno bila sestavni del Evrope ...

Hehe, Srbija in njihova vrnitev, bo kakor vrnitev izgubljenega sina. So res delali velike neumnosti, da ne rečem kaj hujšega, vendar precej častno mesto za družinsko mizo je Srbiji zagotovljeno. Francija, Britanija, celo Amerika - jim grejejo stol.

Lahko požremo dol, lahko se požremo zaradi tega. Tako bo!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ratko Mladić bo dobil sobo v Haagu... (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
8214138 (10531) nuclear
»

Karadzic -- was arrested in Belgrade (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
816378 (4031) kixs
»

Slobodan miloševič (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17413081 (9316) Doman
»

Ujeli Anteja Gotovino v Španiji (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
646038 (4367) Thomas

Več podobnih tem