Forum » Pomoč in nasveti » Kaj je z mojim računalnikom?
Kaj je z mojim računalnikom?
Rotaidal ::
Mam problem na domačem računalniku, zdaj pišem pri kolegu. Problem pa je v tem, da ko sem igral eno igro mi je začel komp ful štekat na koncu pa mi je zamrznil. Nato sem komp resetiral, in ko se je windows naložil do izbire uporabnika, nisem mogel vpisat kode!! Oz. koda ne prime!! Mam pa izi kodo! WTF??? Nato komp zaženem v varnem načinu, in mi uspe prit na omizje prek administratorja. Pol pa hočem zagnat antivirus a ne morem odpret ene mape! Ko stisnem na eno mapo se mi odperejo vse, oz kot da sem vse označil in hotel odpret. Tako da nemorem pregledat kompa?
Kaj bi lahko blo narobe?? Nebi rad formatiral! Mislim pa da je komp ukužen s kakšnim trojancom ali pa kaj drugega?
Kaj bi lahko blo narobe?? Nebi rad formatiral! Mislim pa da je komp ukužen s kakšnim trojancom ali pa kaj drugega?
elasto_mania ::
Tut js mislim da je okužen.
Probaj klikat vedno levi zgornji folder 1 po vrsti pa boš moral priti nekam.
Probaj klikat vedno levi zgornji folder 1 po vrsti pa boš moral priti nekam.
bluefish ::
sam sem imel podoben problem, le da sem lahko dostopal do računalnika z vsemi user name-i. Ko pa sem bil v Oknih pa nisem mogel odpreti nobenega programa. Edina rešitev je bil format.
Poskusi skenirat preko kakšnega online scannerja, če lahko.
Poskusi skenirat preko kakšnega online scannerja, če lahko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prigode računalniških serviserjev/administratorjev (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 46515 (12199) | cortez |
» | problem nvidia 9800 GT 512Oddelek: Pomoč in nasveti | 1833 (1100) | zachov |
» | BitDefender - težava firewallOddelek: Programska oprema | 2322 (2090) | rxd7 |
» | nemogoče priti v XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1167 (1035) | iration |
» | Počasno odpiranje IEOddelek: Pomoč in nasveti | 1231 (1093) | JLP |