Forum » Loža » Toča na štajerskem
Toča na štajerskem
Pyr0Beast ::
jst (zaenkrat) še ne
Je prijetno?
Je prijetno?
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
;-) ::
Pyr0Beast ::
Ja, se še spomnem. Je blo tolk toče po terasi, da sem jo dal v vrečo in v kot, ter se ni stopila kaka 2 tedna.
Some nanoparticles are more equal than others
Looney ::
Ja... pri nas so tekle kar cele reke toče!
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
BlackHole ::
Je bilo pestro v Bistrici ja. Kaj takega v bistvu še nisem doživel v živo, čeprav toča ni bila neka ogromna na srečo. Ko je začelo razbijat po šipah, sem raje spustil rolete, za trenutek pozabil na tekmo Češka:Gana in opazoval "delo" narave (tudi posnel kratek filmček). Razbijalo je pa po roletah, ko da je sodni dan.
LP Marko
sinko999 ::
Saj ta kratki filmček lahko daš na splet ali ne ;) pa da si še ostali pogledajo kaj dela toča.
Ni? ni ve?no !
Bom probal jutri, če ne pozabim. Sicer se ne vidi bogvekaj, ampak je za kak nevihtni spomin.
LP Marko
sidd ::
no, toča v bistrci....mojemu bratrancu je cel sadovnjak uničlo.... vse pa je šlo nekaj več ko 25 ton pridelka, al kolko je že blo lani. Jaz pojma nimam kaj pri hudiču delajo na mariborskem letališču s to obrambo pred točo ?! v glavnem bisterca pa okolica soo fajn fasali porcijo... škoda.
BlackHole, daj prpopaj te filmček, da vidim
BlackHole, daj prpopaj te filmček, da vidim
sinko999 ::
Jah glede letališča, vprašaj vlado ministrstvo koliko miljonov namenja temu projektu, potem pa še najdi podatke za tujino koliko se tam namenja, potem pa se lahko malo zamisliš.
LP
LP
Ni? ni ve?no !
Nisem si še vzel cajta, da bi dol potegnil s kartice in pretvoril. Bom probal jutri prilepit. Ampak v sami Bistrici ni bila neka ogromna toča, kolikor sem jaz videl, mogoče max 1.5 cm premera.
LP Marko
smilyxx ::
offtopic:
jest10: Mi smo bili na istem taboru kot P|P| pa je imela Kolpa okol 10 stopinj. In ja kopal sem se prostovoljno. Sicer so se pa moji frendi kopali v blejskem jezeru 18. marca, ko je bila še večina zamrznjenega, temperatura vode pod 6 stopinjami
Edit: typo
jest10: Mi smo bili na istem taboru kot P|P| pa je imela Kolpa okol 10 stopinj. In ja kopal sem se prostovoljno. Sicer so se pa moji frendi kopali v blejskem jezeru 18. marca, ko je bila še večina zamrznjenega, temperatura vode pod 6 stopinjami
Edit: typo
Save water.
drink beer.
drink beer.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: smilyxx ()
;-) ::
"Nisem si še vzel cajta, da bi dol potegnil s kartice in pretvoril. Bom probal jutri prilepit. Ampak v sami Bistrici ni bila neka ogromna toča, kolikor sem jaz videl, mogoče max 1.5 cm premera."
1.5 centimetrov premera je dovolj da uniči ves pridelek v sadovnjaku, vinogradu in na vrtu...pa na zarad taga da uniči sadeže oz. plodove ampak poškoduje listje in vršičke(vinograd), poleg tega je pa po toči še treba obvezno škropit...
1.5 centimetrov premera je dovolj da uniči ves pridelek v sadovnjaku, vinogradu in na vrtu...pa na zarad taga da uniči sadeže oz. plodove ampak poškoduje listje in vršičke(vinograd), poleg tega je pa po toči še treba obvezno škropit...
Ne, obvezno pa ni! Mi delamo vse bio! Predvsem vinograda nikoli ne škropimo!
Ne morem uploadat na Shrani.si (omejtev na 3mb + tega ne sprejmi AVi-ja), kjer sem registriran. Če kdo želi, mu lahko pošljem pa potem prilepi gor. Lahko pa povem, da ni tako kvaliteten video kot zgornji (snemano z balkona 4. nadstropje), tudi toča je precej manjša.
LP Marko
balocom ::
Uno lan iz nm se spomnem
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
Jap, pa še en je tle gor.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: balocom ()
Zakon, potem nas je pa kar ene par! Na kateri šoli pa si?
SEŠTG(šolski center), zdj grem v 3. letnik rač.
Aja, un tačetrti je mare_.
Aja, un tačetrti je mare_.
Nebo je brez oblačka... oz. z nekaj manjšimi!
STASI ::
V temi o toči vi govorite o šoli?! Za to uporabite ZS ali odprite drugo temo.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: STASI ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nevihte (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 23310 (13205) | Yohan del Sud |
» | Toča: 08.08.08 (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8069 (5556) | JanK |
» | Toča 2008 ?Oddelek: Loža | 3043 (2073) | PaX_MaN |
» | in posledice toče so............ (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6178 (4815) | bluefish |
» | Waw TOČA (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5312 (4755) | _fim_ |