Forum » Kaj kupiti » Katero ohisje priporocate?
Katero ohisje priporocate?
kixs ::
Moje zahteve so naslednje:
- mora imeti vsaj 5 (pet) 5.25" zunanjih enot (notranje niso tako vazne, ker imam vse diske v rackih),
- mora bit kvalitetno narejeno,
- priporocljivo, da ima narejeno za 12cm ventilatorje (zadaj in po moznosti tudi spredaj),
- design naj bo cimbolj preprost.
Hvala.
- mora imeti vsaj 5 (pet) 5.25" zunanjih enot (notranje niso tako vazne, ker imam vse diske v rackih),
- mora bit kvalitetno narejeno,
- priporocljivo, da ima narejeno za 12cm ventilatorje (zadaj in po moznosti tudi spredaj),
- design naj bo cimbolj preprost.
Hvala.
BladE_ ::
Ce isces dobro ohisje!!! Kle si poglej ker ena so res ubijalska (se posebi Full Tower-ji)!!
Akcija - Reakcija
Dejte poleg napisat kje se da ta ohisja tudi pri nas kupit! In po moznosti tudi pred nakupom videt.
LP
LP
Quikee ::
BayDream-a sem videl v Avstriji in mi je bil vsec. Cena 70€. Za pri nas pa ne vem kje se dobi.. sorry.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Quikee ()
mitjaje ::
trenutno en prodaja za 5k SIT ohišje iz drugega posta... poglej pa hitro piši... če že ni prodal, ker sem tudi jaz študiral da bi kupil...
LP
LP
SepoX ::
Gigabyte Aurora 3D - lahko kot peresce, hlajenje super poštimano in tiho. Prodaja ga Funtech
Hvala za nasvete
Je ravno vceraj en tule prodajal Aerocool Baydream, tako sem kar tega kupil... naceloma kar zadovoljen, ceprav imam zdaj probleme s PS/2 porti in EIDE diski... Link do teme! (jeba)
LP
Je ravno vceraj en tule prodajal Aerocool Baydream, tako sem kar tega kupil... naceloma kar zadovoljen, ceprav imam zdaj probleme s PS/2 porti in EIDE diski... Link do teme! (jeba)
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kixs ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Novosti na področju zračnega hlajenja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 318372 (1875) | yayo |
» | Kateri ventilator z visokim statičnim pritiskom?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1597 (1460) | akize |
» | Se splaša kupit ohišje? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7372 (5143) | Big_Al |
» | Kje bi se dalo dobiti...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3596 (3076) | m.i.h.a. |
» | (najbrž) najbolj nenavadna modifikacijaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1714 (1051) | Tilen |