» »

Problem z DVD Pioneer 116

Problem z DVD Pioneer 116

Kriko ::

Pioneer DVD me zajebava in to tako da mi nobenega CD-ja/DVD-ja noče zaznat, Začelo se je da je to delalo vsake tolko zdaj pa ga sploh ne spozna več. Ko vtaknem plošček noter in zaprem sušča ene čudne zvoke kot da hoče zagrabit pa ne more. V stilu tttrrrr,tttrrrrr,tttrrrr. Kdo ki je to odpiral, ali je možno da je kaj samo za zatisniz??

matter ::

Mogoče maš zjeban koračni motorček.
Sej maš garnacijo pa zamenej

Eric Cartman ::

ej kje si kupu pionircka ce smem uprasat? kolega je zanc u mlacomu enakega kupu in se isto dere kot pra*ica :) no vsaj dela.
mum can I watch american gladiators?

CaqKa ::

v kolikor se ti to dogaja v winxp je dovolj ce boš restartal explorer.exe... drugace pa res daj na servis..

Ja Mlacom,Mlacom, Mlacom in odkar imam računalnik kupljen pri njih same težave. Najprej grafiična Prophet II MX je šla v kurac. So mi poslali Kyro 2 v menjavo ki je delala samo dva dni, še enkrtat sem moral vse pošiljat nazaj seveda na moje stroške. No v tretje gre rado in je delala grafična. Sem kupu pri njih sistemski ventilator ki je delal teden dni. Sem kupu tega Pioneerja z računalnikom pred šestimi meseci in od začetka že trokira zdaj je zatrokiral do konca. Je pa non stop puščal čudne zvokove. V kurac je šel motorček ki poriva lečo naprej in nazaj. Sem kupu tudi disk IBM 30GB DTLA ki je zaribal z BAD SEKTORJI, no to se je dogajalo vsem tem diskom. Pri nalupo računalnika sem ga prevzel, pridem domov ga priklopim in opazim da ni noter zvočne čeprav sem jo plačal. Jih kličem in me prepričajo da je nisem plačal in jo pošljejo naknadno, seveda plačam. Čez teden dni mi pišejo in se opravičujejo da so pri kontroli opazli njihovo napako in da sem res plačal zato mi vrnejo denar.
Na koncu kaj naj rečem, mogoče so naključja mogoče se res zgodi, ampak zakaj vse pri njih??
Pa še to moram povedat, da sem pri vsaki uveljavi garancije se mogu z njimi kregat da sem dosegu kar mi PRIPADA!!

Han ::

kriko, zato, ker so kmečka firma. Že ko prideš tja, zagledaš eno staro poflikano bajto, ko pa prestopiš prag, pa izgubiš ves preostali optimizem. Če povzamem:

- trgovina z okolico: podn
- uveljavljanje garancije: podn
- sestavljanje računalnikov: podn

Pohvalim lahko le v povprečju dober cenik in izbor opreme, ki pa žal ni vedno na zalogi.

Paramedic ::

Pa če ti kej daš v popravilo njim oz. menjavo, če maš garancijo, moraš čakat do konca roka (45 dni), da ti menjajo... Čakajo do zadnjega dneva ;(.
Mi je crknu enkrat Teac 16x namreč...
End transmission.

Točno tako, cena te prenmami ki pa v tem primeru ne pomeni nič. Raje tudi 10.000SIT več pa brez problemov in zgubljanja živcev!!!

Han ::

Če se le da, kupuj robo pri zastopnikih, ki jo imajo navadno tudi najceneje. Ali pa pri uglednih firmah oziroma tam, kjer veš, da so resni in pošteni.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vprasanje glede MLACOMA (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
525636 (3776) Primoz78
»

Spet MLACOM!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
555079 (3139) flipflop
»

Kriminalne zahteve serviserjem (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
645515 (3889) flipflop

NE KUPUJTE PRI MLACOMU (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
835352 (3652) Primoz
»

Mlacom

Oddelek: Strojna oprema
163126 (2588) Han

Več podobnih tem