Forum » Pomoč in nasveti » problemček - bh6 & c950 & mx
problemček - bh6 & c950 & mx
boha ::
mam sveži upgrade: c950/100 (na bh6, epox adapterček) + elsa mx. zelo zadovoljen, nisem glih zahteven.
včasih kar naenkrat dobim blank screen, monitor gre v stand by in mašino moram fizično ugasnit. potem dela ok.
včasih se zadeva po prižigu noče niti zbootat (ne zgodi se nič). ponovim vajo, dela.
včasih se po resetu comp ne zbudi več, monitor v standby i ponovi vajo.
se mogoče komu sanja, v čem bi bil problem? najprej sem posumil napajalnik (200W), a zadeva najbrž kuri manj kot prej (c450 - 2.2v, rivaTNT). je možno, da mx ne dobi zadostne voltaže? nekje sem bral da zna biti to problem z geforci in bx platami.
10x za info!
včasih kar naenkrat dobim blank screen, monitor gre v stand by in mašino moram fizično ugasnit. potem dela ok.
včasih se zadeva po prižigu noče niti zbootat (ne zgodi se nič). ponovim vajo, dela.
včasih se po resetu comp ne zbudi več, monitor v standby i ponovi vajo.
se mogoče komu sanja, v čem bi bil problem? najprej sem posumil napajalnik (200W), a zadeva najbrž kuri manj kot prej (c450 - 2.2v, rivaTNT). je možno, da mx ne dobi zadostne voltaže? nekje sem bral da zna biti to problem z geforci in bx platami.
10x za info!
aja pozabil sem povedat, da ni nič navitega, nič se ne pregreva. zadeva je drugače stabilna, sem naredil ene par "robustnih" testov...
krucymucy ::
A si tud na sveže formatiru po nadgradnji - ker če ne winsem ni nč jasno... pol pa zajebava....
miranpozar ::
Ti jaz povem kaj je fuč? Tisti Epox adapter za slot1! Tile Epoxovi so za en k***c! Probaj z enim drugim, pa boš videl, da bo delalo. Priporočam ti Abitovega SlotKet III ali Iwill zadevo. Jih je pa malce težko najti v trgovinah. Če ne bo šlo imam jaz enega še na zalogi.
LP
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
LP
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
damn...
na adapter niti nisem pomislil. sem mislil, če je že potegnil, potem dela. ja slotket bi bil idealen, a ga je problem dobiti. bom pogledal okoli, drugače pa se priporočam za tvojega. hvala!
na adapter niti nisem pomislil. sem mislil, če je že potegnil, potem dela. ja slotket bi bil idealen, a ga je problem dobiti. bom pogledal okoli, drugače pa se priporočam za tvojega. hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP overheatingOddelek: Pomoč in nasveti | 7223 (6605) | fr4nc |
» | Tualatin Upgrade Adapter nasel v ZG!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 11550 (7888) | Spajky |
» | s370fcpga-2-fcpga2 cheap NOT-PL ! Adapter!!!Oddelek: Strojna oprema | 1842 (1419) | bmen |
» | Spajky - rabim tvojo pomoc ( BX + Tualatin)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1776 (1394) | Spajky |
» | epox bx6 in TullyOddelek: Pomoč in nasveti | 745 (625) | Jebiveter |