Forum » Strojna oprema » Računalnik se mi ne prižge
Računalnik se mi ne prižge
sfinx ::
Živjo help me please
Danes zjutraj sem kot običajno pržgala comp, vendar se ni zgodilo nič... Ne prižge se... Tema, nobvenega zvoka, nič! Počakala sem kakšne pol ure, še vedno nič, zato sem ga odprla in malo preverila kontakte vendar zadeva še vedno spi.. Oz je ni :).
Zdaj pa me zanima, če mogoče veste kaj bi loh bilo... Namreč mašina je stara zdaj "že" kar ene 2 leti, in res nebi rada dajala ful keša za popravilo, glede na to, da lahko dons dobim ful dobr comp že za nekje 100k..
Aja pa še to, pred časom se mi je dogajalo (ene 2x) da se mi ni hotu zagnat sistem, v biosu je neki zaštelal, no ampak tist je ponavad blo kul tko, da sem pač parkrat ugasnla in je pol delal. Ker na temu compu sicer nisem tok pogosto se temu niti nisem posvetila, vedla pa sem, da je frka tudi z windowsi in, da bi jih bilo potrebno ponovno poinštalirat... Sam mislm, da tole z windowsi nima veze.
Plis za kakršno koli informacijo o tem kaj bi lahko bilo...
Thanx
Danes zjutraj sem kot običajno pržgala comp, vendar se ni zgodilo nič... Ne prižge se... Tema, nobvenega zvoka, nič! Počakala sem kakšne pol ure, še vedno nič, zato sem ga odprla in malo preverila kontakte vendar zadeva še vedno spi.. Oz je ni :).
Zdaj pa me zanima, če mogoče veste kaj bi loh bilo... Namreč mašina je stara zdaj "že" kar ene 2 leti, in res nebi rada dajala ful keša za popravilo, glede na to, da lahko dons dobim ful dobr comp že za nekje 100k..
Aja pa še to, pred časom se mi je dogajalo (ene 2x) da se mi ni hotu zagnat sistem, v biosu je neki zaštelal, no ampak tist je ponavad blo kul tko, da sem pač parkrat ugasnla in je pol delal. Ker na temu compu sicer nisem tok pogosto se temu niti nisem posvetila, vedla pa sem, da je frka tudi z windowsi in, da bi jih bilo potrebno ponovno poinštalirat... Sam mislm, da tole z windowsi nima veze.
Plis za kakršno koli informacijo o tem kaj bi lahko bilo...
Thanx
- polepsal: OmegaBlue ()
elasto_mania ::
uzami baterijo iz plate pritisni gumb za prižgat ko je ugasnjen pc in daj nazaj notri baterijo ter priklopi pc in probaj prižgat.
nebi vedu ker pomojem se prižge mislim da je plata poglej če so napihnjeni kondenzatorji.
Ne, vsi kondenzatorji so za vidt kul...
Kokr jst razmišlam (sam nimam pojma o sami elektroniki), je frka loh da v stikalu, al pa v transformatorju. Sam transformator sem odprla, pa ni nič za vidt skurjeno... tko da nevem...
Kokr jst razmišlam (sam nimam pojma o sami elektroniki), je frka loh da v stikalu, al pa v transformatorju. Sam transformator sem odprla, pa ni nič za vidt skurjeno... tko da nevem...
Aja ...ja..., no sej to sem jest mislila, da je transformator ...
Misliš na switching power supply ne?
Namreč, kot rečeno, tko na uč zgleda kul, ni nič skurjeno...
Misliš na switching power supply ne?
Namreč, kot rečeno, tko na uč zgleda kul, ni nič skurjeno...
power suply je 110 al 220V odvisno od tvojega mrežnega vmesnika.
Drugač poglej da ni kdo al pa po pomoti šlo na off odzadaj
Drugač poglej da ni kdo al pa po pomoti šlo na off odzadaj
ne.. ta škatla sploh nima te možnosti switcha na on / off zadi... tko da...
ej full thanx, da tok odgovarjaš res....
ej full thanx, da tok odgovarjaš res....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Okvarjen napajalnik za Asus ruter - WL-500 PremiumOddelek: Pomoč in nasveti | 5531 (4183) | aljazp |
» | Problem z generatorjemOddelek: Loža | 2459 (1780) | Highlag |
» | Izdelava USB pover adapterja za iPodOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4654 (3499) | Sc0ut |
» | Napajanje PCja v avtu (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 10743 (8009) | stromar |
» | Kater PSU za hard OC (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kaj kupiti | 29066 (17612) | LittleDevil |