Forum » Šola » uroš slak
uroš slak
flasha ::
Pri retoriki mam naret seminarsko na temo retorično obnašanje (mimika, glas,..) voditelja oz. politika
Izbral sem si uroša slaka. Sedaj pa ne vem kao bi zacel. Kaj naj napisem, bi mi lahk kdo pomagal!! please!!
ce pa je ze kdo kdaj delal za koka drugega kaj takega pa bi ga prosil ce mi lahk poslje!!! na seko.flasha@gmail.com
Izbral sem si uroša slaka. Sedaj pa ne vem kao bi zacel. Kaj naj napisem, bi mi lahk kdo pomagal!! please!!
ce pa je ze kdo kdaj delal za koka drugega kaj takega pa bi ga prosil ce mi lahk poslje!!! na seko.flasha@gmail.com
rozica ::
v uvodu najprej napiši kaj odlikuje pravega govorca oz. voditelja kakšne oddaje, med katerimi retoriki si si izbral Slaka (recimo, da si imel nekaj favoriziranih)
Nato pa analiziraj Slaka... kaj ti je všeč, kaj te moti....njegovi začetki... oddaje, ki jih vodi...
v zaključku napiši izboljšave po tvojem mnenju - kje misliš da bi se moral Slak še izpopolnjevati in kakšen je dober retorik po tvojem mnenju
Nato pa analiziraj Slaka... kaj ti je všeč, kaj te moti....njegovi začetki... oddaje, ki jih vodi...
v zaključku napiši izboljšave po tvojem mnenju - kje misliš da bi se moral Slak še izpopolnjevati in kakšen je dober retorik po tvojem mnenju
Če hočeš videti mavrico, se moraš veseliti dežja.
antonija ::
Jaz bi si za retorika namesto voditelja oddaje (oz. on je bolj povezovalec kot voditelj) izbral koga ki mora s svojimi govori tudi kak efekt dosect (razen zacudenja/soka pri starih mamah ki gledajo TV). Zadnji mozakar, ki me je res presenetil, je bil en Beograjcan, imenovan Branko Slavica. Tip je imel predavanje/predstavitev nekih produktov (specializiranih), ampak je z govorom, tematiko, obnasanjem, odnosom,... izpeljal zadevo na takem nivoju, da so ga vsi z veseljem poslusali (na take stvari se ponavadi hodi "ker se mora").
Pri nas na TVju je pa IMO dobrih retorikov malo...
Pri nas na TVju je pa IMO dobrih retorikov malo...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slak is back! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 58395 (38333) | imagodei |
» | Pogledi Slovenije (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 55004 (42429) | Gregor P |
» | Bojkotirajmo 24ur.com (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24379 (20725) | imagodei |
» | Ali pop-tvjevcem sploh dela email?Oddelek: Loža | 7372 (6797) | sloex |
» | kaj dela Lajovic na TV Slovenija?!?Oddelek: Loža | 1027 (806) | Tiger |