Forum » Operacijski sistemi » naslednji winsi???
naslednji winsi???
krucymucy ::
No ker sem se XP-jev že naveliču - komi čakam naslednje winse... beta verzije
- spremenil: Tomi ()
Tomi ::
Prosim, Windowsi XP so zunaj recimo pol leta ( takšni ali drugačni ), ti pa si se jih že naveličal?
metrodusa.blogspot.com
[BISI] ::
Ce so winxp carski, potem... se ne bi seusavali. Pa se se kako radi! Uzivaj rajsi na win2000.
Milko ::
krucymucy, ti winXP ne poznas dovolj dobro, da govoris take in jih tud ne izkoriscas...
glede sesuvanja pa: vsak sistem se lahko sesuje, enim veckrat, drugim manjkrat...men se naprimer XPji se niso nikol. Sploh pa je sesuvanje odvisno tud od hardwarea in nikakor ne samo od operacijskega sistema...ce ti w2k bolj odgovarjajo, jih pac uporabljaj se naprej...
glede sesuvanja pa: vsak sistem se lahko sesuje, enim veckrat, drugim manjkrat...men se naprimer XPji se niso nikol. Sploh pa je sesuvanje odvisno tud od hardwarea in nikakor ne samo od operacijskega sistema...ce ti w2k bolj odgovarjajo, jih pac uporabljaj se naprej...
Milko: Dej nehaj s takmi! Ti jih pa začni uporabljat - potem se ti bodo mogoče še prevečkrat sesuli... men se tud ne sesuvajo če jih ne rabim...
BojlerTM ::
krucymucy: ne prevec zalt XPjev. Jedro je v bistvu od win2k z dosti popravki. Jest sem jih spretestiru na treh razlicnih kompih. Vsak ma cist kr en hardver, k ga win2k niso podpiral in sm se fajl namatru, da sm na netu najdu driverje. XPji so vse lepo prepoznal. Edini problem in edinikrat ko so se sesul je blo takrat, ko sm hotu komunicirat z simensovim I-surf modemom. Kle je kriv edino simens, saj so driverji v ku*cu.
Na kratko: Jest nevem, kaj ti pocnes z kompom ampak men zelo lepo dela. Pa de nebi mislu da pi samo prizgan stoji. Fajn ga matram in z Photoshopom in Delphijem, ipd., pa tud z raznimi spili.
Na kratko: Jest nevem, kaj ti pocnes z kompom ampak men zelo lepo dela. Pa de nebi mislu da pi samo prizgan stoji. Fajn ga matram in z Photoshopom in Delphijem, ipd., pa tud z raznimi spili.
"Salt?"
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."
andrej ::
krucymucy: beta za naslednji os (kodno ime longhorn) se se ni zacela in se letos se ne bo. Lahko pa jo pricakujes kje v sredini oz. zadnjem delu naslednjega leta.
Je pa Gates obljubil par zanimivih stvari
Je pa Gates obljubil par zanimivih stvari
TNX andrej!!!
Ja pohvalno, da vse najdejo - itak morš vse driverje še enkrat instalirat, k uni so v kurcu!!!
Ja pohvalno, da vse najdejo - itak morš vse driverje še enkrat instalirat, k uni so v kurcu!!!
Tomi ::
No, jaz imam na laptopu XP-je, in delajo 24/7, in se ne sesujejo od nedelje zvečer ( ko pridem v Ljubljano ) do petka zjutraj ( ko grem ). Delam veliko in razne zadeve, pa še cimer je dosti gor ( switch ), pa se še niso sesuli ( dobra dva mesece prakticiram tole ).
metrodusa.blogspot.com
Milko ::
krucymuci: uporabljam jih na 3 masinah, gor je vseh mogocih programov, igrc in se mi res se niso sesul...dostkrat so za sesuvanje krivi drugi programi in ne samo microsoft ter njegovi winsi...
tocno tako. sesuvanja v vecini primerov povzrocijo slabi driverji in hardver. Le za minimalni del je 'kriv' sam OS.
CaqKa ::
ponavadi preveč...
newem kaj tolko jamrajo eni.. jaz mam v povprecju 3 dni uptajma potem vedno resetiram ker se mi zalušta reset tipke Vceraj se mi je recimo vse skupajk vsedlo sredi demota novega serious sama.... blah maš tri dni uptajma pa se ti mašina zaradi ene igerce sesuje... BTW mene zanima če je sploh kdo tolko feš da bi uporabljal Remote desktop Connection... jaz vedno iz sole ircam na moji masini itd...
Andrej kaj pa bo novega v novih winsih?
newem kaj tolko jamrajo eni.. jaz mam v povprecju 3 dni uptajma potem vedno resetiram ker se mi zalušta reset tipke Vceraj se mi je recimo vse skupajk vsedlo sredi demota novega serious sama.... blah maš tri dni uptajma pa se ti mašina zaradi ene igerce sesuje... BTW mene zanima če je sploh kdo tolko feš da bi uporabljal Remote desktop Connection... jaz vedno iz sole ircam na moji masini itd...
Andrej kaj pa bo novega v novih winsih?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
RDC je najboljsi novi feature v XP-jih. Uporabljam zelo pogosto.
Kaj bo novega. Hm, ce ti povem, te morem pol vstrelit
Cisto resno, kaj tocno bo novega se ne ve, ker feature liste se ni. Delajo pa pri MS-ju na datotecnem sistemu, ki bo temeljil na bazi, spremembe bodo tudi v uporabniskem vmesniku. Kaj vec pa tudi sam ne vem. Do bete je se zelo dalec (po Internet casu).
Kaj bo novega. Hm, ce ti povem, te morem pol vstrelit
Cisto resno, kaj tocno bo novega se ne ve, ker feature liste se ni. Delajo pa pri MS-ju na datotecnem sistemu, ki bo temeljil na bazi, spremembe bodo tudi v uporabniskem vmesniku. Kaj vec pa tudi sam ne vem. Do bete je se zelo dalec (po Internet casu).
LojzePek ::
Nekje sem prebral da imajo novi atloni Xp vgrajene strojne funkcije za delo z start menujem in podobne zadeve in da full trgajo XP na teh procesorjih. Lahko kdo to potrdi?
CaqKa ::
Pek:
ma newem prvi april je še daleč... newem na racun česa si slišal te govorice... pravzaprav pa se moj starmeni tudi na 566 cel2 zelo hitro odpira in nimam potrebe po vecji hitrosti... , ki pa jo itak lahko v regestry nastaviš
ma newem prvi april je še daleč... newem na racun česa si slišal te govorice... pravzaprav pa se moj starmeni tudi na 566 cel2 zelo hitro odpira in nimam potrebe po vecji hitrosti... , ki pa jo itak lahko v regestry nastaviš
Loki ::
sanja se mi ne, kje si to izvedel, res pa je, da imajo XP koncno poslihtano popolno podporo za SSE/ SSE2, kar je v bistvu ista stvar, sam da je za Pentiume/ Athlone XP.
I left my wallet in El Segundo
Cowboy6 ::
Hm, dobri ste vsi, jst pa še kr uporabljam Windows 98. Na PC mam Win XP, pa jih sploh ne uporabljam( mrbit jih bom zbrisu, kr rabm plac) in Win 98, na notebook-u pa mam Win SE, ki pa se mi najolj dopadejo. Vsakemu se pač svoji dopadejo, odvisno, zakaj uporablja računalnik.
Tukaj naj bi bil moj podpis.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win XP[ za/proti ] (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5132 (3934) | CaqKa |
» | Win SuxOddelek: Operacijski sistemi | 2786 (2140) | ahac |
» | Win 98, Win ME ali Win 2k? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5404 (4546) | andrej |
» | Windows ME (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5317 (4436) | Simko |
» | windows meOddelek: Programska oprema | 1995 (1518) | JLP |