Forum » Pomoč in nasveti » previsoka temperatura
previsoka temperatura
dadooo ::
a mi poveste kakšne morajo bit normalne frekvence..(če mi je kdo kaj navijal)..in kje se to najde?
OmegaBlue ::
Če bi blo res bi bil tvoj CPU v dimu, pač napačen senzor bere ali pa se mu je strgalo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
ql000 ::
Če je senzor šel rakom žvižgat, ne moreš ravno velik narest, razen, če ti ga rata zamnejat.
pirat ::
Naslov teme je O Marija to ni res....
gledam prilepljeno sliko, pa na desktopu vidim linka na Dežanov Plan B in še angleški prevod Mr. Nobody - O marija, saj to res ne more bit res...
potem pa vidim, da se v resnici o nekih procesorjih in napetostnih men'te....
gledam prilepljeno sliko, pa na desktopu vidim linka na Dežanov Plan B in še angleški prevod Mr. Nobody - O marija, saj to res ne more bit res...
potem pa vidim, da se v resnici o nekih procesorjih in napetostnih men'te....
dadooo ::
uno o anžetu nisem jaz kriv, namreč moja sestra ga posluša.. , takšen naslov sem dal ker sem bil zelo presenečen, pa me zanima da ni moja sestra kaj navijala..kje lahko to pogledam????
SavoS ::
Eh.... saj nikjer ne piše da je to stopinj CELZIJA, lahko so Farenhajdi.... no Kelvin pa verjetno odpade..... se mi ne da računati Kelvine, za info je absolutna nula Kelvina na -273°Celzija!!!
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
__luka__ ::
SavoS: ja kolkr jest vidm pise "129 C" kar pomojem pomeni stopinj celzija.
probi motherboard monitor, mas polno opcij, za izbirat senzorje, pa se tam mal igrej.
ps: se hitrej bos to sprobu z speedfan-om
probi motherboard monitor, mas polno opcij, za izbirat senzorje, pa se tam mal igrej.
ps: se hitrej bos to sprobu z speedfan-om
the truth is out there
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | fizika-nalogaOddelek: Šola | 1281 (1029) | gimnazija123 |
» | Sharpova kaskada (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 26849 (13394) | drejdrej |
» | Kake temp diskov imate in kdaj je prevec?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2671 (1848) | Mr.B |
» | Ohladiti P4Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1257 (1016) | MasterMiG |
» | Hlajenje s tekočim dušikomOddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 3806 (3806) | Filo |