Forum » Pomoč in nasveti » skeniranje..in potem narediti word dokument..kako?
skeniranje..in potem narediti word dokument..kako?
2004 ::
zanima me sledeče..rad bi skenirano besedilo iz knjig ..zdaj imam v jpeg obliki naredil word dokument..Vem da se to da in ne bi rad prepisoval iz knjig..Kako se to naredi? kaj za en programcek potrebujem..
hvala za odgovore!
hvala za odgovore!
potrebujem pomoc
jurre ::
skenirat moras OCR, to pomeni da ti da takoj v text. En tak program je npr. abby finereader, poskeniras, preveri crkovanje (ima tudi slovenscino notri), in preneses v word (beleznico itd...)
sem si instaleral tale omenjeni program, ampak o slovenscini ne duha ne sluha..pa imam zadnjo verzijo. 8.0..morda ves kako priti da ti prepozna..č,š,ž..?
potrebujem pomoc
jurre ::
potem moras verjetno se potegniti iz neta. Tam nekje ko izbiras jezike imas moznost da jih nalozi vec in je notri slovenscina, ki ti jo prenese z neta (nimam programa gor, ti ne morem tocno napisat).
ja mal sem neucakan z vprasanji..sem nasel tudi slovenscino..tko da zaenkrat hvala za pomoč..
potrebujem pomoc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OCR scanningOddelek: Programska oprema | 1464 (1275) | Oldi |
» | kako skenirana knjiga. pdf v wordOddelek: Programska oprema | 1583 (1518) | Yossarian |
» | Urejanje .pdf datotekOddelek: Programska oprema | 3173 (3015) | doublemp |
» | software za skeniranje [nasveti]Oddelek: Programska oprema | 1275 (1113) | BaRtMaN |
» | Skeniranje tekstaOddelek: Programska oprema | 3918 (3604) | sloncek |