Forum » Loža » Pomoč pri sestavi računalnika
Pomoč pri sestavi računalnika
UNIVERZUM ::
No moj namen pa je sestaviti računalnik za eno družino, ki si ga ne more privoščiti. Ideja je prišla s strani sodelavca ko mi je predstavil položaj družine in me povprašal ali bi lahko kje dobil stare komponente iz katerih bi lahko sestavil spodoben pc.
Položaja družine ne bom opisoval, saj bi jih lahko kdo prepoznal.
Zato vse ki bi lahko pogrešili kakšno komponento ki je ne uporabljate več lepo naproščam da me kontaktirate na spodaj navedene tel oz e-mail.
Rad bi sestavil pc z nekje 1000 mhz procesorjem in hdd vsaj 10gb.
Sam lahko prispevam plato za amd proc do 2600+ (133 fsb) ali celeron 1100 (ne vem podnožja) ter win 98 ali me (odvisno od pc), oboje je licenčno.
V izogib vašim stroškom bova s sodelavcem pokrila poštnine (poslali boste z odkupnino v višini poštnine).
Vse katerih komponente bom izbral bom obvestil.
Tudi na forumu bom objavil (na vašo željo) nick in komponento ki jo bom prejel. In to zgolj zato da ne bo kdo mislil a sestavljam poceni pc in jih prodajam.
Verjamem da vas večina ta trenutek misli "pol pa svizec. "
Moj tel:070/797-085 (do konca meseca
041/270-551
Ali zeloalex@hotmail. Com
Položaja družine ne bom opisoval, saj bi jih lahko kdo prepoznal.
Zato vse ki bi lahko pogrešili kakšno komponento ki je ne uporabljate več lepo naproščam da me kontaktirate na spodaj navedene tel oz e-mail.
Rad bi sestavil pc z nekje 1000 mhz procesorjem in hdd vsaj 10gb.
Sam lahko prispevam plato za amd proc do 2600+ (133 fsb) ali celeron 1100 (ne vem podnožja) ter win 98 ali me (odvisno od pc), oboje je licenčno.
V izogib vašim stroškom bova s sodelavcem pokrila poštnine (poslali boste z odkupnino v višini poštnine).
Vse katerih komponente bom izbral bom obvestil.
Tudi na forumu bom objavil (na vašo željo) nick in komponento ki jo bom prejel. In to zgolj zato da ne bo kdo mislil a sestavljam poceni pc in jih prodajam.
Verjamem da vas večina ta trenutek misli "pol pa svizec. "
Moj tel:070/797-085 (do konca meseca
041/270-551
Ali zeloalex@hotmail. Com
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe
- polepsal: OmegaBlue ()
Iztok Smolic ::
Ja vecina res misli pol pa svizec ... žal, pa ne zato ker smo mi nezaupljivi ali (celo) skopušni, ampak ker dejansko so ljudje ki bi izkoristili to. Ne rečem da si ti tak!
-----------/------------
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Iztok Smolic ()
Tody ::
Kakor jest vem je ST(kot skupnost) že sesstavil ene par računalniko... Jest mam samo skazi kontroler če rabiš :) Drugač mam tud jest stara jajca...
UNIVERZUM ::
Hvala za ponudbo, vendar dvomim da bo kdo pripravljen darovat scsi disk
Ma sej če mi ga ne bo uspelo prej z darovanimi deli sestavit ga bodo dobil dec/jan, ko ga bom jaz menjal.
ker mi moj 2400+ ne zadošča več sploh pri obdelavi filmov.
izisilver: zato pa sem rekel da bom objavil nicke in komponente od njih. da se bo videlo kdo je kaj dal in da se bo videlo da je zgolj en PC in ne 100.
Ma sej če mi ga ne bo uspelo prej z darovanimi deli sestavit ga bodo dobil dec/jan, ko ga bom jaz menjal.
ker mi moj 2400+ ne zadošča več sploh pri obdelavi filmov.
izisilver: zato pa sem rekel da bom objavil nicke in komponente od njih. da se bo videlo kdo je kaj dal in da se bo videlo da je zgolj en PC in ne 100.
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ideja za pomočOddelek: Loža | 1992 (1154) | iso2000 |
» | America from freedom to fascism (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 7483 (5674) | T0MA2 |
» | Slo Tech dobrodelna akcija (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 6784 (4897) | moonjah |
» | Računalnik iz InterSpara (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6586 (4058) | alum |
» | MLACOM!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5945 (3150) | Mr.B |