» »

Tekmovanje iz angleščine - SŠ

Tekmovanje iz angleščine - SŠ

mare_ ::

OK... bitching mode ON
1. Gre se za tekmovanje, ki ga organizira iatefl, menda letos prvič.
2. Zgodba se začne pri regijskem tekmovanju - nihče ni vedel, ali bo to regijsko kot regijsko, ali se bo potem štelo še za državno, kje bo, ali bomo morali čakati mentorje, da bodo popravljali... (ok, tlele dopuščam možnost, da se naše mentorice niso najbolj natančno pozanimale, samo vseeno)
3. Samo regijsko tekmovanje (ne, povoskanega papirja, na katerega se sploh ni dalo pisat, tut omenjal ne bom) - navodila pri zadnji nalogi - še zdaj jih nismo uspeli dešifrirati, niti skupaj s profesorji. Če se bodo kje našla, jih lahko tudi skeniram in pokažem. Šlo se je pa za 'gap fill', samo da je bil prvi del besede že dan, potem so bile pa neke kolobocije z lihim pa sodim številom črk ... saj pravim, še nismo dešifrirali :) Potem je bila pa še ena naloga, z rahlo dvoumnimi navodili, ki se je pa zdajle niti ne spomnim... ampak je pa bila :)
4. Rezultati regijskega - ja, so bli objavljeni na internetu, ampak po šifrah. In po šifrah smo jih tudi dobili na šolo. (to je bila pač tista šifra, ki smo jo dobili na regijskem) Ok, vse lepo in prav, samo če bi mogoče kdo na regijskem omenil, da si moramo te šifre zapomnit, ker dva oz. tri tedne kasneje je ni noben več vedel. Poleg tega smo jo zopet rabili na državnem
5. In pridemo do državnega tekmovanja. Pisali smo v eni predavalnici, nadzorovale so nas menda samo dve ali tri profesorice in se sploh ni dalo prepisovati. Ok, pa to niti ni važno. Rahlo bolj moteče je bilo, da smo mi prišli ke, se vsedli, sedeli, čakali in po 15 min so nam končno uspeli povedati, da ne najdejo CD-ja za listening. Čez 5 minut pa še 'Ups, aja, CD playerja nam tut ni noben pripravil, dejmo kar spis pisat, sej vas ne moti, ne?' Ok, pa dejmo pisat spis... 'A bi mogoče lahko slučajno dobili kakšen kos papirja za osnutek in podobne stvari?' - 'Aja, a to tut? Ja, gremo neki iskat.' In smo dobili neke pole v neverjetnih petnajstih minutah... Aja, in potem mimogrede še omenijo, da lahko uporabljamo tut slovar... Še dobr, da nam je kdo kej prej to povedal (ok, spet dopuščam možnost, da se je to kje pri naših ustavilo :)), da bi ga vzeli s seboj...
6. Danes vidim rezultate. Ok supr, samo nikjer nič ne piše, kaj pomenijo :) Recimo, do kje je kakšno priznanje, kdo gre na ustni del... + očitno so rezultate računali tako: regijsko + listening + (ocenjevalec a + ocenjevalec b)/2 (očitno sta bla dva ocenjevalca pri spisih). S tem, da vidim, da imajo nekateri med obema ocenjevalcema tut več kot 10 točk razlike... A ne bi bilo logično, da bi potem še tretji ocenil?

kakšni komentarji? :)

sherman ::

No navodila pri zadnji nalogi niso bila ravno na ravni Enigme. So kar razumljiva, samo malo je potrebno pomislit. :P

Za organizacijo se pa strinjam. Čisti poden. ;)

mare_ ::

In kako je potem šla tista zadnja naloga? :) Oz. ok, recmo, da se je dalo ugotovit, kaj hočejo od nas, samo to potem ni šlo skupaj s primerom... saj kolkor smo mi gledal :)

sherman ::

Hja nevem več točno kako je šlo, samo meni so se vse rešitve ujemale z danimi pogoji. Navodila točno se pa več ne spomnim.:8)
Če maš kje navodilo ti lahko pojasnim.;)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Matematični kenguru 01 (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9519836 (13004) UrškaSonček
»

Zelo zanimiva teorija [:\\]

Oddelek: Šola
161574 (964) Athena89
»

kenguru

Oddelek: Šola
332310 (1835) McHusch
»

Zoisova (korupcija?) (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
745836 (4400) jRk0
»

naloge iz tekmovanja za matematiko 3. letnik

Oddelek: Loža
121708 (1507) whatson

Več podobnih tem